Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

ΚΡΥΟΝΕΡΙ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 2–2



Αλλοίωση αποτελέσματος καταγγέλλουν ότι έγινε στον αγώνα της με το Κρυονέρι, στην Σταμάτα, οι φίλοι της Βουλιαγμένης!
Σε ανακοίνωση που ανάρτησαν σε ιστοσελίδα φιλικά προσκείμενη στην ομάδα, αναφέρονται τα εξής:
«Κάποια στιγμή, οι καταστάσεις οδηγούνται σ’ εκείνο το οριακό σημείο, που οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε τα δεδομένα. Διότι σκόπιμα κάποιοι επιδιώκουν να μας παίρνουν βαθμούς κάθε Κυριακή! Ειδικά ο επόπτης κ. Λάμπρος, που και στο ματς με τον Ωρωπό, αλλά και προχθές στο ματς με το Κρυονέρι (2 συνεχόμενα παιχνίδια της Βουλιαγμένης εκτός έδρας, παίζει ο ίδιος! τυχαίο; δεν νομίζουμε), ακύρωσε κανονικό γκολ όταν το σκορ ήταν 1-2 υπέρ της Βουλιαγμένης. Τυχαίο; Δεν νομίζουμε! Το ίδιο λάθος και με τον Ωρωπό…
Πέρασαν 48 ώρες και η Βουλιαγμένη εξακολουθεί να θυμίζει καζάνι που βράζει, με αφορμή αφενός τα όσα συνέβησαν πριν τον αγώνα με το Κρυονέρι, την Κυριακή, αλλά και κατά την διάρκειά του.
Ας τα πάρουμε από την αρχή:
Η ομάδα της Βουλιαγμένης έφθασε στο γήπεδο της Σταμάτας ώρα 13.30’, καθώς είχε μόλις τελειώσει αγώνας γυναικείου πρωταθλήματος! Περίμενε ακριβώς μία ώρα έξω από τα αποδυτήρια, υπομονετικά, για να μπει να αλλάξει.
Θυμίζουμε πως το παιχνίδι ξεκίναγε στις 3 μ.μ.! Αφού, όμως, «δεν είδαν φώς» και λόγω της αδικαιολόγητης καθυστέρησης αναχώρησης των γυναικείων ομάδων από τα αποδυτήρια, με την βοήθεια των ανθρώπων της Σταμάτας, που ήταν στον χώρο, καταφέραμε να αλλάξουμε σ’ ένα μίνι δωματιάκι και να βγούμε για ζέσταμα στις 2.45’ μ.μ.!
Τo ματς ξεκίνησε -όπως αναμενόταν- με μικρή καθυστέρηση! Η πρώτη καλή ευκαιρία ήρθε από το Κρυονέρι στο 5′ με κεφαλιά του Μαμάκου από το ύψος της μικρής περιοχής, που έδιωξε σε κόρνερ ο Τσουνάκης. Το κόρνερ εκτελέσθηκε από τον σπεσιαλίστα Ζερμπίνη απ’ ευθείας, δυσκολεύοντας τον Τσουνάκη, που με υπερένταση έδιωξε πάλι σε κόρνερ.
Ο Ζερμπίνης και πάλι στο 20’, με σουτ στην κλειστή γωνία του Τσουνάκη, έχασε την ευκαιρία για γκολ, αφού αρχικά έδιωξε ο τερματοφύλακας και μετά το ρημπάουντ, ο Αντάρτης με προβολή έδιωξε σε αράουτ.
Η μοναδική ευκαιρία της Βουλιαγμένης ήταν από κόρνερ που εκτέλεσε ο Αντάρτης στο πρώτο δοκάρι και ο Μαρίου με κεφαλιά έστειλε την μπάλλα μόλις άουτ.
Το ημίχρονο τελείωσε όπως και όλα τ’ άλλα των προηγούμενων αγώνων της Βουλιαγμένης, με το «μηδέν» στην άμυνα.
