Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

ΩΡΩΠΟΣ – ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ 1–0



Ο Ωρωπός νίκησε γηπεδούχος τον Αφιδναϊκό με 1-0 στο τοπικό ντέρμπυ, και είναι μόνος δεύτερος στον βαθμολογικό πίνακα. Πάντως, ο Αφιδναϊκός είχε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο α’ ημίχρονο, με τον Γάγγα να την χάνει από ευνοϊκή θέση… Το ματς ήταν αμφίρροπο, με πάθος και δύναμη. Κρίθηκε τελικά στο 74’ με πέναλτυ που κέρδισε ο Μήτρου. Ο έξοχος τερματοφύλακας Μορφονιός, απέκρουσε προσωρινά το πέναλτυ του Φιλλή αλλά ο επερχόμενος Μπραχιμάι κατάφερε να σκοράρει (1-0).
Μετά το γκολ, οι μεν γηπεδούχοι προσπάθησαν να διαφυλάξουν το σκορ, οι δε φιλοξενούμενοι να ισοφαρίσουν. Το παιχνίδι έγινε νευρικό με αποτέλεσμα δύο αποβολές. Απεβλήθησαν ο Κατερίνης από τον Ωρωπό και ο Άλι από τον Αφιδναϊκό.
Διαιτητές: Ελ. Αντωνίου – Λάμπρου, Β. Τζαφόλιας.
ΩΡΩΠΟΣ (Τζιόμαλλος): Ντέρκα, Μήτρου, Αμπάζι, Κατερίνης, Βολιώτης, Μπραχιμάι, Λάπας, Γιουνάς, Κ. Φιλλής (84’ Βαγγ. Σκαρμούτσος), Ευφραιμίδης, Κανάρης (72’ Εδ. Σκαρμούτσος).
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ (Πάντος): Μορφονιός, Άλι, Π. Νικολάου (75' Τσαλίδης), Ζουβερέλλης, Δήμας (80' Κουτσούκος), Μίχας, Γάγγας, Καμηλάκης (80' Γκιόλλα), Νύχας, Κλίσι, Τσαβδαρίδης.




ΑΚΥΡΟ ΤΟ ΓΚΟΛ!
Ο Αφιδναϊκός διαμαρτυρήθηκε ότι πριν την εκτέλεση του πέναλτυ, είχαν εισέλθει στην περιοχή τουλάχιστον δύο παίκτες του Ωρωπού, όπως μπορεί να διακρίνει κανείς και στην φωτογραφία! Η ευθύνη του βοηθού στην προκειμένη περίπτωση είναι μεγάλη! «Αν αυτό το πέναλτυ είναι έγκυρο, τότε θα ξεχάσουμε την μπάλλα που ξέρουμε», έλεγαν οι φίλοι του Αφιδναϊκού! Το γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο παίκτης δεξιά με τον αριθμό 6, που έχει μπει καθαρά στην περιοχή! Που ήταν ο βοηθός;


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money