Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 10ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ


ΑΗΤΤΗΤΟΣ - ΑΤΛΑΝΤΙΣ 1-1: Φάση από τον αγώνα της 9ης αγωνιστικής στα Σπάτα

ΚΡΥΟΝΕΡΙ – ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ 2–0
Σημαντική νίκη του Κρυονερίου, που γύρισε στο γήπεδό του, κι επεβλήθη 2-0 του αγωνιστικού αλλά ελλιπούς Αφιδναϊκού. Πάντως, στην αρχή οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν και είχαν δύο καλές ευκαιρίες με τον Μίχα και τον Τσαβδαρίδη, ενώ σε άλλη φάση ζήτησαν και πέναλτυ (σε πτώση εντός περιοχής του Τσαβδαρίδη)!
Οι γηπεδούχοι με την πάροδο του χρόνου ισορρόπησαν και ο M.V.P. Ζερμπίνης απείλησε αλλά ο Μορφονιός έκανε εξαιρετικές επεμβάσεις.
Στο β’ ημίχρονο το Κρυονέρι βγήκε στο γήπεδο πολύ δυνατά και πειθαρχημένα. Δημιούργησε μέχρι το 60’ (με τους Παπαντζίμα και Μαμάκο) πολλές ευκαιρίες και κατάφερε να σημειώσει δύο τέρματα!
Ενδιάμεσα, ο Τσαβδαρίδης, είχε πάλι εκπληκτική κεφαλιά, που παραλίγο να δώσει προβάδισμα στον Αφιδναϊκό!
Το 1-0 πέτυχε στο 60' με προβολή ο Δημητρίου, ύστερα από σέντρα του Ζερμπίνη. Το 2-0 έκανε στο 70’ ο Ζερμπίνης, με απευθείας κτύπημα φάουλ!
Διαιτητές: Πανούτσος – Κουτρομάνος, Αχ. Παπαδόπουλος.
ΚΡΥΟΝΕΡΙ (Kόκκινος): Ντογκοτάρι, Σιατραβάνης, Κολώτας, Γκλιάτης, Κανταρέλλης, Σ. Δεσύλλας, Χρυσικόπουλος, Παπαντζίμας, Μαμάκος, Ζερμπίνης (80' Κεφάλας), Δημητρίου (85' Βλαχάκης).
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ (Πάντος): Μορφονιός, Δήμας, Π. Νικολάου, Γάγγας, Κουτσούκος, Ζουβερέλλης, Μίχας, Νυχάς, Κλίσι, Σταματέλoς (70' Γκιόλλα), Τσαβδαρίδης.

