Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

ΓΕΡΑΚΑΣ – ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ 1–2


Ο Μπαλογιάννης σε δράση...

Με τον Μπαλογιάννη πρωταγωνιστή και σκόρερ -για άλλη μια φορά- ο Πρωτέας νίκησε εκτός έδρας τον Γέρακα με 2-1. Ο Πρωτέας επέβαλε το παιχνίδι του και με σωστό «στήσιμο», επικράτησε σχετικά εύκολα. Ο Γέρακας είχε ένα καλό διάστημα στο β’ ημίχρονο, στο οποίο πίεσε, αλλά κατάφερε μόνο να μειώσει την διαφορά του σκορ. Ο τερματοφύλακας Φελέσκουρας έσωσε σε 2-3 δύσκολες περιπτώσεις την εστία του από σίγουρα τέρματα.
Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 10' με τον Παναγόπουλο αλλά ο νεαρός (μόλις 15 ετών) τερματοφύλακας Φώσκολος, με την βοήθεια του δοκαριού, απέκρουσε. Στο 14’ ο Μπαλογιάννης με την γνωστή μαεστρία του σημείωσε το 0-1 και στο 30' ο Δελάρδας είχε δεύτερο δοκάρι από πλευράς γηπεδούχων!
Στο β’ ημίχρονο, πάλι ο Πρωτέας «κτύπησε» με τον Μπαλογιάννη για το 0-2 στο 48’! Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι έδωσαν χώρο στον Γέρακα, που πήρε πρωτοβουλίες κι έφθασε στην μείωση του σκορ (1-2) στο 85’ με τον Δελάρδα (ύστερα από ωραίο συνδυασμό). Μάλιστα, στο 87' οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτυ για «τράβηγμα» εντός περιοχής του Αποστολίδη.
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Παπαδιώτης, Κουτρομάνος.
ΓΕΡΑΚΑΣ (Βαγενάς-Σαβούρδος): Φελέσκουρας, Ζούρας, Πατρινός, Καραμολέγκος, Βλαχιώτης, Δημητριάδης, Αποστολίδης, Μπερέτης, Δριλάκης (60' Παργιανός), Αποστολίδης, Παναγόπυλος (71' Άρτας), Δελάρδας.
ΠΡΩΤΕΑΣ (Σιδέρης): Φώσκολος, Διακορώνας, Νίνα, Κουλούρης (80' Ζντράβα), Θάνο, Κατσούλας, Βεϊζάι, Μακρυπίδης, Χύκα, Παπακωνσταντίνου (85' Ρουμπεΐδης), Μπαλογιάννης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money