Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ 4-1


Το γκολ του Κούλιμπη για το 3-1
Ο Πρωτέας εκμεταλλεύθηκε τις ευκαιρίες που του παρουσιάσθηκαν και σημείωσε μεγάλη νίκη επί του ισχυρού Εθνικού με 4-1. Δεν άξιζε τέτοιας τύχης ο Εθνικός, που στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερος και προηγήθηκε (0-1) στο 27’ όταν ο Σπανομαρίδης βρήκε ανοργάνωτη την άμυνα των γηπεδούχων, ύστερα λάθος του Λάζαρη, και είχε εύκολη δουλειά απέναντι στον Παπαϊωάννου…
Πολύ γρήγορα (30’) ο Πρωτέας ισοφάρισε (1-1) με αυτογκόλ του Δράκου, ο οποίος (υπό πίεση) σε γύρισμα της μπάλλας στον τερματοφύλακα Καραλή, αυτός ήταν εκτός θέσης και η μπάλλα κατέληξε στα δίχτυα!
Στο β’ ημίχρονο ο Πρωτέας μπήκε αποφασισμένος να «καθαρίσει» το ματς. Βελτίωσε την απόδοσή του και κατάφερε με «στημένες» φάσεις να σημειώσει 3 τέρματα! Στο 54’ ο Ξύκα (μετά από κόρνερ) και στο 56’ ο Κούλιμπης (μετά από φάουλ), έδωσαν προβάδισμα νίκης (3-1) στους γηπεδούχους, ενθουσιάζοντας τους πολλούς φίλους της ομάδας, που πήγαν στο γήπεδο. Στο 78’ ο Χρήστου έκλεισε το σκορ (4-1), με πέρασμα της μπάλλας δίπλα από τον τερματοφύλακα Καραλή, που είχε βγει σχεδόν μέχρι το κέντρο του γηπέδου για να κόψει τον αιφνιδιασμό του Πρωτέα…
Πολύ καλή η διαιτησία των Αντιπαριώτη, Α. Γαλάνη, Παπάζογλου.
ΠΡΩΤΕΑΣ: Παπαϊωάννου, Κατσούλας, Μακροδημήτρης, Κούλιμπης, Λάζαρης, Διαμάντης, Λάπα, Τζανής (72’ Γεσιλάι),  Ξύκα (59’ Χρήστου), Μαραγκός (81’ Δαβής), Καλιανιώτης.
ΕΘΝΙΚΟΣ: Καραλής, Ζούρος, Δράκος (63’ Αηδόνης), Ελευθερίου, Kότσι, Χατζόπουλος, Σπανομαρίδης, Βιβικίδης, Ζιάγκος, Μαγγίνας (72’ Χαρίσης), Στεφανίδης (67’ Μασούρας).

* Πριν την έναρξη της συνάντησης, ο Πρωτέας αποχαιρέτησε επίσημα τον Γκέρτι Χοτζάλι, ο οποίος μετεγράφη στην Παναχαϊκή. Του απονεμήθηκαν αναμνηστικά κύπελλα από τον αντιδήμαρχο κ. Τσαλικίδη και το μέλος του Δ.Σ. κ. Κατινάρη. Ο αρχηγός της ομάδας Μαραγκός, του προσέφερε μια φανέλλα της ομάδας του Πρωτέα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money