Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ – ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 0–5


Εμφανώς ανώτερος ποιοτικά ο Παλληνιακός, επικράτησε άνετα στο β’ μέρος του γηπεδούχου Πρωτέα με 5-0. Το ματς δεν είχε θέαμα, καθώς διεξήχθη κάτω από αντίξοες συνθήκες, λόγω του πολύ δυνατού αέρα! Το α’ ημίχρονο κύλησε με τους φιλοξενούμενους να ελέγχουν τον ρυθμό του αγώνα και να δημιουργούν ευκαιρίες χωρίς αποτέλεσμα ενώ ο Πρωτέας υποχρεώθηκε σε δύο αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμών των Μακρυπίδη και Νίνα. Μάλιστα, στην τελευταία φάση του πρώτου 45λέπτου, τραυματίσθηκε σε διεκδίκηση κεφαλιάς, ο αμυντικός των φιλοξενουμένων Νάκου, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο, όπου του έγιναν 9 ράμματα στο φρύδι! Εντυπωσιακός ήταν ο 17χρονος τερματοφύλακας του Παλληνιακού Τζεμπελίκος, ο οποίος κάλυψε με απόλυτη επιτυχία το κενό (λόγω τραυματισμού) των Τσούκα, Αραχωβίτη.
Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου (μπήκε και ο Κάππος ως αλλαγή στο 55’), ο Παλληνιακός πίεσε και η ανοργάνωτη άμυνα του Πρωτέα υπέπεσε σε «μοιραία» λάθη, με αποτέλεσμα μέσα σε 20’ λεπτά παιχνιδιού να δεχθεί 4 τέρματα!
Το 0-1 πέτυχε στο 56’ ο Κοβάνης, που πήρε την μπάλλα αμαρκάριστος από πάσα του Κάππου, προχώρησε και πλάσαρε στην κλειστή γωνία τον Παπαβασιλείου. Οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με πλασέ του Δαραμούσκα (από πάσα του Μουστόγιαννη) στο 68’.
Από το σημείο αυτό του αγώνα, στο γήπεδο υπήρχε μόνο ο Παλληνιακός, που όποτε ήθελε έβαζε γκολ αφού κανένας δεν μάρκαρε και κανένας δεν έτρεχε από τον Πρωτέα!
Το 0-3 σημείωσε ο Κοβάνης στο 86’ (πήρε πάσα του Δαραμούσκα και ξεπέρασε και τον Παπαβασιλείου) και το 0-4 ο Κούνας με σουτ στο 88’ (από πάσα του Κάππου). Το τελικό 0-5 διαμόρφωσε ο Καββαδίας στο 89’, με σουτ από ασίστ του Μουστόγιαννη. Αμέσως μετά, ο διαιτητής έδωσε τέλος στο μαρτύριο των γηπεδούχων, σφυρίζοντας την λήξη!
Διαιτητές: Μαλαμάς – Γουργιώτης, Γκόντα.
ΠΡΩΤΕΑΣ (Μακροδημήτρης): Παπαβασιλείου, Δέδες, Λιούμης, Κούλιμπης, Χύκα, Κατσούλας, Μιχαήλ, Νίνα (25' λ.τρ. Λέκα), Παράσχος (70' Γεσιλάι), Μαραγκός, Μακρυπίδης (10' λ.τρ. Ανδρεάδης).
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Χριστοφιλέας-Φαράκος): Τζεμπελίκος, Νάκου (46' λ.τρ. Τούσα), Κούσης, Ελ Γκαμάλ, Αλ. Καλούδης, Κούνας, Μουστόγιαννης, Δαραμούσκας, Κυριόπουλος (55' Κάππος), Μαργέτης (80' Καββαδίας), Κοβάνης.
* Ο σοβαρός τραυματισμός του Δημήτρη Νάκου, επισκίασε την αναμέτρηση, καθώς ο νεαρός παίκτης δέχθηκε κτύπημα στο μέτωπο και φάνηκε να έχει βαθύ τραύμα στο κεφάλι. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο, όπου ευτυχώς διαπιστώθηκε ότι η κατάστασή του δεν ενέπνεε ανησυχία. Μάλιστα, από το βράδυ της Κυριακής, ο Νάκου πήρε εξιτήριο αφού υπεβλήθη σε εννιά ράμματα! Ο προπονητής του Πρωτέα Τάκης Μακροδημήτρης, με δήλωσή του εξέφρασε τις ευχές του για περαστικά και ταχεία ανάρρωση του παίκτη, ώστε να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν υγιής στα γήπεδα. Με την σειρά της, η διοίκηση του Παλληνιακού, ευχαρίστησε δημόσια τον κ. Μακροδημήτρη για το ενδιαφέρον του.






























0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money