Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

ΑΝΟΙΞΗ – ΑΥΛΩΝΑΣ 1–0

Η ομάδα της Άνοιξης

Στην τελευταία φάση του αγώνα (93’), όπως και με τα Καλύβια στην Παιανία, η γηπεδούχος Άνοιξη κατάφερε να σκοράρει με προβολή του Κυριάκη, σε σέντρα του Χουζούρη, και να σημειώσει μια ακόμη νίκη.
Ο Αυλώνας είχε καλή παρουσία και κράτησε μέχρι το 93’ το «μηδέν» στην άμυνα! Μάλιστα, διαμαρτυρήθηκαν για φάουλ στον τερματοφύλακα Μιγγίρη, στην φάση του γκολ.
Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν ορισμένες ευκαιρίες, με πιο καλή εκείνη του 24’ που ο Λαγαστής σούταρε από το ύψος του πέναλτυ, ψηλά άουτ.
Η είσοδος του Χουζούρη στο β’ μέρος βοήθησε την Άνοιξη, που απείλησε πάλι στο 57' με άστοχη (αλλά από καλή θέση) καρφωτή κεφαλιά του Κυριάκη, ο οποίος στο 90' έκανε απίστευτη κούρσα από πλάγια θέση, πάσαρε παράλληλα, αλλά ο Μπουσδέκης δεν κατάφερε να βρει την μπάλλα στην πορεία της.
Διαιτητές: Κορδολαίμης – Πολυχρονιάδης, Τριγάζης.
ΑΝΟΙΞΗ (Τσιριμώκος): Μουλάς, Γιοδάμπαλης, Κολώτας, Κυριάκης, Ι. Αθανασόπουλος, Αρτοποιάδης, Μπουσδέκης, Θεοδώρου (63' Δαρζέντας), Λαγαστής (79' Ραΐσης), Λιγωμένος, Λυμπερόπουλος (46' Χουζούρης).
ΑΥΛΩΝΑΣ (Κ. Γιώτης): Μιγγίρης, Παλιοσπύρος, Στ. Πάντος (68' Πατσαβούρας Ι), Πατσαβούρας ΙΙ, Νάνος, Στεφανής, Α. Γιώτης, Ι. Γιώτης, Λιάπης (46' Κούφο), Σκεντούλι (55' Κάρολι), Γ. Γιώτης.
* Μετά τον αγώνα παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία του Αυλώνα ο Κώστας Γιώτης. Η παραίτηση έγινε δεκτή από την διοίκηση και χρέη προπονητή στον εντός έδρας αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης με τον Ωρωπό, θα εκτελέσει ο βοηθός (μέχρι χθες) προπονητή κ. Πρέκας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money