Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

ΜΑΡΚΟ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ 0–3



Σε ματς κουραστικό για τους θεατές, χωρίς ρυθμό και πολλές φάσεις, ο Ολυμπιακός Λαυρίου πέτυχε την μεγαλύτερη εφετινή του εκτός έδρας νίκη, επί της Μαρκό με 3-0. Στην αρχή η Μαρκό απείλησε με τον Γκόντζο και τον Ζατσελλάρι, που έχασαν ισάριθμες ευκαιρίες.
Ο Ολυμπιακός Λαυρίου διατήρησε την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Στο 33', μετά από εκτέλεση φάουλ του Μινάι, ο Βαφειάδης πήδησε ψηλά και με άπιαστη κεφαλιά έκανε το 0-1. Επίσης, καλή ευκαιρία έχασαν οι φιλοξενούμενοι στο α' μέρος σε πλασέ του Μπεργιάννη από το ύψος του πέναλτυ.
Στο β’ ημίχρονο το ματς ήταν αρχικά ισορροπημένο, αλλά όλα τελείωσαν στο 61', που ο νεαρός Βασιλείου με ωραία ατομική προσπάθεια και διαγώνιο σουτ πέτυχε το 0-2.
Απ’ εκεί και πέρα η Μαρκό ανοίχτηκε για κάτι καλύτερο, χωρίς τελικά να το καταφέρει… Ο Ολυμπιακός Λαυρίου δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες σε αντεπιθέσεις. Πάντως, το 0-3 ήλθε στο 66’ από λάθος του τερματοφύλακα Παπαϊωάννου, που έδιωξε άσχημα την μπάλλα και ο Παπαγεωργίου με πλασέ έστειλε την μπάλλα στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 80', σε απευθείας κτύπημα φάουλ του Γκόντζου.
Διαιτητές: Κορδολαίμης – Λάμπρου, Μπουξμπάουμ.
ΜΑΡΚΟ (Γ. Παπαϊωάννου): Δ. Παπαϊωάννου, Σκόρδας, Πατσαούρας, Δημογιάννης, Τζανής, Ρεντζής, Δημητρίου (58' Κερμέζο), Τσετβερίκοβ, Πετράι (60' Γκριμέκης), Ζατσελλάρι, Γκόντζος.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ. (Βλάχος): Γαρόζης, Βαφειάδης, Κουρτάνοβιτς, Τσίκλος, Πανάκης, Μπεργιάννης (63' Πάνου), Έλενας, Βασιλείου, Βελετάκος (70' Ζουμάς), Μινάι, Δημητρόπουλος (55' Παπαγεωργίου).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money