Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ – ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 1–0



Τρίτη σερί νίκη πέτυχε ο Ολυμπιακός Λαυρίου με τον Μιχάλη Βλάχο στον πάγκο του. Με μεγάλη δυσκολία κατέβαλε γηπεδούχος τα αξιόμαχα Γλυκά Νερά με 1-0.
Οι γηπεδούχοι είχαν ελαφρά υπεροχή σχεδόν σ’ όλο τον αγώνα, χωρίς όμως να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Απλά, στο β’ ημίχρονο απείλησαν 2-3 φορές με σουτ των Σπυροπάλι και Παπαγεωργίου αλλά όταν όλα έδειχναν ότι το 0-0 θα παρέμενε μέχρι το τέλος του αγώνα, ευτύχησαν στο 80’ να σκοράρουν με τον Βαφειάδη, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε αδράνεια της αντίπαλης άμυνας και με ψηλοκρεμαστό σουτ «νίκησε» τον Γερογιάννη (1-0).
Τα Γλυκά Νερά έπαιξαν επιφυλακτικά και προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν με αντεπιθέσεις.
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Μπουξμπάουμ, Μήταρης. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται γιατί στην φάση πριν το γκολ ζήτησαν φάουλ, κι επειδή σε μαρκάρισμα που δέχθηκε ο Μουσαράι στην περιοχή, ζήτησαν πέναλτυ και ο διαιτητής του έδειξε κίτρινη κάρτα για «θέατρο».
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ. (Βλάχος): Γαρόζης, Καινούργιος (65' Βασιλείου), Κουρτάνοβιτς, Βαφειάδης, Πανάκης, Μπεργιάννης (65' λ.τρ. Παπαγεωργίου), Έλενας, Δημητρόπουλος (46' Σπυροπάλι), Βελετάκος, Μινάι, Ζουμάς.
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Β. Καραούλης): Γερογιάννης, Πάσχος, Σότα, Γιαννούλης, Κοντζιάς, Βάρδας, Νάνος (46' Θεοφάνους), Συμβουλίδης (58' Πρέκας), Μουσαράι, Κουτρομάνος, Αντωνόπουλος (91' Ρέκα).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money