Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 1–0


O Mαργέτης μόλις έχει σημειώσει το 1-0 και πανηγυρίζει

Μετά από εξαιρετική εμφάνιση ο Παλληνιακός υπερίσχυσε της μαχητικής αλλά κουρασμένης Μάχης Μαραθώνος με 1-0. Ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη του Παλληνιακού, που πραγματοποίησε την καλύτερη εφετινή της εμφάνιση. Το ματς ήταν ένας επιθετικός μονόλογος των γηπεδούχων, οι οποίοι αδικούνται από το 1-0. Από την πλευρά της, η Μάχη είχε απουσίες αλλά και κούραση από τον αγώνα Κυπέλλου της περασμένης Τετάρτης (120’ λεπτά με τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου). Πάντως, την έσωσε από μεγάλο εις βάρος της σκορ ο καταπληκτικός τερματοφύλακας Δημήτρης Παππάς, που κυριολεκτικά «κατέβασε ρολά»!
Ο Παλληνιακός είχε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο αλλά πολλές περισσότερες στο β’ μέρος, που εξελίχθηκε σχεδόν σε μονότερμα και ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών ή εκπληκτικών αποκρούσεων του Παππά!
Η Μάχη ήταν καλά οργανωμένη αμυντικά και απείλησε μόνο στο 25', όταν σε σουτ του Μίχα, ο Αραχωβίτης με απίστευτη επέμβαση έδιωξε την μπάλλα αλλά τραυματίσθηκε στην μέση κι αντικαταστάθηκε. Μετά την αντικατάσταση του Βούσουλα στο 55’ εμφανίσθηκαν κενά και στην άμυνα της Μάχης.
Το γκολ της νίκης των γηπεδούχων σημείωσε στο 57’ ο Μαργέτης με εξαιρετικό πλασέ στην κίνηση, ύστερα από σέντρα του Κοβάνη (1-0). Η ατυχία του Παλληνιακού ήταν τέτοια, που 3 φορές οι παίκτες του «βρήκαν» τα δοκάρια του Παππά! Στο α’ μέρος με τον Μουστόγιαννη και στο β’ 45λεπτο με τους Κούνα και Δαραμοούσκα.
Διαιτητές: Δραγάτης – Κυριακόπουλος, Αλεξοπούλου.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Χριστοφιλέας-Φαράκος): Αραχωβίτης (25' λ.τρ. Τζεμπελίκος), Χρόνης, Κούσης, Ελ Γκαμάλ, Αλ. Καλούδης, Κούνας, Μουστόγιαννης, Δαραμούσκας, Μυρτάι (70' Κάππος), Καββαδίας (46' Μαργέτης), Κοβάνης.
ΜΑΧΗ (Σκουβαράς): Παππάς, Παιδής, Τσέλας, Βούσουλας (55' Αλ. Κοροβέσης), Σωτηριάδης, Καραλής, Γρίβας, Παρούσος (71' Καχόπουλος), Χατζηεμμανουήλ, Μίχας, Λευτ. Παπαδόπουλος (60' Καρακοζίδης).






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money