Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ – ΤΡΙΓΛΙΑ 2-5 (παραταση)



Διαφήμιση του ποδοσφαίρου ήταν ο προημιτελικός Παμπαιανικού-Τριγλίας 2-5 που κρίθηκε στην παράταση αφού στην κανονική του διάρκεια ο αγώνας έληξε 2-2.
Η εμπειρία της Τριγλίας υπερίσχυσε του ενθουσιασμού του Παμπαιανικού! Η φιλοξενούμενη Τριγλία μπήκε στο παιχνίδι αποφασισμένη να καθαρίσει νωρίς, και κατάφερε να προηγηθεί 0-2 με δύο γκολ του Σκαφίδα στο 27’ και του Μουλάκη στο 39᾿. Έτσι τελείωσε το ημίχρονο.

Στο β’ 45λεπτο ο Παμπαιανικός μπήκε στο γήπεδο με στόχο να ανατρέψει τα προγνωστικά και να «γυρίσει» το παιχνίδι! Πραγματικά, πέτυχε να ισοφαρίσει 2-2 με τέρματα των Μυρτάι (53’) και Βύζα (59’). Η Τριγλία είχε δύο δοκάρια, με τον Στρόμπουλο στο 50’ και τον Μουλάκη στο 52’, και τρεις κλασικές ευκαιρίες να σκοράρει στο διάστημα 85’-90’! Όμως, δεν αξιοποίησαν καμία ευκαιρία…

Στην παράταση φάνηκε η κούραση της νεανικής ομάδας του Παμπαιανικού και η εμπειρία της Τριγλίας. Το 2-3 έγινε στο 97’ με τον Μαντζώρο, στο 112’ ο Μουλάκης έκανε το 2-4 και το τελικό 2-5 πραγματοποίησε ο Ράμο στο 120’.

Η Τριγλία πανηγύρισε την πρόκριση αλλά και οι νεαροί του Παμπαιανικού, χειροκροτήθηκαν για το καλό τους ποδόσφαιρο, ακόμη κι από αντιπάλους οπαδούς που βρέθηκαν στο γήπεδο Παιανίας!

Καλή η διαιτησία των Ανδρ. Βλάχου, Ρούντου κι Β. Γαλάνη.

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Γκουντάνας (77’ λ. τρ. Χερίδης), Αζακάς (46’ λ. τρ. Τσεβάς), Κονδύλης, Χατζής, Οικονομίδης, Παπασωτηρίου, Μυρτάι, Στασινούλιας, Δέλγας (46’ Βύζας), Γκόμπλιας, Κατσαρός.

ΤΡΙΓΛΙΑ: Γκούτσιας, Στρόμπουλος, Φελεγκάκης, Μπλιάμπλιας, Τσέπας, Σκαφίδας (46’ Σταμπέλος), Αλεβίζος (66’ Ράμο), Τσάγκαρης, Μαντζώρος, Μουλάκης, Χατζάκης (46’ Αγγελόπουλος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money