Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ – ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ 1–2


Το 1-0 από τον Μπάτσι

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα του Αστέρα Βάρης από τα Γλυκά Νερά. Ομάδα με περισσότερο βάθος στο έμψυχο δυναμικό του, ο Αστέρας υπερίσχυσε γιατί οι παίκτες του είχαν καλύτερη ποιότητα και πίεσαν περισσότερο. Τα Γλυκά Νερά ήθελαν πολύ το αποτέλεσμα αλλά ήταν άστοχα και άτυχα στην τελική προσπάθεια ενώ και αμυντικά φάνηκαν προβληματικά…
Στο α’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο σημαντικές ευκαιρίες με τον Ιβάνοφ στο 42’ και με τον Κατσούγκρη στο 44’. Τελικά, πέτυχαν γκολ στο 45’ με ατομική ενέργεια του Μπάτσι (0-1).
Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεση και ισοφάρισαν στο 54’ με κεφαλιά του Λαναρά (1-1). Έχασαν κι άλλες ευκαιρίες τα Γλυκά Νερά, μέχρι που ο Αστέρας ισορρόπησε το παιχνίδι κι έφθασε στο 68’ στο νικητήριο τέρμα, με δημιουργό τον Κατσούγκρη και σκόρερ τον Κοτζάι (1-2). Το παιχνίδι κρίθηκε στη δύναμη και την φυσική κατάσταση των παικτών, δεδομένου ότι και η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου δεν επέτρεπε να παιχθεί τεχνικό ποδόσφαιρο.
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Μήταρης, Γκόντα.
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Παπαδάκης): Αρβανίτης, Τσάνι, Πανάγου (69' Κουφοκώστας), Συμβουλίδης, Μιχελής, Ρέκα (65' Κορώνης), Αλεξίου, Βάρδας, Γάσπαρης, Νάνος, Λαναράς.
ΑΣΤΕΡΑΣ Β. (Μπεχλιβανίδης): Αφουξενίδης, Βεϊόγλου, Ιωακειμίδης, Ιωσήπου, Ντόνης, Καραγιάννης, Ιβάνοφ (85' Κόντι), Κατσούγκρης, Μπάτσι (87' Τούντας), Κοτζάι, Μαυροθαλασσίτης (55' Ζαμπάρας).
* Η διοίκηση του Αστέρα Βάρης ευχαρίστησε την διοίκηση των Γλυκών Νερών για την άψογη φιλοξενία που παρείχε στην αποστολή και τους φιλάθλους που ακολούθησαν την ομάδα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money