Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ – ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 2–0


Ο Κεραυνός σημείωσε δεύτερη συνεχόμενη νίκη με τον Πέτρο Μπόντζο στον πάγκο του και ο Παλληνιακός υπέστη την 3η συνεχή ήττα του… Στο στάδιο της Κερατέας έγινε αμφίρροπο παιχνίδι και οι γηπεδούχοι πέτυχαν τα γκολ που δεν κατάφεραν να πετύχουν οι φιλοξενούμενοι. Ευκαιρίες υπήρξαν κι από τις δύο πλευρές.
Στο πρώτο ημίχρονο οι αντίπαλοι δεν «ανοίχθηκαν» και πρόσεξαν τις άμυνές τους. Μόλις στο 45’ έγινε η μοναδική αξιόλογη φάση, όταν ο Σεΐντι βιάστηκε να πλασάρει από το πέναλτυ και η μπάλλα έφυγε άουτ, ενώ ήταν μόνος με τον τερματοφύλακα Αραχωβίτη!
Στο β’ μέρος και πριν το ματς πάρει ρυθμό (48’) ο Κεραυνός πέτυχε γκολ. Ο Σεΐντι έβγαλε τετ-α-τετ τον Ντε Ντέους με τον Αραχωβίτη, κι αυτός αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα, πλάσαρε σε κενό τέρμα (1-0).
Αμέσως ο Παλληνιακός πήρε πρωτοβουλίες και πίεσε, αλλά χωρίς αποτέλεσμα αφού έχασε σημαντικές ευκαιρίες, με σπουδαιότερη στο 75’, που ο Κοβάνης σούταρε από κοντά, ο σταθερότατος Χαντζαράς απέκρουσε εντυπωσιακά και στην συνέχεια, ο Ζώκος έκανε σουτ ψηλά άουτ! Παρά τις προσπάθειες του εξαιρετικού Μουστόγιαννη, οι φιλοξενούμενοι δεν βρήκαν ποτέ τον δρόμο προς τα δίχτυα.
Από την άλλη, ο Ντε Ντέους ταλαιπώρησε την αντίπαλη αμυντική γραμμή και στο 85’ έγινε το 2-0. Ο Κρυεμάντι πραγματοποίησε σέντρα από πλάγια θέση, αρχικά ο Αραχωβίτης σταμάτησε τον Λαμπρογεώργο, αλλά ο επερχόμενος Μπρότσι διαμόρφωσε το τελικό σκορ του αγώνα.
Ο Παλληνιακός είχε και δύο ακυρωμένα γκολ, ως οφ-σάιντ!
Διαιτητές: Κορδολαίμης – Τσαλίκογλου, Κάλλης.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Μπόντζος): Χαντζαράς, Κρυεμάντι, Κατσίκης, Μεγαγιάννης, Κετέογλου, Πρίφτης, Σεΐντι, Μπαξεβάνης, Μπρότσι, Ντε Ντέους (87' Σταμάτης), Μαγγανάς (50' Λαμπρογεώργος).
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Χριστοφιλέας-Φαράκος): Αραχωβίτης, Χρόνης, Κούσης, Ελ Γκαμάλ, Αλ. Καλούδης, Κούνας (46' Κάππος), Μουστόγιαννης, Δαραμούσκας, Κοβάνης, Καββαδίας (46' Ζώκος), Βλάχος (63' λ.τρ. Μυρτάι).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money