Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ – ΓΕΡΑΚΑΣ 1-1


Σημαντική ισοπαλία (1-1) πήρε στη Βούλα ο Γέρακας, από τον γηπεδούχο Άρη, που υπερείχε στο μεγαλύτερο διάστημα αλλά οι τελικές του προσπάθειες «κόβονταν» από τους αμυντικούς και τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων.
Το α’ ημίχρονο ήταν αμφίρροπο, με μια εντυπωσιακή τριπλή προσπάθεια (38’) των Λ. Μαντακίδη, Μπουλάρι, Διγενή να κόβεται από πόδια αμυνομένων, όπως κι ένα πλασέ του Διγενή που έστειλε την μπάλλα άουτ.
Στο 43’ ο Γέρακας άνοιξε το σκορ (0-1) με σουτ του Βάρδα, ύστερα από κτύπημα φάουλ του Μπερέτη.
Στο διάστημα 46’-70’ ο Άρης υπερείχε και με την είσοδο στον αγώνα του Παππά, ισοφάρισε και απείλησε να πετύχει κι άλλα τέρματα. Στο 58’ είχε δοκάρι ο Λ. Μαντακίδης και στο 70’ ο Μανταλόζης με κτύπημα φάουλ (αφού η μπάλλα πέρασε από πολλά πόδια και κεφάλια) πέτυχε γκολ (1-1).
Στο τελευταίο 20λεπτο και οι δύο ομάδες δημιούργησαν ευκαιρίες, χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα.
Καλή η διαιτησία των Αντιπαριώτη, Δουλγεράκη και Γουργιώτη.
ΑΡΗΣ: Τσόμπο, Κ. Θεμελίδης, Αντάρτης, Διακρούσης, Δ. Θεμελίδης, Μανταλόζης, Βεϊζάι (51’ Π. Μαντακίδης), Λ. Μαντακίδης, Παπαγεωργίου (60’ Παππάς), Μπουλάρι (76' Πολυχρονιάδης), Διγενής.
ΓΕΡΑΚΑΣ: Τσιροβασίλης, Κρητικός, Καρλατήρας, Κάλης, Μουράτογλου, Γεωργόπουλος, Μπερέτης, Βάρδας, Δημητριάδης (76’ Τσαδήμας), Χρυσανθόπουλος (81' Βούρλας), Δελάρδας (35’ λ.τρ. Δ. Πελέκης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money