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ – ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 0–1
Ο Αήττητος ήταν καλύτερος και πήρε σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη με 1-0, επί του Σαρωνικού στην Ανάβυσσο. Οι γηπεδούχοι, παρ’ ότι καλύτεροι από το τελευταίο νικηφόρο ματς με τον Παμπαιανικό, ήταν αναποτελεσματικοί και «κομμένοι στα δύο».
Με λίγες φάσεις κύλησε το πρώτο ημίχρονο, στο οποίο οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν ελαφρά υπεροχή.
Στο β’ μέρος ο Αήττητος πίεσε και στο 52’ πέτυχε το 0-1 με γυριστό βολέ του Καρναβία, που δέχθηκε σέντρα του Τσούκα.
Στην συνέχεια ο Σαρωνικός προσπάθησε να αντιδράσει με μακρινές σέντρες, αλλά χωρίς αποτέλεσμα απέναντι στον πολύ καλό στο ψηλό παιχνίδι τερματοφύλακα Μπλάνα.
Διαιτητές: Μαργαρίτης – Δελατόλας, Μπαλλής.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ (Λάζαρης): Τζιβίλογλου, Μαλατάνος, Παπαδόπουλος, Ζουμπουρλής, Κετέογλου, Πανταζής (70’ Καραγιάννης), Μπαλλαμπάνι (65’ Μετάνι), Ντίνος, Χαρίτος, Αλεξίου, Χατζημιχαηλίδης.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ (Οικονομόπουλος): Μπλάνας, Κρητικός, Λύγκος, Μπαράκος (55’ Καρόκης), Λευθεροχωρίτης, Κοντάκης, Τσούκα, Τογιάλλι, Λάππας, Καρναβίας (75 Κολοβός), Βαρώνος (46’ Μπέκας).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΝΙΔΙΟΥ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 4–0
Πιο σοβαρός και πειθαρχημένος από κάθε προηγούμενη φορά, ο Αστέρας Μενιδίου υπέταξε στο γήπεδο Αγίας Άννας, την μέτρια και ελλιπή Βουλιαγμένη με 4-0! Η εξέλιξη του ματς δεν αφήνει πολλά περιθώρια για σχολιασμό…
Το 1-0 σημείωσε στο 35’ ο Μαυρίδης με σουτ. Στο β’ μέρος, οι γηπεδούχοι συνέχισαν τον εξαιρετικό ρυθμό τους και στο 50’ σημείωσαν το 2-0 με πλασέ του Χατήρα, ο οποίος στο 75’ έκανε και το 3-0, σε αντίστοιχες τελικές πάσες του Ζούμα. Το σκορ έκλεισε στο 86’ με νέο πλασέ ο Ελευθερίου (4-0).
Διαιτητές: Καρράς – Πειρασμάκης, Τσέλιος.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΝ. (Ρουσόπουλος): Γκιόλας, Αμανατίδης, Παλατζίδης, Λαμκάι, Καϊταλίδης, Μαυρίδης (67’ Μέτουα), Σούλα (25’ λ.τρ. Ζούμας), Γεωργούσης, Χατήρας (77’ Κρανίδης), Χαμπέρης, Ελευθερίου.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Καπίρης): Τσουνάκης, Χατζηνικολάου (78’ Κωνσταντόπουλος), Μπακούρος (62’ Μινάι, 74’ Τσιρλής), Αντάρτης, Αντωνόπουλος, Καρδαμίτσης, Παπαβασιλείου, Μανταλώζης, Παφίτης, Μαρίου, Κουγιουμτζιάν.

ΑΤΛΑΝΤΙΣ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ 3–1
Με εμφάνιση αντάξια των δυνατοτήτων της, η Ατλαντίς επεβλήθη γηπεδούχος με 3-1 του Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών και συγκατοικεί στην κορυφή της βαθμολογίας με τον Ωρωπό.
Πρωταγωνιστής του παιχνιδιού ήταν ο Μάκης Καγιάς της Αντλαντίδος.
Η υπεροχή των γηπεδούχων φάνηκε από την αρχή του αγώνα. Στο 34' με κοντινό πλασέ του Καγιά έγινε το 1-0.
Ο ίδιος παίκτης στο 40’, σε φάση καρμπόν με το πρώτο γκολ, πέτυχε το 2-0.
Στο β’ μέρος ο Αχιλλέας αντέδρασε, αλλά όλα τελείωσαν στο 53', που η Ατλαντίς σημείωσε το 3-0! Ο Καγιάς μετά από ατομική προσπάθεια πλάσαρε, ο Χαριτίδης απέκρουσε προσωρινά και ο Τσαδήμας από κοντά σκοράρησε.
Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν στο 69’ με προσπάθεια και κοντινό πλασέ του Σταματόπουλου (3-1).
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Αλεξοπούλου, Τριγάζης.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Γ. Τσούνης): Σπ. Τσούνης, Παππάς (89' Πάντος), Στασινόπουλος, Πάσσαρης, Πούλιος, Κολοτούρος, Πανόπουλος (71’ Δριλάκης), Μπερέτης (75' Γκαντετανσβίλι), Καγιάς, Χρυσάφης, Τσαδήμας.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Καβαλλάρης): Χαριτίδης, Αβραμόπουλος, Λάσκαρης, Καραπαναγιώτης, Μαραντίδης, Αγγελόπουλος, Καραγιαννίδης (60' Μουρούτης), Χαλιβελάκης (80' Τσαναχτσίδης), Σταματόπουλος, Τσάκαλος, Καρβούνης (50' Σάλαρι).

