Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

ΣΤΑΜΑΤΑ – ΝΙΚΗΤΕΣ 2–2



Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι έγινε στην Σταμάτα, όπου η ομώνυμη τοπική ομάδα ήλθε ισόπαλη 2-2 με τους δυνατούς Νικητές. Η αναμέτρηση τα είχε όλα: Γκολ, θέαμα, ανατροπές και σπουδαίες ευκαιρίες εκατέρωθεν. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν δίκαιο αν και ο διαιτητής δεν βοήθησε με την μέτρια απόδοσή του…
Προηγήθηκαν στο 7’ οι φιλοξενούμενοι με αυτογκόλ του Πέππα, ύστερα από ενέργεια του Μαλάι (0-1). Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 18’ με τον Σμυρναίο (1-1) αλλά στο 35' ο Θανάσης Λεμονής με εξαιρετικό σουτ σημείωσε το 1-2. Λίγο πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου, η Σταμάτα ισοφάρισε με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Γεωργαμλή (2-2).
Στο β’ ημίχρονο οι αντίπαλοι είχαν πολλές ευκαιρίες να σκοράρουν αλλά οι κορυφαίες ήταν τα δύο ανεπανάληπτα τετ-α-τετ παικτών των Νικητών, που αποσόβησε με απίθανες επεμβάσεις ο τερματοφύλακας Πασχόπουλος, στο τελευταίο 10λεπτο! Νωρίτερα, στο διάστημα 55’-80’, η Σταμάτα έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο, κι έχασε σημαντικές ευκαιρίες για ένα τρίτο τέρμα.
Διαιτητές: Ντόστης – Χόικας, Δελατόλας. Με πολλά σφάλματα η διαιτησία του Ντόστη, που αδίκησε και τις δύο ομάδες. Μεταξύ άλλων αποφάσεων, απέβαλε αδίκως τον Κριεμάδη στο 82’.
ΣΤΑΜΑΤΑ (Θεολόγης): Πασχόπουλος, Κριεμάδης, Τορλαχίδης, Μπόρας, Κ. Πέππας, Κατσάρας (51’ Μανασίδης), Σμυρναίος (54’ Σάββας), Καλογήρου, Τσατσαράγκος, Γκίνι (62' Κάκαρης), Γεωργαμλής.
ΝΙΚΗΤΕΣ (Τσίχλης): Παπαδογεωργάκης, Πανουσόπουλος, Τσόκος, Ξαγοράρης, Ζαρομυτίδης, Γυφτέας, Γεράνης (75' Ν. Λεμονής), Σωτηρόπουλος, Θ. Λεμονής (88’ Θεοχαρίδης), Μαλάι, Μπλέτα (65’ Ντιέλλι).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money