Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 8ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Φάση από την συνάντηση Φοίβου–Δόξας Α.Α. 2-0
ΦΟΙΒΟΣ ΑΙΟΛΟΣ – ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ 2–0
Συνέχισε την αήττητη πορεία του ο ΑΟΦΑ, με νίκη 2-0 στο γήπεδο Βάρης επί της Δόξας Αγ. Άννας. Ο ΑΟΦΑ διατήρησε τον έλεγχο του παιχνιδιού στην αρχή και απείλησε αρκετές φορές τους φιλοξενούμενους, που είχαν διακριθέντα τον εξαιρετικό τερματοφύλακα Σοφιάνοβ, ο οποίος απέκρουσε σε 3 περιπτώσεις ισάριθμα τετ-α-τετ στο πρώτο ημίχρονο (δύο φορές ο Θωμάς Αγάλου και μία ο Τσαξιρλής βγήκαν μόνοι τους απέναντί του).
Στο β’ μέρος ο ΑΟΦΑ έσφιξε περισσότερο τον κλοιό, κι αφού ο Σοφιάνοβ απέκρουσε άλλο ένα τετ-α-τετ, του Όσια αυτή την φορά, έγινε το 1-0 στο 60’ όταν μετά από σέντρα του Μαντά, ο Θωμάς Αγάλου εκμεταλλεύθηκε την σύγχυση μέσα στην περιοχή κι άνοιξε με προβολή το σκορ.
Για τα επόμενα 20’ λεπτά, η Δόξα αντέδρασε αλλά ο άριστα οργανωμένος αμυντικά ΑΟΦΑ, δεν απειλήθηκε σημαντικά από τους μαχητικούς, φιλότιμους αλλά μέτριους (στην τελική προσπάθεια) φιλοξενούμενους.
Αντίθετα, προς το τέλος του αγώνα, οι γηπεδούχοι βρήκαν κενούς χώρους, συνέχισαν να είναι επικίνδυνοι και στο 91’ ο Βαγγέλης Αγάλου, στην πρώτη του εφετινή συμμετοχή, βγήκε μόνος με τον Σοφιάνοβ και τον πλάσσαρε, γράφοντας το τελικό 2-0. Οι παίκτες της Δόξας αμφισβήτησαν την εγκυρότητα του τέρματος (επειδή υπήρχε οφ-σάιντ άλλου παίκτη και όχι του σκόρερ) αλλά ο καλός διαιτητής Αντ. Βλάχος, πήρε την φάση επάνω του. Μέτρια η βοηθός Αλεξοπούλου, καλός ο Τριγάζης.
ΦΟΙΒΟΣ (Τζίμας): Γαμπιεράκης, Χάστας, Κολλάρος, Παρόλας, Μηλιαράκης, Σώκος, Τσαξιρλής (89’ Κυριακόπουλος), Θεοδοσιάδης, Θωμ. Αγάλου, Μαντάς (77’ Βαγγ. Αγάλου), Όσια (70’ Χαντάντ).
ΔΟΞΑ Α.Α. (Βολιώτης): Σοφιάνοβ, Νερούτσος, Μπίκλης, Κούταντζης, Τσούπης, Κορμπάκης, Βλάμης, Δάππας, Σάπικας, Κασσής (77’ Γαβαλάς), Πούιου.
* Οι παίκτες του ΑΟΦΑ μετά τον αγώνα συμπαραστάθηκαν σε συμπαίκτη τους, με την ακόλουθη ανακοίνωση: «Αφιερώνουμε όλη την πορεία μας και ό,τι έχουμε πετύχει μέχρι τώρα, στον συμπαίκτη μας Χρήστο Βαρβαγιάννη. Του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει γρήγορα και πάλι κοντά μας στο γήπεδο, δυνατός και υγιής».

ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ ΚΑΛΑΜΟΥ – ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ 1–4
Παιχνίδι για γερά νεύρα έγινε στον Κάλαμο, όπου ο Παλλαυρεωτικός επικράτησε στο τέλος του γηπεδούχου Αμφιάραου με 4-1. Η αναμέτρηση είχε ένταση, πάθος, γκολ και πολλές χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν.
Προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι στο 15' με σουτ του Καμπέρι (0-1). Ο Αμφιάραος αντέδρασε και ισοφάρισε στο 44' με κεφαλιά ο Κουρούπας, μετά από κτύπημα φάουλ (1-1).
Ο Παλλαυρεωτικός ξαναπροηγήθηκε στο 48' όταν ο Δρούγκας, με εξαιρετικό σουτ, νίκησε τον Σκούρτη. Το 3-1 πέτυχε στο 85’ ο Χρήστου με πλασέ, αφού είχε προηγηθεί συνδυασμός με τον Δρούγκα.
Λίγο νωρίτερα (84’) ο Αμφιάραος είχε μείνει με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μαγγίνα. Το τελικό 1-4 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Δρούγκας, πάλι με σουτ.
Διαιτητές: Παπαδιώτης – Βασιλάκης, Στάσης. Στο 80' το παιχνίδι διεκόπη γιατί οι νεαροί οπαδοί του Αμφιάραου πετούσαν αντικείμενα, κι έφτυναν τον βοηθό.
ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ (Σ. Ράπτης): Βιταλιώτης, Νικολάου, Τζαβέλας (34' Αντωνόπουλος), Μαγγίνας, Οικονομίδης, Γιάν. Ράπτης (34' Ελευθεριάδης), Ν. Ράπτης, Ρόντος, Κουρούπας, Μίχας, Μαργιέτας (65' Σ. Ράπτης).
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Δρογώσης): Σκούρτης, Καυκιάς, Σπυρόπουλος (46' Σαμπατάκης), Σουλιώτης, Ι. Παπαδόπουλος, Κωνσταντινίδης, Χρήστου (86' Καρέλης), Καμπέρι, Νικολαΐδης,  Δρούγκας (84' Ρώμας), Μπαγιάστας.