ΔΙΟΝΥΣΟΣ – ΝΙΚΗΤΕΣ 3–2
Ολική επαναφορά για τον Διόνυσο, που επικράτησε των άτυχων Νικητών με 3-2, ανατρέποντας το εις βάρος του 1-2, με δύο γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα!
Οι Νικητές αιφνιδίασαν τον γηπεδούχο Διόνυσο, πετυχαίνοντας γκολ μόλις στο 7’ με διαγώνιο σουτ του Παππά (0-1), κι έχοντας δοκάρι στο 18’ με τον Μαλάι (σουτ ωραίο έξω από την περιοχή).
Ο Διόνυσος σταδιακά βελτίωσε την απόδοσή του και κέρδισε πέναλτυ στο 32’ (χέρι του Θεοχαρίδη, που αμφισβητήθηκε έντονα από τους φιλοξενούμενους), το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μαρώλιας (1-1).
Στο β’ ημίχρονο ο Διόνυσος διατήρησε την πρωτοβουλία, αλλά στο 65’ μετά από λάθος του τερματοφύλακα Μπακοδήμου (τον οποίο παρεμπόδισε στην έξοδο συμπαίκτης του), ο Λεμονής σημείωσε το 1-2.
Απ’ εκείνο το σημείο ο Διόνυσος πίεσε τους Νικητές, που αν ήταν πιο προσεκτικοί θα μπορούσαν στις αντεπιθέσεις τους να αυξήσουν την διαφορά του σκορ (γιατί βρήκαν χώρους)…
Φθάνοντας όμως στο 91’, ο διαιτητής είδε πέναλτυ υπέρ του Κώνστα (διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι Νικητές), το οποίο εκτέλεσε και πάλι εύστοχα ο Μαρώλιας (2-2).
Η ολική ανατροπή επετεύχθη με κεφαλιά του τερματοφύλακα (!) Πετράκη, ο οποίος είχε περάσει στο παιχνίδι (84’) ως αλλαγή, για να ενισχύσει την επιθετική γραμμή των γηπεδούχων! Και τα κατάφερε… Στο 95’ πέτυχε το 3-2, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς παικτών και φίλων του Διονύσου!
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Καραθανάσης, Μήταρης. Πολλά (σε αρκετές περιπτώσεις δικαιολογημένα) παράπονα εξέφρασαν οι παράγοντες των Νικητών.
ΔΙΟΝΥΣΟΣ (Κουτσογιάννης): Μπακοδήμος, Χαρμπίλας (82’ Πετράκης), Ζαχαρόπουλος (74’ Βαϊόπουλος), Κώνστας, Μίσιος, Χρυσανθόπουλος (71’ Χάχαλης), Μαρώλιας, Ράλλης, Καρατσίκος, Δρόσος, Δ. Ραυτακόπουλος.
ΝΙΚΗΤΕΣ (Τσίχλης): Παπαδογεωργάκης, Πανουσόπουλος, Γεράνης, Θεοχαρίδης, Ξαγοράρης, Σωτηρόπουλος, Ντιελλάι (84’ Μετόχου), Γυφτέας, Θαν. Λεμονής, Μαλάι, Παππάς (91’ Λάτο).

