Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ – ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 0–3



Την τέταρτη διαδοχική νίκη της στο πρωτάθλημα σημείωσε η Θύελλα, με 3-0 επί της Δόξας Κορωπίου, στο γήπεδο Παιανίας (λόγω έργων στο γήπεδο Κορωπίου). Οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, επέβαλαν το παιχνίδι τους, κι επικράτησαν με σχετική άνεση.
Η Θύελλα προσπάθησε για ένα γρήγορο γκολ και στο 36' ο Χαρακτίδης είχε δοκάρι αλλά στην επαναφορά της μπάλλας ο Μουτζακάς δεν δυσκολεύθηκε από κοντά να σημειώσει το 0-1.
Η Δόξα προσπάθησε αμυντικά να κρατήσει όσο μπορούσε, κι απείλησε σε μια αντεπίθεση στο 38', με κτύπημα φάουλ του Νικολαΐδη.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν συνεχώς στην επίθεση και είχαν δεύτερο δοκάρι στο 70' με κεφαλιά του Βαζέχα από σέντρα του Τασσόπουλου.
Το 0-2 έγινε στο 85' με πλασέ του Ανδρεαδάκη, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 89' με εναέριο βολέ διαμόρφωσε το τελικό 0-3.
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Αχ. Παπαδόπουλος, Γουρνιάς.
ΔΟΞΑ Κ. (Ξευτεράκης): Αλευρής, Εζεμπαέγκμπου (82' Καλογρίδης), Παπακώστας, Θεοχάρης, Αδαμίδης, Στέφ. Παπαδόπουλος, Καψοκώστας, Σοτίρι, Λαμπρόπουλος (84' Ναθαναηλ), Νικολαΐδης, Ξευτεράκης.
ΘΥΕΛΛΑ (Τσιγκούλης): Πάντος, Αράπης (30' λ.τρ. Λευτ. Παπαδόπουλος), Γεωργιάδης, Μανουσάκης, Τασσόπουλος, Ξύδης (66' Ανδρεαδάκης), Χαρακτίδης, Τόσκας, Μουτζακάς, Βαζέχα, Αθανασόπουλος (58' Μπαξεβάνης).


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money