ΓΕΡΑΚΑΣ – ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ 1–4
Μετά από εξαιρετική εμφάνιση η Νίκη Δροσιάς νίκησε άνετα τον γηπεδούχο και υστερήσαντα Γέρακα, με 4-1!
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 2-0 στο ημίχρονο με ισάριθμα τέρματα του Ιωαννίδη.
Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι προσπάθησαν για κάτι καλύτερο αλλά η Νίκη πέτυχε το 3-0 με τον Μηλιώτη, πριν ο Λάζαρος Βλαχιώτης μειώσει σε 3-1.
Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στην εκπνοή του αγώνα ο Ντελίου (1-4).
Διαιτητές: Περδίκης – Νίκα, Ν. Κορωνιάς.
ΓΕΡΑΚΑΣ (Βαγενάς-Σαβούρδος): Βιταλιώτης, Τσιροζίδης, Ανδριώτης, Καραμολέγκος (60’ Καρλατήρας), Γιάν. Βλαχιώτης, Ν. Καλούδης (46’ Λάζ. Βλαχιώτης), Βεντούρης, Δελάρδας, Τοσσουνιάν, Σταύρου (80’ Άρτας), Δημητριάδης.
ΝΙΚΗ (Ζορμπάς): Γκιόκας, Γούμενος (89’ Γιάν. Θεοχάρης), Παναγιωτίδης, Ιωαννίδης, Μπέτσης, Γιαβρής (71’ Μητρόπουλος), Χαμζάι, Κούζας, Καλαμάρας, Μηλιώτης (87’ Ντελίου), Λιβαθινός.

* ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ – ΠΑΝΣΤΑΥΡΑΪΚΟΣ 2–0: Χωρίς να παίξει σπουδαίο ποδόσφαιρο, ο Αετός Πικερμίου νίκησε γηπεδούχος 2-0 τον Πανσταυραϊκό και συνεχίζει μόνος πρώτος στην βαθμολογία. Τα γκολ των πρωτοπόρων σημείωσε ο Κιλιμτζίδης (ένα σε κάθε ημίχρονο), ο οποίος ήταν από τους λίγους που διακρίθηκαν από πλευράς νικητών, αφού οι περισσότεροι είχαν μέτρια απόδοση. Αντίθετα, ο Πανσταυραϊκός έπαιξε αρκετά καλά και θα μπορούσε να έχει πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ… Ο Αετός τελείωσε τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του τερματοφύλακα Γκούτσια. Διαιτητές: Μαργαρίτης – Κουτρομάνος, Ν. Κορωνιάς.

* ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ – ΑΡΤΕΜΙΣ 2–4: Η εμπειρία της Αρτέμιδος υπερίσχυσε (στο β’ μέρος) του ενθουσιασμού του Καπανδριτίου, με αποτέλεσμα να επικρατήσουν οι πιο έμπειροι που σημείωσαν δύο τέρματα στις αρχές του β’ ημιχρόνου και αποθάρρυναν τους γηπεδούχους, οι οποίοι στο πρώτο 45λεπτο είχαν 5 καλές ευκαιρίες (τελειώματα)… Κόντρα στην ροή του παιχνιδιού, η Άρτεμις προηγήθηκε στο 10’ με απευθείας κτύπημα φάουλ του Διαμάντη (0-1). Το πολύ καλό στο α’ ημίχρονο Καπανδρίτι, κατάφερε να ισοφαρίσει στο 40’ με σκόρερ τον Κώστα Κόλλια (1-1). Δύο γρήγορα γκολ στο β’ ημίχρονο από τους φιλοξενούμενους, έγειραν το παιχνίδι υπέρ τους! Στο 49’ ο Τσουκαλάς με νέο κτύπημα φάουλ πέτυχε το 1-2 και στο 54’ ο Γιάνης Κόλλιας «καθάρισε» το ματς σημειώνοντας το 1-3. Στο 59’ πάλι ο Τσουκαλάς ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-4 και στο 88’ πάλι ο Κώστας Κόλλιας, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (2-4). Διαιτητές: Μαραγκού – Μακρής, Μετακίδης.

* ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ – ΣΥΚΑΜΙΝΟ 2–2: Στο ισόπαλο 2-2 τοπικό ντέρμπυ Μαύρου Αετού και Συκαμίνου, οι δυο ομάδες απέδωσαν καλό ποδόσφαιρο μετά από παιχνίδι με μεγάλο σασπένς! Το πρώτο μέρος ανήκε στην γηπεδούχο ομάδα του Πολυδενδρίου, που προηγήθηκε 1-0 ενώ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου πέτυχε και δεύτερο γκολ (2-0), με τον Λόη σκόρερ και των δύο τερμάτων. Όμως, οι φιλοξενούμενοι διαθέτοντας μεγάλα ψυχικά αποθέματα, μείωσαν (2-1) με τον Γιοβάση στο 70’ και ισοφάρισαν (2-2) με τον Τσαγκαράκη στο 80’. Στα τελευταία δέκα λεπτά, το ματς απέκτησε μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς το Συκάμινο είχε μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις, για την ολική ανατροπή. Διαιτητές: Σπίθας – Μπαλάγκα, Γκούβας.

* ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΛ. ΝΕΡΩΝ – ΔΟΞΑ ΠΟΝΤΙΩΝ 1–3 (0–0)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money