Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

ΚΥΠΕΛΛΟ: ΩΡΩΠΟΣ – ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 3–1


Η ομάδα του Ωρωπού


Ο αγώνας διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή αλλά αυτό δεν στάθηκε αφορμή για τον Ωρωπό να μην προκριθεί και μάλιστα με σχετική ευκολία της Δόξας Κορωπίου. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν 3-1 παρ’ ότι η Δόξα προηγήθηκε 0-1 στο 10′ με σκόρερ τον Αδαμίδη.
Στο 23′ ο Κώστας Φιλλής ισοφάρισε 1-1 με εντυπωσιακό πλασέ, μετά από εξαιρετική ασίστ του Βολιώτη, δίνοντας το έναυσμα για την αντεπίθεση.
Στο 31’ ήταν σειρά των Λάπα-Κατσίκα να συνεργασθούν άψογα, πάσα του τελευταίου στον Ευφραιμίδη και με πλασέ στην γωνία ...2-1.
Στο β’ ημίχρονο ο Ωρωπός έκανε συντήρηση δυνάμεων (πολύ βαρύς ο αγωνιστικός χώρος λόγω της καταρρακτώδους βροχής) ενώ η Δόξα (που ήταν αρκετά δραστήρια) μάλλον είχε το μυαλό των παικτών της στο πρωτάθλημα.
Το 3-1 έγινε στο 65’ μετά από πολύ καλή ατομική ενέργεια του Μάκη Φιλλή, πάσα στον Λάπα και νέο πλασέ του τελευταίου.
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Μακρής, Βιτσεντζάτος.
ΩΡΩΠΟΣ (Τζιόμαλλος): Ντέρκα, Μπραχιμάι, Μπαλόκας, Κατερίνης, Βολιώτης (68′ Γεωργακόπουλος), Εδ. Σκαρμούτσος, Ευφραιμίδης, Γιουνάς (68′ Μ. Φιλλής), Κ. Φιλλής (69′ Ανυφαντής), Κατσίκας, Λάπας.
ΔΟΞΑ Κ. (Ξευτεράκης): Αλευρής, Εζέμπαέγκμπου, Νικολόπουλος (33′ Παπακώστας), Θεοχάρης, Ξευτεράκης, Αδαμίδης, Καψοκώστας, Νικολαΐδης, Λαμπρόπουλος, Τσαφαράς (46′ Δάβαρης), Καλογρίδης (81′ Ναθαναήλ).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money