Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 0–0



Καλύτερη η Λαυρεωτική στο α' ημίχρονο, έχασε σωρεία ευκαιριών. Ο Κεραυνός ισορρόπησε στο β’ μέρος.
Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο, πίεσαν ασφυκτικά αλλά τους έλειψε η ψυχραιμία στα τελειώματα… Είχαν τουλάχιστον 5 σημαντικές ευκαιρίες να σκοράρουν αλλά ποτέ δεν τα κατάφεραν! Ο Ασλάνι δημιούργησε τα περισσότερα προβλήματα στην άμυνα του Κεραυνού, όμως οι πάσες του σε 3 περιπτώσεις δεν βρήκαν συμπαίκτη. Επίσης, ο Κοντογιάννης και ο Τζώρας εξαπέλυσαν σουτ από καλές θέσεις, που δεν βρήκαν στόχο…
Στο β’ μέρος ο Κεραυνός εμφανίσθηκε βελτιωμένος, ισορρόπησε το παιχνίδι αλλά δεν πίεσε ιδιαίτερα. Το ματς είχε πάλι φάσεις μετά το 75' και στο 80’ ο Κεραυνός απείλησε, όταν σε κόρνερ του Ντε Ντέους, ο Πρίφτης δεν έπιασε σωστά την κεφαλιά.
Από την Λαυρεωτική εκφράσθηκαν αρκετά παράπονα για την διαιτησία όλης της τριάδας. Οι Λαυριώτες διαμαρτύρονται για δύο ακυρωθέντα γκολ (ως οφ-σάιντ), κι ένα πέναλτυ, σε μαρκάρισμα του Πρίφτη στον Βαλ. Γιαχάεβ.
Διαιτητές: Μαλαμάς – Δ. Τζαφόλιας, Λάμπρου.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ (Κόλτζος): Λάμπρου, Χουσεΐν, Τσομπανάκης (60' Ιατρού), Πώχος, Παντελιάς, Τζώρας (70' Παπακωνσταντίνου), Κοντογιάννης, Ασλάνι, Β. Γιαχάεβ, Κ. Παπαδόπουλος, Τσιριγώτης.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Μπόντζος): Χαντζαράς, Μπρότσι, Κατσίκης, Μεγαγιάννης (30' λ.τρ. Ντε Ντέους, 88' λ.τρ. Παπανικολάου), Κετέογλου, Πρίφτης, Σεΐντι, Κρυεμάντι, Τραϊτωράκης (55' Λοντσάρης), Μπαξεβάνης, Λαμπρογεώργος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money