Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

ΚΟΡΩΠΙ – ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ 3–0



Νίκη χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία πέτυχε το Κορωπί, με τον Φώτη Μπαλτίδη για πρώτη φορά στον πάγκο του, επί του μέτριου Πρωτέα με 3-0. Το ματς διεξήχθη στο Μαρκόπουλο, επειδή γίνεται συντήρηση στον χλοοτάπητα του γηπέδου Κορωπίου.
Το Κορωπί άνοιξε το σκορ στο 17' με ωραίο πλασέ του Μπανάι από το ύψος του πέναλτυ, ύστερα από ενέργεια και ασίστ του Χαρίση (1-0).
Ο Πρωτέας (οι παίκτες του οποίου επηρεάσθηκαν από το φυσικό χορτάρι) είχε την μοναδική του ευκαιρία στο α’ μέρος στο 28’, όταν σε περίτεχνο σουτ του Μιχαήλ, ο τερματοφύλακας Ανδριανός έπεσε εγκαίρως στη γωνία του κι έδιωξε σε κόρνερ. Ίσως αν έμπαινε γκολ στην φάση αυτή, να άλλαζε η ροή του παιχνιδιού!
Ο Νούρια στο 39’ με ασύλληπτο σουτ από 25 μέτρα, έστειλε την μπάλα στο «Γ» της εστίας του Παπαβασιλείου (2-0). Στο 40’ από πλευράς φιλοξενουμένων έγινε υποχρεωτική αλλαγή του Ανδρεάδη, λόγω τραυματισμού.
Στο β’ ημίχρονο (54’) ο διαιτητής αρνήθηκε πέναλτυ υπέρ του Κορωπίου και αποβολή του τερματοφύλακα Παπαβασιλείου, που τραβούσε και κρατούσε με τα χέρια τον Χαρίση εντός περιοχής! Στο 55’ σουτ από πλάγια θέση του Μασκλαβάνου, πέρασε σύρριζα άουτ, ενώ στο 59’ ο Νούρια κέρδισε πέναλτυ από τον Παπαβασιλείου, που είδε κίτρινη κάρτα (σε φάση καρμπόν του 54’). Το πέναλτυ εκτέλεσε εύστοχα ο Χαρίσης (3-0).
Στο 78’ ο Πρωτέας είχε την μοναδική του ευκαιρία στο β’ 45λεπτο, όταν σε προσπάθεια και σουτ του Παράσχου, ο Ανδριανός απέκρουσε με υπερένταση, η μπάλλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε κόρνερ.
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Γουργιώτης, Καραθανάσης.
ΚΟΡΩΠΙ (Μπαλτίδης): Ανδριανός, Πριονίδης, Καλάβριας, Πάντου (65’ λ.τρ. Μπλέτσας), Β. Παπαδόπουλος, Αλεξίου (80’ Ντελέρνο), Χαρίσης, Νούρια (88’ Σταυρινός), Μασκλαβάνος, Τσαουσάι, Μπανάι.
ΠΡΩΤΕΑΣ (Μακροδημήτρης): Παπαβασιλείου, Δέδες (46’ Παράσχος), Λιούμης, Χύκα, Γεσιλάι (65’ Λέκα), Κατσούλας, Μιχαήλ, Ανδρεάδης (40’ λ.τρ. Θάνος), Τσαλικίδης, Μαραγκός, Μακρυπίδης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money