Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

ΚΟΡΩΠΙ – ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 2–1



Νίκη που κατέκτησε χωρίς να παίξει καλύτερα, πήρε το Κορωπί επί των Γλυκών Νερών! Πάντως, ήταν νίκη σημαντικής βαθμολογικής σημασίας για το συγκρότημα του Κορωπίου, που έχει χάσει άδικα βαθμούς σε άλλα παιχνίδια. Τα Γλυκά Νερά αδικούνται από το αποτέλεσμα δεδομένου ότι έφθασαν πολλές φορές κοντά στο γκολ αλλά δεν είχαν καθόλου καλά τελειώματα… Ο αγώνας διεξήχθη στο γήπεδο Παιανίας, όπου το Κορωπί εξέτισε την ποινή του, παρουσία 200 περίπου θεατών.
Οι φιλοξενούμενοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, γεγονός που «πλήρωσαν» στο β’ μέρος.Τις καλύτερες ευκαιρίες να προηγηθούν στο σκορ, έχασαν από τα Γλυκά Νερά οι Μπέντας, Μανιός και Βάρδας. Εξαιρετικές επεμβάσεις πραγματοποίησε ο τερματοφύλακας Παπαθεοδώρου, σε αρκετές φάσεις.
Το Κορωπί ισορρόπησε το παιχνίδι με την είσοδό του στο β’ 45λεπτο και άνοιξε το σκορ στο 55', όταν σε σουτ του Χαρίση, ο Γερογιάννης απέκρουσε προσωρινά και ο επερχόμενος Πάντου με κεφαλιά ψαράκι σημείωσε το 1-0.
Στο 65' ο Κουτρομάνος, με εντυπωσιακή κι άπιαστη εκτέλεση φάουλ, έστειλε την μπάλλα στο «Γ» της εστίας του Παπαθεοδώρου (1-1). Όμως, οι «γηπεδούχοι» στο 84' κατάφεραν να πάρουν το 3ποντο με κεφαλιά του Βλάχου (2-1).
Διαιτητές: Μαλαμάς – Μπουξμπάουμ, Δουλγεράκης.
ΚΟΡΩΠΙ (Μπαλτίδης): Παπαθεοδώρου, Μπανάι, Πάντου, Καλάβριας, Κορωνιάς, Β. Παπαδόπουλος, Αλεξίου, Χαρίσης, Λυμπερόπουλος (46' Βλάχος), Νούρια (70' Μπλέτσας), Μασκλαβάνος (90' Τσαουσάι).
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Β. Καραούλης): Γερογιάννης, Λάβδας (87' Ρέκα), Πάσχος, Γιαννούλης, Σότα, Βάρδας, Μανιός (71' Μπουλούμπασης), Συμβουλίδης, Μουσαράι, Κουτρομάνος, Μπέντας.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money