Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ – ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 3-1




Δυνατό και κατά διαστήματα τεχνικό παιχνίδι έγινε μεταξύ της γηπεδούχου Δόξας Αγ. Άννας και του Παμπαιανικού, με νικήτρια στο τέλος τη Δόξα με 3-1! Ο Παμπαιανικός ήταν σαφώς καλύτερος στο α’ ημίχρονο και κατάφερε να προηγηθεί (0-1) στο 3’ όταν ο Παπασωτηρίου με ωραία μπαλλιά βρήκε (σε θέση οφ-σάιντ υποστηρίζουν οι γηπεδούχοι) τον Μυρτάι, ο οποίος με απευθείας σουτ σκοράρησε. 

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να παίζουν ανοικτά ψάχνοντας και δεύτερο γκολ αλλά δίνοντας παράλληλα χώρο και ευκαιρίες στους γηπεδούχους να ισοφαρίσουν. Αυτό συνέβη στο 23’, μετά από κλέψιμο του Μαρμαρά και πάσα στον Καλλέρη, που μέσα από την περιοχή, με πλασέ έφερε το ματς στα ίσια (1-1).
Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με διπλή ευκαιρία του Παμπαιανικού να προηγηθεί, όταν σε κόρνερ του Οικονομίδη, ο Παπασωτηρίου έπιασε κεφαλιά και ο Μαρμαράς έδιωξε την μπάλλα πριν περάσει τη γραμμή του τέρματος, στέλνοντάς την όμως πάλι στον Παπασωτηρίου, ο οποίος σούταρε και απομάκρυνε με υπερένταση, σχεδόν πάνω στη γραμμή, ο Φέκος!
Η Δόξα μπήκε στο β' ημίχρονο αποφασισμένη να πάρει το παιχνίδι, αλλά οι προσπάθειες των παικτών της είτε δεν εύρισκαν στόχο είτε σταματούσαν στον τερματοφύλακα Καραλιώτη του Παμπαιανικού. Μάλιστα, στο 70’ ο Λαγός του Παμπαιανικού έφυγε στην αντεπίθεση αλλά νικήθηκε στο τετ-α-τετ από τον τερματοφύλακα Βλάχο της Δόξας.
Καθώς όλοι περίμεναν το ματς να λήξει ισόπαλο, ο Μαρμαράς με δυνατό σουτ στο 87’ έγραψε το 2-1. Αμέσως, οι φιλοξενούμενοι πέρασαν πάλι στην επίθεση και πίεσαν τη Δόξα. Όμως, σε αντεπίθεση των γηπεδούχων στο 90’, μετά από ωραίο συνδυασμό, ο Καλλέρης έκλεισε το σκορ (3-1).
Καλοί οι διαιτητές Α. Γαλάνης, Σπίθας, Πολυχρονιάδης.
ΔΟΞΑ: Βλάχος, Μαρμαράς, Γεωργόπουλος, Φέκος, Γιαλαμάς, Σιδηρόπουλος, Καλλέρης, Παπαδόπουλος, Γεωργιάδης (70’ Κωστίδης), Γκίνι (46’ Σωνίδης), Σάββας (46’ Νικολάου).
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Καραλιώτης, Οικονομίδης, Ν. Αζακάς, Παπακυρίτσης, Βύζας (86’ Τσεβάς), Παπασωτηρίου, Σέλβια, Γκόμπλιας (67’ Αγγελόπουλος), Λαγός, Κατσαρός (52’ Χατζής), Μυρτάι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money