Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ – ΑΝΟΙΞΗ 1–2



Με πολλή τύχη και βοήθεια από τον διαιτητή, η Άνοιξη νίκησε στην Ανάβυσσο τον Σαρωνικό με 2-1. Στο α’ μέρος το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο ενώ στο β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι υπερείχαν κι έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να πάρουν την νίκη. Η Άνοιξη δεν έπαιξε και τόσο καλά, με δεδομένες τις απουσίες βασικών της στελεχών και δεν εδικαιούτο την νίκη! Όμως ο διαιτητής έδωσε ανύπαρκτο πέναλτυ στο 90’ υπέρ των φιλοξενουμένων κι έτσι το σκορ έγινε 1-2! Στο 96’ ο ίδιος διαιτητής, ο οποίος μάλλον φοβήθηκε ότι μπορεί και να μην είχε καλό τέλος το παιχνίδι, έδωσε ανύπαρκτο πέναλτυ και υπέρ των γηπεδούχων, οι οποίοι το κτύπησαν στο δοκάρι, κι έτσι έχασαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν…
Η Άνοιξη προηγήθηκε μόλις στο 2’ με διπλή προσπάθεια του Δρακόπουλου, μετά από προσωρινή απόκρουση του Καραλή (0-1). Ο Σαρωνικός στο 6’ απάντησε με σέντρα του Κοντογιαννόπουλου και κεφαλιά του Χαρίτου μόλις άουτ. Ακολούθησε ένα διάστημα δραστηριότητας των φιλοξενουμένων, με σουτ του Δρακόπουλου στο 11’ που απέκρουσε ο Καραλής, κι άλλο ένα σουτ του Ειρηναίου Αθανασόπουλου που έφυγε άουτ.
Στο β’ μέρος ο Σαρωνικός έδειξε τα δόντια του. Στο 55’ ο Χαρίτος ισοφάρισε με σουτ, ύστερα από συνδυασμό (1-1). Ακολούθησαν τρανταχτές χαμένες ευκαιρίες των γηπεδούχων, που προσέκρουσαν στην εξαιρετική απόδοση του τερματοφύλακα Μουλά (Αλεξίου, Βελετάκος και Τσομπανάκης) ενώ και από πλευράς φιλοξενουμένων είχε καλή ευκαιρία να σκοράρει ο Θεοδώρου στο 75’.
Στην εκπνοή του αγώνα (90’) ο διαιτητής έδωσε πέναλτυ υπέρ της Άνοιξης σε φάση που δεν υπήρξε ανατροπή ή φάουλ! Το πέναλτυ κτύπησε εύστοχα ο Δρόσος και διαμόρφωσε το 1-2. Στο 91’ ο διαιτητής απέβαλε τον Κατσίκη του Σαρωνικού με 2η κίτρινη κάρτα για τράβηγμα αντιπάλου (κι έγραψε στο Φ.Α. για επικίνδυνο παίξιμο!) και στο 94’ έδωσε νέο ανύπαρκτο πέναλτυ (υπέρ του Σαρωνικού αυτή την φορά) σε φάση χωρίς επαφή παικτών! Το κτύπησε ο Βελετάκος στο δοκάρι και άουτ…
Διαιτητές: Μαλαμάς – Παπαδιώτης, Σπίθας.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ (Κοντός): Καραλής, Δήμας, Μαλατάνος (70’ Κετέογλου), Μεγαγιάννης, Κατσίκης, Παπαγιάνι, Κοντογιαννόπουλος (77’ Πρίφτης), Αλεξίου, Χαρίτος, Βελετάκος, Τσομπανάκης.
ΑΝΟΙΞΗ (Κουτρομάνος): Μουλάς, Δρόσος, Τρακάκης, Κυριάκης, Χουζούρης, Ράλλης, Γεωργούσης (84’ Γιάν. Αθανασόπουλος), Θεοδώρου (77’ Ελευθερίου), Δαρζέντας (70’ Σκούρας), Ειρ. Αθανασόπουλος, Δρακόπουλος.
* Η διοίκηση της Άνοιξης ευχαρίστησε την διοίκηση του Σαρωνικού για την φιλοξενία, την οποία χαρακτήρισε υποδειγματική.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money