Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ – ΑΡΤΕΜΙΣ 2-1


Ο Σαρωνικός πήρε το ντέρμπυ από την Αρτέμιδα με 2-1 και πέρασε πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας…
Οι ομάδες φάνηκαν ισοδύναμες αλλά ο γηπεδούχος Σαρωνικός είχε περισσότερες ευκαιρίες και προηγήθηκε 1-0 στο 17’ με γκολ του Χαρίτου, ύστερα από μπάσιμο και σέντρα του Κερμέζο.
Στο 49’ καλό σουτ του Χαρίτου εκτός περιοχής, απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Κόλλιας και στο 51’ ο Ντίνος πραγματοποίησε το 2-0 με ψηλοκρεμαστό σουτ που «κρέμασε» τον Κόλλια. Οι γηπεδούχοι έχασαν ακόμη μια καλή ευκαιρία στο 56’ πάλι με τον Ντίνο και στο 65’ ο διαιτητής έδωσε πέναλτυ (καθ’ υπόδειξη του βοηθού Χριστοδούλου) υπέρ της Αρτέμιδος, σε υποτιθέμενο χέρι του Α. Καραγιάννη! Το πέναλτι εκτέλεσε επιτυχώς ο Καραμανίδης και μείωσε το σκορ σε 2-1.
Οι γηπεδούχοι ξαναπήραν την πρωτοβουλία στις κινήσεις και έχασαν δύο σπουδαίες ευκαιρίες για γκολ με τον Ντίνο στο 68’ και 69’! Στο τέλος, ο Γκίνης πρόλαβε με υπερένταση κι έδιωξε την μπάλλα σε ενέργεια των φιλοξενουμένων, πριν αυτή καταλήξει σε παίκτη που ήταν μόνος απέναντι στον Καραλή!
Ο διαιτητής έδειξε 11 κίτρινες και κόκκινες κάρτες χωρίς ιδιαίτερο λόγο (τόσες πολλές), με αποτέλεσμα να αποβληθούν με δύο κίτρινες ο Ραφαηλίδης (73’) και ο Λένο (89’).
Απέτυχε ο διαιτητής Αντιπαριώτης, ο οποίος είχε πολλές λανθασμένες (και ανάποδες) υποδείξεις. Σωστός ο βοηθός Γιαλούρης και με σοβαρά λάθη (που επηρέασαν αρνητικά την εξέλιξη του αγώνα) ο βοηθός Χριστοδούλου. 
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Καραλής, Χ. Κετέογλου, Α. Καραγιάννης, Γκίνης, Ζουμπουρλής, Ναυπλιώτης, Κερμέζο (58’ Χ. Τσούνης), Ραφαηλίδης, Χαρίτος, Αλεξίου (46’ Χατζημιχαηλίδης), Ντίνος (80’ Λεζάκης).
ΑΡΤΕΜΙΣ: Κόλλιας, Μοιρασγεντής (58’ Τσουκαλάς), Διαμάντης, Δαρβής (46’ Καββαθάς), Δημητρίου, Λένο, Χαρίσης, Τσανακτσής, Τσούκα, Καραμανίδης, Κουνελάκης (55’ Ν. Πελέκης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money