Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

ΕΞΑΙΡΕΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ Η ΜΑΡΚΟ;


Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η Μαρκό έστειλε επιστολή στην ΕΠΣΑΝΑ, στην οποία αναφέρει ονόματα 6 διαιτητών της Ένωσης, που δεν επιθυμεί να ορίζονται σε αγώνες της! Αν αληθεύει η πληροφορία αυτή, δημιουργείται τεράστιο θέμα, διότι κανένα σωματείο δεν μπορεί να ζητήσει την εξαίρεση διαιτητών για οποιοδήποτε λόγο, εκτός της δημιουργίας πολύ μεγάλου προβλήματος με ηθική βλάβη του σωματείου. Αλλά κι αν ακόμη ένα σωματείο ζητήσει την εξαίρεση κάποιου διαιτητή, δεν μπορεί να το κάνει για περισσότερους του ενός, κι αυτό κατόπιν παράκλησης, κι εφ’ όσον γίνει αποδεκτή!
Στη συγκεκριμένη περίπτωση, πληροφορούμεθα ότι η Μαρκό έχει καταρτίσει κατάλογο 6 ονομάτων, διαιτητών που παίζουν τακτικά αγώνες της Α’ κατηγορίας, αρκετοί από τους οποίους είναι και αξιολογημένοι από την ΕΠΟ. Επειδή δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση αποστολής της λίστας στην ΕΠΣΑΝΑ, είμαστε επιφυλακτικοί ως προς την ανακοίνωση των ονομάτων…

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τότε πείτε της Μάρκο να φτιάξει δικό της πρωτάθλημα,..!

Ανώνυμος είπε...

Πήγαινε να παίξεις το τραμπολίνο σου, και ασχολείσου με την ομάδα σου και όχι με την δική μας.

Ανώνυμος είπε...

Η διαιτησία σας φταίει τώρα;;;

Unknown είπε...

ΠΟΤΕ ΕΠΑΙΞΕ ΤΗ ΜΑΡΚΟ 50 - 50???? ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!!!!!!!! Κ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΠΑΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΜΑΡΚΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΑΜΙΩΝΤΑΣ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΡΙΞΟΥΝ Κ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΤΕ??? ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΞΕΙ ΤΗ ΜΑΡΚΟ 50-50????? ΟΤΑΝ ΜΑΘΕΤΕ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ Κ ΠΕΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ Κ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ.ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΞΕΙ ΚΥΡΙΕ ΑΝΟΝΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΚΟ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 50 - 50????????????????

Ανώνυμος είπε...

Για πες μου ποιος ήταν πρόεδρος τις Μάρκο όταν ήταν στην δ εθνική και που βρίσκεται τώρα.;την απάντηση θα την δώσεις μόνος σου στον εαυτό σου..η αστο ο προεδροσ τησ επσανα ηταναυτο τα λέει όλα..θα την πάρεις την βοήθεια που ζητας

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΠΕΡΣΥ ΕΙΧΑΤΕ ΣΦΑΞΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ,ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ;;;ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΤΣΙ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΣΑΥΤΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ..ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ,ΠΡΟΣΩΠΟ Κ ΜΠΕΣΑ!

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money