Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 7ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ



ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ – ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ 2–3
Ματς-θρίλερ έγινε στο Λαύριο, όπου ο Αετός Πικερμίου νίκησε 3-2 τον Παλλαυρεωτικό και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.
Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, από κάθε πλευρά…
Το σκορ άνοιξε στο 10’ ο Αετός Πικερμίου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτυ του Ιωάννου, που έκανε ο Παπαδόπουλος (0-1). Στο 20’ ο Παλλαυρεωτικός ισοφάρισε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, αφού ο Χρήστου ευστόχησε στο κτύπημα πέναλτυ και νίκησε τον Γκούτσια (1-1). Λίγο πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν εκ νέου, με εντυπωσιακό σουτ του Φρίγγη (1-2).
Στο β’ μέρος ο Παλλαυρεωτικός εμφανίσθηκε πιο επιθετικός και προσπάθησε να φθάσει στην ισοφάριση, την οποία κατάφερε στο 55’ με σκόρερ και πάλι τον Χρήστου (2-2).
Συνεχίζοντας να υπερέχουν οι γηπεδούχοι έχασαν δύο τετ-α-τετ, με Χρήστου και Βλαντή.
Αντἰθετα, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν τον στόχο τους στο 70’ όταν εκμεταλλεύθηκαν αδράνεια στην αντίπαλη άμυνα και με τον Ιωάννου διαμόρφωσαν το τελικό 3-2.
Διαιτητές: Δατσέρης – Χουλιάρας, Κουλοχέρης.
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Δρογώσης): Σκούρτης, Παπαδόπουλος (46' Καυκιάς), Σπυρόπουλος (80' Λαναράς), Κωνσταντινίδης, Σουλιώτης, Βλαντής, Χρήστου, Καμπέρης, Νικολαΐδης, Δρούγκας, Θεοφανίδης (61' Μπαγιάστας).
ΑΕΤΟΣ ΠΙΚ. (Χωριανόπουλος): Γκούτσιας, Γιακουμέλος, Μαρκάτος, Φρίγγης (71' Μοιρώτσος), Καλογραιάκης, Γκιντίδης (85' Ντούγιας), Λαμπρόπουλος, Βλασσόπουλος, Κιλιμτζίδης (75' Μερκούρης), Τσέρμος, Ιωάννου.

ΣΥΚΑΜΙΝΟ – ΦΟΙΒΟΣ ΑΙΟΛΟΣ 1–1
Δυνατό και άτεχνο παιχνίδι έγινε στο Συκάμινο. Στο α’ ημίχρονο περισσότερο στο κέντρο, με ελάχιστες φάσεις μπροστά στις εστίες. Στο β’ ημίχρονο ο ΑΟΦΑ μπήκε πιο δυνατά αλλά αντίθετα με την ροή του αγώνα το Συκάμινο πέτυχε γκολ στο 51’ από κεφαλιά του Τσαγκαράκη, μετά από κτύπημα φάουλ και αδράνεια της άμυνας του Φοίβου. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισε αμέσως, στο 53’, με κεφαλιά του Τσαξιρλή, μετά από κτύπημα φάουλ του Όσια.
Στην συνέχεια το παιχνίδι «άνοιξε», με τις δύο ομάδες να προσπαθούν για το δεύτερο γκολ, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες, περισσότερες από πλευράς ΑΟΦΑ και κυριότερη το δοκάρι του Αγάλου στο 71’, αλλά οι τερματοφύλακες Κάλλια και Γαμπιεράκης δεν …νικήθηκαν.
Ο διαιτητής Μπουτζουβής (Βάλλας – Περδίκης) παραλίγο να χάσει τον έλεγχο του αγώνα προς το τέλος του α’ μέρους, προκαλώντας τις διαμαρτυρίες των συνήθως ήσυχων φιλοξενούμενων, για τα πολλά φάουλ που σφύριξε εις βάρος τους αλλά και τον άνισο πειθαρχικό έλεγχο, αλλά τελικά με την συνεργασία των παικτών και των δύο ομάδων, το παιχνίδι κύλησε χωρίς παρατράγουδα.
ΣΥΚΑΜΙΝΟ (Πετρόχειλος): Κάλλια, Τσαγκαράκης, Μιγγίρης, Μπάρο, Σακαράκας, Τυροβόλης, Μαζαράκης, Παπαδάκης (70’ Γιαβάσης), Παπαγάλος, Σουβατζής, Παπαπάνου.
ΑΟΦΑ (Τζίμας): Γαμπιεράκης, Χάστας (65’ Σαραντόπουλος), Κολλάρος, Παρόλας, Μηλιαράκης, Τσαξιρλής, Θεοδοσιάδης, Αγάλου (88’ Δ. Βλάχος), Μαντάς (75’ Χαντάντ), Όσια.

