Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

ΚΑΛΥΒΙΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 3-4




Συγκλονιστικό ματς έγινε στα Καλύβια, όπου η Βουλιαγμένη πέτυχε την πρώτη της εφετινή νίκη στο πρωτάθλημα επί της τοπικής ομάδας με «αγγλικό» σκορ 4-3!
Ο αγώνας εξελίχθηκε αρκετά δυνατός. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο ημίχρονο 2-1 αλλά δεν είχαν την ανάλογη …συνέχεια στο παιχνίδι τους!
Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν με την αγωνιστικότητα και την επιμονή τους να πάρουν στην εκπνοή του αγώνα την πολύτιμη νίκη, κάνοντας ουσιαστικά μια νέα αρχή στις προσπάθειές τους.
Φυσικά, όταν στο 81’ τα Καλύβια ισοφάρισαν 3-3, όλοι όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο πίστεψαν ότι αυτό θα ήταν το τελικό σκορ. Όμως η Βουλιαγμένη τους διέψευσε, όπως και τους παίκτες των Καλυβίων!
Η σειρά των τερμάτων:
15’: 0-1 Πάππα
19': 1-1 Βασιλείου
40': 2-1 Αντ. Οικονομίδης
67': 2-2 Στ. Λιόλιος (πέναλτυ)
71': 2-3 Μπάμπα
81': 3-3 Αντ. Οικονομίδης
90': 3-4 Μπάμπα
Καλοί οι διαιτητές Παπαδιώτης , Αντ. Βλάχος, Μαγουλάκης.
ΚΑΛΥΒΙΑ: Παρλακίδης, Κοτλίδας, Β. Μπούτσης (80’ Δ. Οικονομίδης), Μουστόγιαννης, Μαραγκός, Βασιλείου, Αντ. Οικονομίδης, Ροκανάς (55’ Χριστόπουλος), Καρελιώτης, Σερμπενιάδης, Πέππας.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Κατράνας, Παπαγκίκας, Κουγιουμτζιάν, Τσιρλής, Α. Λιόλιος, Κυριαζόπουλος, Παπανικολάου (80’ Τσάλλε), Πάππα, Μπάμπα, Σ. Λιόλιος, Πουράνης.

* Νέος προπονητής της ανδρικής ομάδας της Βουλιαγμένης ανακοινώθηκε ότι ανέλαβε ο Μανώλης Καπίρης. Η διοίκηση του συλλόγου ευχαρίστησε θερμά τον Κυριάκο Βασιλόπουλο για τις μέχρι σήμερα υπηρεσίες του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money