Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

ΚΑΛΥΒΙΑ – ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 2–2


Φάση από τον περυσινό αγώνα των δύο ομάδων στα Καλύβια

Δυνατό ματς, με ενδιαφέρουσα εναλλαγή στο σκορ έγινε στα Καλύβια. Παιχνίδι κέντρου, με δυνατές μονομαχίες στο α’ ημίχρονο.
Στο 35' ο Παμπαιανικός προηγήθηκε, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ, η μπάλλα κοντράρησε στον Χρ. Δημητρακόπουλο, που άθελά του την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του (0-1)!
Στο β’ μέρος τα Καλύβια πίεσαν και στο 47' είχαν κεφαλιά του Οικονομίδη στο δοκάρι ενώ στο 60' μετά από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά–πάσα του Οικονομίδη, ο Αλεξίου με πλασέ από το πέναλτυ ισοφάρισε 1-1.
Στο τελευταίο ημίωρο ο Παμπαιανικός ανοίχθηκε για δεύτερο γκολ και παραλίγο να το πετύχαινε αν δεν επενέβαινε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Κόλλιας με σωτήριες επεμβάσεις.
Όμως τα Καλύβια κατάφεραν να προηγηθούν στο 78’ με σουτ εκτός περιοχής του Χριστόπουλου (2-1).
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν περισσότερο και στο 87’ ο Λαγός κέρδισε πέναλτυ από τον Παπανίκου. Την απόφαση της διαιτητού αμφισβήτησαν έντονα οι γηπεδούχοι. Τελικά, ο Παπασωτηρίου με ψύχραιμη εκτέλεση ισοφάρισε 2-2.
Ο Δημήτρουλας τραυματίσθηκε στο πρόσωπο (σκίστηκε στο φρύδι) κι αντικαταστάθηκε στο 20'. Διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας και του έγιναν ράμματα.
Διαιτητές: Ελ. Αντωνίου – Γκόντα, Σπυρόπουλος.
ΚΑΛΥΒΙΑ (Tσομπανάκης): Κων. Κόλλιας, Λάγιο (46' Χριστόπουλος), Καραγιάννης, Μίκο, Παπανίκου, Μασουράκης, Χασουράκης (70' Μάτι), Χρ. Δημητρακόπουλος, Δημ. Οικονομίδης, Αλεξίου, Καρελιώτης.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Τριανταφύλλου): Μεσσηνέζης, Μπρέγιαννης, Χατζής, Κοτροζίνης, Παπασωτηρίου, Γκόμπλιας, Λαλαούνης, Δημήτρουλας (20' λ.τρ. Αντωνόπουλος), Κτίστης (75' Γιαμάς), Τσιγάρας, Λόκου (65' Λαγός).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money