ΔΟΞΑ ΠΟΝΤΙΩΝ – ΓΕΡΑΚΑΣ 1–0
Η Δόξα Ποντίων κατέβαλε στο τέλος την αντίσταση του Γέρακα (1-0), που υπέστη την πρώτη του ήττα. Ήταν ένα αμφίρροπο παιχνίδι, στο γήπεδο Κάτω Αχαρνών. Κρίθηκε στο τελευταίο 20λεπτο, που οι γηπεδούχοι έδειξαν μεγαλύτερο πάθος.
Στο 4’ ο Δημητριάδης έχασε καταπληκτική ευκαιρία να κάνει το 0-1 αλλά γρήγορα η Δόξα εκμεταλλεύθηκε το χωρίς ουσία παιχνίδι του Γέρακα. Μάλιστα, η Δόξα δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για γκολ αλλά δεν είχε την τελική προσπάθεια.
Στο β’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απειλήσουν και είχαν δοκάρι σε σουτ του Σταύρου έξω από την περιοχή. Όμως, οι τυπικά γηπεδούχοι πήραν πάλι την πρωτοβουλία στις κινήσεις και στο 75' πέτυχαν το 1-0 με αντεπίθεση και ιδανικό τελείωμα του Μαβίδη.
Διαιτητές: Παπαδιώτης – Μπαλλής, Βλαχόπουλος.
ΔΟΞΑ Π. (Μακρίδης): Πασαλίδης, Παπαγεωργίου, Σιρινίδης, Κουλέπης, Ρούντος, Αθανασέλος (79' Βενετικίδης), Χριστιανίδης, Μισαηλίδης (84' Σοφιάνοβ), Μαβίδης, Πέτρου, Σονίδης (70' Μαρτζέλος).
ΓΕΡΑΚΑΣ (Βαγενάς-Σαβούρδος): Bιταλιώτης, Τσιροζίδης, Ανδριώτης, Καραμολέγκος, Καρλατήρας, Ζούρας, Τσουράκης (46' Βεντούρης), Σαριδάκης (46' Σταύρου), Λάζ. Βλαχιώτης (68' Τοσσουνιάν), Δελάρδας, Δημητριάδης.

* ΠΑΝΣΤΑΥΡΑΪΚΟΣ – ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ 0-3: Καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, ο Θησέας σημείωσε σημαντική νίκη με 3-0 επί του αγωνιστικού αλλά άσφαιρου Πανσταυραϊκού, στο γήπεδο Γέρακα. Ήδη, η ομάδα της Αγίας Μαρίνας (Νέας Μάκρης) βρίσκεται στο 2ο σκαλοπάτι της βαθμολογίας και ελπίζει βάσιμα στην άνοδο… Το 1-0 πέτυχε ο Μαγγίνας με κτύπημα πέναλτυ στο 30’ και το 2-0 ο Ρακιπλάρι στο 40’. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Γεωργάτος στο 85’.

* ΑΡΤΕΜΙΣ – ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ 5-1: Υγιεινό περίπατο έκανε η πανίσχυρη Άρτεμις στα Σπάτα, με αντίπαλο τον Μαύρο Αετό Πολυδενδρίου, που έπαιξε με αρκετές ελλείψεις. Η σειρά των τερμάτων: 1-0 Μητσιώνης, 2-0 Φυτιλής (την επόμενη ημέρα, Κυριακή, έφυγε για την εκπλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων), 3-0 Τσουκαλάς, 4-0 Μητσιώνης, 4-1 Θεοδωρής, 5-1 Σκαρούλης. Διαιτητές: Προδρομίδης – Ν. Κορωνιάς, Κουτρομάνος.

* ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ – ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ ΚΑΛΑΜΟΥ 1-1: Πιο αποφασιστικός ο Αμφιάραος μετά το πρώτο ημίωρο του αγώνα, πήρε την ισοπαλία κι εδικαιούτο ακόμη και την νίκη, λόγω της μέτριας εμφάνισης της Δόξας Αγίας Άννας! Στο 25’ η Δόξα κέρδισε πέναλτυ, που εκτέλεσε ο Κορμπάκης άουτ! Ο Αμφιάραος πέτυχε το 0-1 στο 40’ με τον ικανότατο νεαρό Νίκο Ράπτη και στο 55’ η Δόξα ισοφάρισε με κεφαλιά του Βλάμη (1-1). Η ομάδα του Καλάμου σημείωσε και δεύτερο τέρμα στο 75’ πάλι με τον Ν. Ράπτη, αλλά η βοηθός το ακύρωσε ως οριακό οφ-σάιντ. Διαιτητές: Καρράς – Μπαλάγκα, Καστρινάκης.

* ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ – ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ 3-0: Μετά από πολύ καλή εμφάνιση, η Νίκη Δροσιάς νίκησε γηπεδούχος 3-0 το μέτριο Καπανδρίτι. Στο α’ ημίχρονο πέτυχε το 1-0 ο Καλαμάρας και στο β’ μέρος ολοκλήρωσαν την σχετικά εύκολη επικράτηση της ομάδας της Δροσιάς, οι Γιαβρής (2-0) και Γιάν. Θεοχάρης (3-0). Διαιτητές: Δατσέρης – Γκούβας, Σοφιάς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money