ΑΝΟΙΞΗ – ΩΡΩΠΟΣ 0–4
Την 5η συνεχόμενη νίκη του σημείωσε ο Ωρωπός, με εύκολο πέρασμα από την Άνοιξη και επιβολή με 4-0! Και τα 4 τέρματα πέτυχε ο Κώστας Φιλλής!
Η εμφάνιση των φιλοξενουμένων ήταν εντυπωσιακή και παραμένουν . Επέβαλαν τον ρυθμό τους και στο 30’ της συνάντησης προηγούντο ήδη με 3-0!
Ο 28χρονος Φιλλής, άνοιξε το σκορ στο 15' με τρομερό σουτ στο «Γ» της εστίας του Μουλά, από ασίστ του Ευφραιμίδη (0-1).
Στο 23’ ο Μπραχιμάι ανετράπη στην περιοχή και κέρδισε πέναλτυ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Φιλλής, ο οποίος ευστόχησε (0-2).
Στο 30’ ο Φιλλής εκμεταλλεύθηκε καταπληκτική ασίστ του Κανάρη και πλάσαρε ψύχραιμα (0-3).
Τέλος, στο 75' ο Φιλλής διαμόρφωσε το τελικό 4-0, με πλασέ από ασίστ του Λάπα.
Ο Ωρωπός είχε και δοκάρι στο 20' σε προσπάθεια του Κανάρη, όπως και ακυρωθέν (ως οφ-σάιντ) 5ο γκολ του Φιλλή στο 82’!
Η Άνοιξη απογοήτευσε.
Οι φίλοι της ομάδας του Ωρωπού (ήταν αρκετοί) που βρέθηκαν στο γήπεδο της Άνοιξης, χειροκρότησαν τους παίκτες τους για την εξαιρετική εμφάνιση και νίκη, όπως και γιατί έχουν μόνο μία ήττα από την 1η αγωνιστική (3-2 εκτός έδρας από τον Παθιακάκη) και δεν έχουν δεχθεί τέρμα στους τελευταίους 7 αγώνες!
Διαιτητές: Δραγάτης – Πολυχρονιάδης, Ρούντος.
ΑΝΟΙΞΗ (Τσιριμώκος): Μουλάς, Ζώτος (55' Ειρ. Αθανασόπουλος), Κολώτας, Κυριάκης, Γιάν. Αθανασόπουλος, Γιομπάδαλης, Μπουσδέκης (32' Δαρζέντας), Κυριλής, Λαγαστής, Θεοδώρου, Λυμπερόπουλος (75' Ραΐσης).
ΩΡΩΠΟΣ (Τζιόμαλλος): Ντέρκα, Βαγγ. Σκαρμούτσος, Αμπάζι, Εδ. Σκαρμούτσος, Βολιώτης, Μπραχιμάι, Λάπας, Κανάρης (72’ Μακρής), Κ. Φιλλής, Ευφραιμίδης, Γιουνάς.

ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ 2–1
Με μεγάλη δυσκολία ο Παθιακάκης κατέβαλε με 2-1 την αντίσταση του σημαντικά βελτιωμένου Εθνικού Ν. Μάκρης.
Οι γηπεδούχοι διατήρησαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα αλλά δεν ήταν καλοί στα τελειώματα. Πάντως, στο 8’ πέτυχαν το 1-0, όταν ο Αντεριώτης πάσαρε στον Κατσαντώνη, κι αυτός με πλασέ από την μικρή περιοχή έστειλε την μπάλλα στα δίχτυα.
Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 22’ μετά από φάση διαρκείας. Ο Σπανός απέκρουσε εντυπωσιακά κτύπημα φάουλ, αλλά στο μπέρδεμα που δημιουργήθηκε στην περιοχή, ο Γιάννης Νικηφοράκης σκοράρησε (1-1).
Ο Παθιακάκης παρουσιάσθηκε πιο επιθετικός στα πρώτα 25’ του β’ μέρους και σημείωσε το γκολ της νίκης στο 60’. Ο Ασημάκης εκτέλεσε κόρνερ και ο Σωτηρόπουλος με προβολή από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Στο 75’ τραυματίσθηκε στο κεφάλι ο Γκέος κι απεχώρησε, ενώ είχαν ήδη γίνει και οι 3 αλλαγές, με αποτέλεσμα να αγωνισθεί ο Παθιακάκης με 10 παίκτες στο υπόλοιπο του παιχνιδιού.
Ο Εθνικός στο τέλος προσπάθησε για την ισοφάριση αλλά δεν τα κατάφερε…
Διαιτητές: Μανιώτης – Κυριακόπουλος, Οικονόμου.
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Παπασταματίου): Σπανός, Αντεριώτης (65' Οικονομόπουλος), Ρακιτζόπουλος, Γιαννόπουλος, Ντρένοβα, Τσίγκος, Ασημάκης, Κατσαντώνης (46' Γκέος), Βουρτσάνης, Φωτίκας (30' λ.τρ. Σωτηρόπουλος), Αρβανιτάκης.
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.Μ. (Ζορμπάς): Στέφ. Κόλλιας, Σχοινάς, Θοδ. Νικηφοράκης, Γιάν. Νικηφοράκης, Ελευθερίου, Κονταρίνης (85' Μποϊμπέι), Πιλάι, Τσάμος, Ραζακιάς (54' Μερσιώτης), Τσέλα, Δώνης (54' Αλτιπαρμάκης).

