Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ 1–0



Ο Σαρωνικός προσπάθησε να αιφνιδιάσει αλλά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να έχουν μεγαλύτερη κατοχή μπάλλας.
Μόλις στο 1’ ο Μετάνι σέντραρε υποδειγματικά και ο Χατζημιχαηλίδης μόνος του, βρήκε την μπάλλα με το κεφάλι, αλλά ο Κόλλιας σε ετοιμότητα απέκρουσε σε κόρνερ.
Σε δύο φάσεις από στημένα κτυπήματα, οι παίκτες του Εθνικού στο 15’ και 25’ έχασαν την τελική προσπάθεια, καθώς ο Σαρωνικός μέχρι την λήξη του ημιχρόνου, έκανε λάθη στις πάσες και μόνο στο 9’ απείλησε με σουτ του Χαρίτου, που απέκρουσε πάλι ο Κόλλιας, σε κόρνερ.
Στο β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι πήραν πρωτοβουλίες, αλλά παρά τις προσπάθειες η μεγάλη φάση δεν έγινε…
Στο 57’ ο Σαρωνικός ζήτησε αποβολή του Ελευθερίου, γιατί ήταν ο τελευταίος παίκτης που ανέτρεψε τον Χατζημιχαηλίδη. Ο διαιτητής έδωσε φάουλ και κίτρινη κάρτα.
Στο 66’ καλή ευκαιρία από τους φιλοξενούμενους, έδιωξε σε κόρνερ ο Τζιβίλογλου.
Στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα ο Σαρωνικός πίεσε περισσότερο και στο 80’ κατάφερε να σκοράρει με τον Αλεξίου. Όμως, ο διαιτητής μετά από υπόδειξη του βοηθού, ακύρωσε το γκολ ως επιθετικό φάουλ. Το γεγονός εξόργισε την εξέδρα, δημιουργήθηκε ένταση μέσα κι έξω από τον αγωνιστικό χώρο, αλλά γρήγορα τα πνεύματα ηρέμησαν και το παιχνίδι συνεχίσθηκε κανονικά.
Το φινάλε ήταν δραματικό! Ο Σαρωνικός επιτίθετο συνεχώς και ο Εθνικός αμυνόταν σθεναρά. Στο 94’ έγινε ανατροπή εντός περιοχής και ο διαιτητής (με την σύμφωνη γνώμη του βοηθού) έδωσε το πέναλτυ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Αλεξίου, ο οποίος ευστόχησε (1-0). Αμέσως οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα… Μόλις έγινε η σέντρα, ο διαιτητής σφύριξε την λήξη του αγώνα.
Διαιτητές: Κουτρομάνος – Μακρής, Ν. Κορωνιάς.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ (Λάζαρης): Τζιβίλογλου, Μαλατάνος, Β. Παπαδόπουλος, Ζουμπουρλής, Κετέογλου, Μπαλλαμπάνι (83’ Πανταζής), Μετάνι (46’ Ναυπλιώτης), Ντίνος, Χαρίτος, Αλεξίου, Χατζημιχαηλίδης.
ΕΘΝΙΚΟΣ (Ζορμπάς): Κόλλιας, Ανδρουτσόπουλος, Σχοινάς, Θ. Νικηφοράκης, Ελευθερίου (61’ Πιλάι), Τσάμος, Αϊδώνης (88’ Κονταρίνης), Γ. Νικηφοράκης, Παζακιάς-Κεσαλίδης, Παπάς, Μερσιώτης (46’ Τσέλα).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money