Το δεύτερο ημίχρονο, όμως, ήταν όλα τα λεφτά! Στο 47′ μετά από πλαγιοκόπηση του Χριστόπουλου και ασίστ στον ξεμαρκάριστο Παφίτη, έδωσε την ευκαιρία στην Βουλιαγμένη να προηγηθεί, με ψύχραιμο πλασέ του Παφίτη (0-1).
Από εκείνο το λεπτό και μετά, το Κρυονέρι πήρε τα ηνία, πίεσε την Βουλιαγμένη και δημιούργησε σωρεία ευκαιριών. Στο 57’ μετά από σέντρα του Κεφάλα και κακή εκτίμηση του Χατζηνικολάου, η μπάλλα στρώθηκε στο αριστερό πόδι του Ζερμπίνη, ο οποίος με βολίδα ισοφάρισε 1-1, παρά την προσπάθεια του Τσουνακη. Ο επιθετικός μονόλογος του Κρυονερίου, συνεχίσθηκε αλλά και πάλι ο καταπληκτικός φύλακας-άγγελος της εστίας της Βουλιαγμένης, αποδείχθηκε σωτήριος στις επεμβάσεις του!
Έτσι, στο 77’ η μπάλλα τιμώρησε το Κρυονέρι και σε υποδειγματική αντεπίθεση της Βουλιαγμένης, ο Μαρίου έκανε μπαλλιά στο δεύτερο δοκάρι, όπου ο επερχόμενος (και νεοεισελθών στο παιχνίδι) Μπάμπα Βλάσης, με δυνατό πλασέ σημείωσε το 1-2!
Το Κρυονέρι δεν το έβαλε κάτω και προσπάθησε να ισοφαρίσει πάλι. Όμως, η κλειστή άμυνα της Βουλιαγμένης εξουδετέρωνε με αυτοθυσία τις επιθέσεις των αντιπάλων.
Η φάση που στιγμάτισε το ματς έγινε στο 89’, όταν ο Μανταλώζης πάσαρε στον Παφίτη, που έφυγε από κανονική θέση, κι αυτός πλάσαρε τον Ντογκοτάρι, πετυχαίνοντας το 1-3 και παγώνοντας την εξέδρα! Δεν υπολόγισαν τον κ. Λάμπρο, που τίναξε ένα ματς στον αέρα, για άλλη μια φορά, σηκώνοντας το σημαιάκι του υποδεικνύοντας τον Παφίτη σε θέση οφ-σάιντ, που μόνο εκείνος φυσικά είδε!!!
Στην φάση αυτή, έχει ευθύνη και ο διαιτητής κ. Βλάχος, αφού δεν πήρε την πρωτοβουλία να δείξει σέντρα και ασπάσθηκε την υπόδειξη του βοηθού…
Επιπλέον, ενώ ανακοίνωσε 4’ λεπτά καθυστέρηση, στο 97’ (!) μετά από δύο διαδοχικά κόρνερ του Κρυονερίου και σύγχυση στην άμυνα της Βουλιαγμένης, πετάχθηκε με κεφαλιά ο ξεμαρκάριστος Μαμάκος και ισοφάρισε 2-2!
Κάθε ένας που αποσιωπεί μια εγκληματική διαιτησία, είναι συνένοχος για την αλλοίωση που προκαλείται στο πρωτάθλημα και δεν μπορεί να κάνει λόγο για το επίπεδο των πρωταθλημάτων, όταν έχει συντελέσει σε ένα βαθμό στην κατρακύλα του κύριε Λάμπρο. Γιατί είναι ξεκάθαρο πως την Κυριακή υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος. Απλά, για 2η φορά, μετά τον Ωρωπό, από τον ίδιο επόπτη!!!
Κύριοι της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΑΝΑ να τους χαίρεστε! Έτσι, απλά.
Αλλά να ξέρετε πως αν ξανασυμβεί, τότε δεν θα είμαστε και πολύ φιλόξενοι»…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money