ΣΤΑΜΑΤΑ – ΑΥΛΩΝΑΣ 2–0
Χωρίς μεγάλη δυσκολία κι αφού έχασε σωρεία ευκαιριών, η Σταμάτα νίκησε γηπεδούχος τον αδύνατο Αυλών 2-0.
Το σκορ άνοιξε στο 25' με ωραία προσπάθεια ο Σάββας και στο 70' ο Σμυρναίος με εξαιρετικό σουτ από μεγάλη απόσταση, πέτυχε το 2-0.
Η αστοχία των Σάββα και Γκίνη δεν επέτρεψε στην Σταμάτα να σημειώσει περισσότερα γκολ, καθώς ο Αυλώνας κατέβηκε να αγωνισθεί ελλιπής και χωρίς …τερματοφύλακα (ο Παλιοσπύρος ήταν λύση ανάγκης, της τελευταίας στιγμής).
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Τσαλίκογλου, Β. Τζαφόλιας.
ΣΤΑΜΑΤΑ (Θεολόγης): Πασχόπουλος, Τορλαχίδης, Σμυρναίος, Μητρόπουλος (65' Χατζής), Κ. Πέππας, Μπόρας, Σάββας, Τσατσαράγκος, Μανασίδης (71' Μουγιολλάρι), Καλογήρου, Γκίνι (80' Κρεμμύδας).
ΑΥΛΩΝΑΣ (Πρέκας): Παλιοσπύρος, Στάθ. Πάντος (6' λ.τρ. Κούφο), Λευτ. Πάντος, Βλάχος, Στεφανής, Νάνος, Πατσαβούρας, Σκεντούλι, Γιώτης (78' Κούκος), Κάρολι (46' Τσέλιος), Λιάπης.

ΚΑΛΥΒΙΑ – ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 2–2
Δυνατό ματς, με ενδιαφέρουσα εναλλαγή στο σκορ έγινε στα Καλύβια. Παιχνίδι κέντρου, με δυνατές μονομαχίες στο α’ ημίχρονο.
Στο 35' ο Παμπαιανικός προηγήθηκε, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ, η μπάλλα κοντράρησε στον Χρ. Δημητρακόπουλο, που άθελά του την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του (0-1)!
Στο β’ μέρος τα Καλύβια πίεσαν και στο 47' είχαν κεφαλιά του Οικονομίδη στο δοκάρι ενώ στο 60' μετά από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά–πάσα του Οικονομίδη, ο Αλεξίου με πλασέ από το πέναλτυ ισοφάρισε 1-1.
Στο τελευταίο ημίωρο ο Παμπαιανικός ανοίχθηκε για δεύτερο γκολ και παραλίγο να το πετύχαινε αν δεν επενέβαινε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Κόλλιας με σωτήριες επεμβάσεις.
Όμως τα Καλύβια κατάφεραν να προηγηθούν στο 78’ με σουτ εκτός περιοχής του Χριστόπουλου (2-1).
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν περισσότερο και στο 87’ ο Λαγός κέρδισε πέναλτυ από τον Παπανίκου. Την απόφαση της διαιτητού αμφισβήτησαν έντονα οι γηπεδούχοι. Τελικά, ο Παπασωτηρίου με ψύχραιμη εκτέλεση ισοφάρισε 2-2.
Ο Δημήτρουλας τραυματίσθηκε στο πρόσωπο (σκίστηκε στο φρύδι) κι αντικαταστάθηκε στο 20'. Διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας και του έγιναν ράμματα.
Διαιτητές: Ελ. Αντωνίου – Γκόντα, Σπυρόπουλος.
ΚΑΛΥΒΙΑ (Tσομπανάκης): Κων. Κόλλιας, Λάγιο (46' Χριστόπουλος), Καραγιάννης, Μίκο, Παπανίκου, Μασουράκης, Χασουράκης (70' Μάτι), Χρ. Δημητρακόπουλος, Δημ. Οικονομίδης, Αλεξίου, Καρελιώτης.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Τριανταφύλλου): Μεσσηνέζης, Μπρέγιαννης, Χατζής, Κοτροζίνης, Παπασωτηρίου, Γκόμπλιας, Λαλαούνης, Δημήτρουλας (20' λ.τρ. Αντωνόπουλος), Κτίστης (75' Γιαμάς), Τσιγάρας, Λόκου (65' Λαγός).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money