Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ – ΔΙΟΝΥΣΟΣ 0–1


Φάση από τον αγώνα

Ο Διόνυσος πήρε τους 3 πρώτους βαθμούς του στην Παιανία, νικώντας 1-0 τον Παμπαιανικό, που έχασε τα …άχαστα! Από το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού (ευκαιρία με τον Γιαμά) οι γηπεδούχοι είχαν σαφή υπεροχή και οι φιλοξενούμενοι έβγαιναν σε αντεπιθέσεις κατά αραιά χρονικά διαστήματα… Η πιο χαρακτηριστική ευκαιρία του Παμπαιανικού χάθηκε στο 45’, όταν ο Τσιγάρας βρέθηκε μόνος απέναντι στον Λεγάκη αλλά το πλασέ του «κόπηκε» από τον τερματοφύλακα, που έσωσε την εστία του!
Η συνεχής πίεση και το χάσιμο πολλών ευκαιριών, είχε το …γνωστό αντίθετο αποτέλεσμα για τους γηπεδούχους. Ο Διόνυσος στο 76’ κατάφερε να σκοράρει με τον Πασαλιμανιώτη (0-1) και να κρατήσει μέχρι το τέλος την πολύτιμη νίκη!
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Πολυχρονιάδης, Σοφιάς.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Τριανταφύλλου): Ομουρίδης, Κατσίμπρας, Φράγκου (75’ Βεντούρης), Μπρέγιαννης, Ξεφτεράκης, Λοτσάρης, Δούβος, Δημήτρουλας, Αντωνόπουλος (46’ Κατσικώστας), Τσιγάρας, Γιαμάς.
ΔΙΟΝΥΣΟΣ (Γιάννου): Λεγάκης, Παλιούρας (76’ Ευαγγελάτος), Βαϊόπουλος, Μίσιος, Ντόφης, Σκαφίδας, Δημ. Ραυτακόπουλος (82’ Σαμαράς), Αρκατίνης, Πασαλιμανιώτης (90’ Δήμτσας), Αγγελόπουλος, Χρ. Ραυτακόπουλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money