Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

ΑΥΛΩΝΑΣ – ΚΡΥΟΝΕΡΙ 0–1

Προσπάθεια του σκόρερ Χρυσικόπουλου, στην διάρκεια του β'ημιχρόνου


Το Κρυονέρι κατάφερε στο 86’ να πετύχει γκολ και να πάρει το πολύτιμο 3ποντο στην μάχη που δίνει για την άνοδο. Αντίθετα, ο Αυλώνας πάλεψε από την αρχή μέχρι το τέλος για κάτι καλύτερο αλλά δεν ευτύχησε να κατακτήσει ούτε ένα βαθμό!
Το Κρυονέρι κυριάρχησε στο παιχνίδι αλλά ο τερματοφύλακας Μιγγίρης και η παρέα του, είχαν απαντήσεις μέχρι το 86’! Ειδικά ο Σκεντούλι, έδωσε και την ψυχή του ως λίμπερο, ενώ ο Μιγγίρης απέκρουσε εντυπωσιακά ακόμη και πέναλτυ, που κέρδισε απ’ τον ίδιο στο 95’, κι εκτέλεσε ο Μαμάκος!
Οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο δοκάρια, στο 10' με σουτ του Κεφάλα (αφού πρώτα πραγματοποίησε εξαιρετική απόκρουση ο Μιγγίρης) και το δεύτερο στο 54' σε νέο σουτ του Κεφαλά. Επίσης, το Κρυονέρι είχε απίστευτες χαμένες ευκαιρίες με τον Χρυσικόπουλο, στο 37’ (τρομερό τετ-α-τετ και σουτ που απέκρουσε εντυπωσιακά στην γωνιά του ο Μιγγίρης) και στο 67’ (μετά από εναλλαγή της μπάλλας με τον Παπαντζίμα, βγήκε μόνος στην περιοχή κι έκανε σουτ ψηλά άουτ).
Τελικά, το 1-0 πέτυχε στο 86’ με προβολή ο Χρυσικόπουλος, μετά από πολύ καλή προσωπική ενέργεια από πλάγια και σέντρα του Δημητρίου.
Η αναμέτρηση στο γήπεδο του Αυλώνα διεξήχθη με ισχυρούς -κατά διαστήματα- ανέμους, που δυσκόλεψε την σωστή οργάνωση και λειτουργία των παικτών και των 2 ομάδων.
Διαιτητές: Μαργαρίτης – Σπίθας, Κουλοχέρης.
ΑΥΛΩΝΑΣ (Πρέκας): Μιγγίρης, Μιχ. Πατσαβούρας, Τσέλιος (84' Τσαρούχας), Βλάχος, Παλιοσπύρος, Στεφανής (55' Αναστ. Γιώτης), Αλ. Πατσαβούρας, Νάνος, Λιάπης, Σκεντούλι, Κούφο.
ΚΡΥΟΝΕΡΙ (Κόκκινος): Ντογκοτάρι, Σιατραβάνης (62' Παπαντζίμας), Κολώτας, Γκλιάτης, Ζερμπίνης, Σ. Δεσύλλας (83' Βλαχάκης), Χρυσικόπουλος, Δημητρίου (89' Δ. Δεσύλλας), Κανταρέλλης, Κεφάλας, Μαμάκος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money