Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ – ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 1-0


ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΩΝ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ΜΕ ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΝ ΔΟΓΑΝΗ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΚΟΤΡΟΖΙΝΗΣ


Αμφίρροπο παιχνίδι, με εναλλαγή της υπεροχής κατά διαστήματα από τη μια ή την άλλη πλευρά! Οι γηπεδούχοι, χωρίς τον Δ. Παπάζογλου που παραχώρησαν στην Κηφισιά, φάνηκαν αρκετά καλοί στην άμυνα και το κέντρο ενώ οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν την υπεροχή σε διαστήματα του αγώνα αλλά στις επιθέσεις τους δεν είχαν αποτέλεσμα.
Οι παίκτες της Δόξας έχασαν στην αρχή καλές ευκαιρίες με τους Δάβαρη, Μαρινάκη και Σύρο, αλλά όταν μια ομάδα χάνει κλασικές ευκαιρίες, συνήθως δέχεται γκολ!
Έτσι, τα Γλυκά Νερά στο 37’, πραγματοποίησαν επίθεση με τον γρήγορο Κοτροζίνη, που μπήκε και σούταρε δυνατά (από πλάγια αριστερά θέση) και ο επερχόμενος Δογάνης, έσπρωξε την μπάλλα στα δίχτυα του Αποστολίδη, παρά την προσπάθεια 2 αμυντικών να σώσουν την εστία τους από την παραβίαση.
Στο β’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πίεσαν (στην αρχή και στο τέλος), αλλά οι γηπεδούχοι είχαν κλείσει τους διαδρόμους, κι έτσι δεν βρήκαν χώρο οι παίκτες της Δόξας για να φανούν απειλητικοί, εκτός από 1-2 περιπτώσεις προς το τέλος του αγώνα, όπως ο Γκαδίτης (88’) από λάθος συνεννόηση με τον Μαρινάκη, δεν κατάφερε να σκοράρει από καλή θέση.
Τα Γλυκά Νερά είχαν μερικές επικίνδυνες αντεπιθέσεις, που αν διέθεταν πιο ώριμους επιθετικούς θα σημείωναν τουλάχιστον ένα ακόμη τέρμα!
Στο 82’ απεβλήθη με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μπούρμπουλας.
Ο διαιτητής Φαμέλης και οι βοηθοί Μπουξμπάουμ και Τζάλλας, αντιμετώπισαν αδικαιολόγητη αμφισβήτηση από τους παίκτες και των δύο ομάδων, παρ’ ότι ήταν γενικά σωστοί στις αποφάσεις τους. 
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Τσούκας, Φ. Αντωνόπουλος (90' Γάσπαρης), Γιαννούλης (61' Προβίδης), Τσαλδάρης, Κοτροζίνης, Στέλλας, Λουκής, Μπούρμπουλας, Δογάνης, Παπακωσταντίνου (83' Βασιλόπουλος), Ν. Καλούδης.
ΔΟΞΑ: Αποστολίδης, Κωστάζος, Μαρινάκης, Γκαδίτης, Τούντας, Αμπεντινάι (79' Πέτσας), Μπεχάρι (60' Σοτίρ), Μπουτσάι, Δάβαρης, Σύρος, Παπαδάς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money