Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

ΚΟΥΒΑΡΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ 1–4





Μόνο στο πρώτο ημίχρονο δυσκολεύτηκε ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου στον Κουβαρά, από την τοπική ομάδα, που έπαιξε με 10 παίκτες για μία ώρα, λόγω αποβολής του αδιόρθωτου Ρομπέρτο!
Οι πρωτοπόροι της Α’ κατηγορίας επικράτησαν στο β’ μέρος και πέτυχαν άνετη νίκη με 4-1. Ο Κουβαράς στάθηκε πολύ καλά στο α’ 45λεπτο, αλλά στην συνέχεια «κουράστηκε» αφού από το 30' έπαιζε με παίκτη λιγότερο...
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3’, όταν ο Μπερμπάντης έκανε σέντρα και ο Κωστής με το κεφάλι πέτυχε αυτογκόλ, «κρεμώντας» τον τερματοφύλακα Κακαγιά (0-1). Οι γηπεδούχοι συνήλθαν και είχαν τρεις καλές ευκαιρίες μέχρι το 25’ με τους Σταμπέλο, Γκαβασιάδη και Βανγκέλι. Στο 30’ ο Αμπεντινάι είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Μπάσολι, κι απεβλήθη.
Ο Ολυμπιακός δεν εκμεταλλεύθηκε το αριθμητικό του πλεονέκτημα μέχρι την ανάπαυλα και είχε κακή απόδοση. Έτσι, ο Κουβαράς πήρε πρωτοβουλίες και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 45’, όταν ο Γκαβασιάδης πάσαρε εξαιρετικά στον Βανγκέλι, κι αυτός αφού μπήκε στην περιοχή, πλάσαρε τον Χανδρινό (1-1).
Στο β’ ημίχρονο έγινε ...άλλο παιχνίδι! Οι φιλοξενούμενοι βελτιώθηκαν αλλά και οι γηπεδούχοι προσπάθησαν για το καλύτερο στο διάστημα 46’-65’. Ευκαιρίες υπήρξαν κι από τις δύο πλευρές, με τον Βανγκέλι να απειλεί στο 51' ενώ η ομάδα του Μπογιατίου έφθασε κοντά στο γκολ δύο φορές, με σουτ του Ντεντόπουλου (απέκρουσε δύσκολα ο Κακαγιάς).
Όμως στο 65' ο νεαρός Μπαλωμένος μπήκε από πλάγια θέση, απέφυγε όποιον αντίπαλο βρήκε μπροστά του και με ωραίο πλασέ πέτυχε το 1-2.
Ο ίδιος νεαρός στο 70' έκανε νέα προσπάθεια από τα πλάγια, «έσπασε» την μπάλλα στο ύψος του πέναλτυ, απ’ όπου με άπιαστο βολέ ο Κώστας Τσεβάς σημείωσε το 1-3. Το 1-4 έκανε στο 83’ με κεφαλιά ο Παν. Ντεντόπουλος, αξιοποιώντας σέντρα του Τσέλια.
Διαιτητές: Ελ. Αντωνίου – Γουργιώτης, Σπυρόπουλος.
ΚΟΥΒΑΡΑΣ (Καραβίδας): Κακαγιάς, Σύρος, Κωστής, Χατζής (46' Πρίφτης), Αναγνώστου, Κάλης, Γαλάνης, Αμπεντινάι, Σταμπέλος (32' Λέμε, 65' Παπαγιάνι), Γκαβασιάδης, Π. Βανγκέλι.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α.Σ. (Μαγγίνας): Χανδρινός, Λαζαρίδης, Μπαλωμένος, Χρ. Ντεντόπουλος, Μπερμπάντης, Αρκουμάνης (53' Σουσούνης), Μπάσολι (46' Τσέλια), Κατσούγκρης, Παν. Ντεντόπουλος, Χρ. Τσεβάς (82' Βλάσι), Κ. Τσεβάς.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money