Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΚΡΥΟΝΕΡΙ 4–0


Νίκη χωρίς να πιάσει μεγάλη απόδοση σημείωσε ο γηπεδούχος και πρωτοπόρος της βαθμολογίας Αήττητος Σπάτων επί του φιλότιμου Κρυονερίου με 4-0. Οι φιλοξενούμενοι άντεξαν την πίεση μόνο στο α’ ημίχρονο ενώ στο β’ μέρος του αγώνα «παραδόθηκαν» στους γηπεδούχους.
Το σκορ άνοιξε στο 11’ με σουτ-βολίδα εκτός περιοχής του Ηρακλή Αλεξίου (1-0). Στην συνέχεια δεν έγιναν σπουδαίες φάσεις. Αλλά με την έναρξη του β’ ημιχρόνου -από το 50’ και μετά- ο Αήττητος πήρε πρωτοβουλίες και με γρήγορες επιθέσεις πέτυχε 3 ακόμη τέρματα. Το Κρυονέρι πρόλαβε στο 47’ να απειλήσει την εστία του Κύρκου, μετά από συνδυασμό Δεσύλλα – Άννινου – Κολώτα.
Στο 57’ ο Σκούμας με κοντινό πλασέ έκανε το 2-0. Στο 66’ και πάλι ο Σκούμας, μετά από συνεργασία Αλήμπα – Γκούμα – Λύγκου, με νέο πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή πέτυχε το 3-0.  Ο Λύγκος στο 74’ διαμόρφωσε το τελικό 4-0 με ατομική ενέργεια και πλασέ. Δύο λεπτά αργότερα (76’) απεβλήθη με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Βαμβάτσικος, ο οποίος στην προσπάθειά του να ανακόψει τον Λύγκο, τον ανέτρεψε με δυνατό μαρκάρισμα πάνω στην γραμμή της μεγάλης περιοχής, ήταν τελευταίος παίκτης και ο Λύγκος έτοιμος να σκοράρει!
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Κάλλης, Γουρνιάς.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ (Κωνσταντακόπουλος): Κύρκος, Αλεξίου (71’ Μωυσιάδης), Τσέπας, Τσαλάκου, Αλήμπας, Σκαφίδας, Αρκουμάνης, Βαγγελής, Λύγκος (78’ Σέλβια), Γκούμας (78’ Λαζάρου), Σκούμας.
ΚΡΥΟΝΕΡΙ (Παπαδόπουλος): Μαμάης, Σιατραβάνης, Σολδάτος (61’ Ρίζος), Γκλιάτης, Βαμβάτσικος, Σ. Δεσύλλας, Άννινος, Κανταρέλλης (65’ Ζερμπίνης), Κολίτσι (46’ Αγγελιδάκης), Καμαρίτης, Κολώτας.

* Στιγμιότυπα από τον αγώνα:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money