Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ – ΚΟΡΩΠΙ 4–2



Με εκπληκτική εμφάνιση στο β’ ημίχρονο, η γηπεδούχος Μάχη άλλαξε την ροή του παιχνιδιού, πέτυχε 4 τέρματα και νίκησε 4-2 το μαχητικό Κορωπί, που είχε προηγηθεί 2-0 στο πρώτο 45λεπτο! Ο αγώνας παρουσίασε εντυπωσιακές εναλλαγές και απροσδόκητο ενδιαφέρον για την εξέλιξή του… Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη της Μάχης Μαραθώνα και η 4η σερί ήττα του Κορωπίου!
Το α’ ημίχρονο κύλησε με ελαφρά υπεροχή του Κορωπίου, που παρουσιάσθηκε καλά διαβασμένο και στημένο. Στο 15’ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Μουτζακά (0-1). Λίγο αργότερα ο Βίκτωρ Παπαδόπουλος με ευθύβολο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή σημείωσε το 0-2, παγώνοντας τους φίλους των γηπεδούχων.
Η Μάχη στην αντίδρασή της είχε στο 40' δοκάρι με τον Λευτέρη Παπαδόπουλο ενώ κέρδισε και πέναλτυ που εκτέλεσε ο Άντι Σένε και απέκρουσε ο τερματοφύλακας Ούσιος στο 44’!
Στο β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν εμφάνιση σύμφωνη με τις δυνατότητές τους και ανέτρεψαν όλα τα δεδομένα του παιχνιδιού, καθώς οι φιλοξενούμενοι όσο περνούσε η ώρα έμεναν από δυνάμεις…
Το 1-2 σημείωσε στο 50' με πλασέ μέσα από την περιοχή ο Λευτέρης Παπαδόπουλος, ο οποίος πέτυχε και το 2-2 στο 65’ πάλι με κοντινό πλασέ μετά από σύγχυση στην αντίπαλη άμυνα. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 80' με ατομική προσπάθεια του Σένε (3-2) και στο 85’ με αυτογκόλ του Αδαμίδη (4-2). Στο 92' χάθηκε μεγάλη ευκαιρία από τον Καραλή και για πέμπτο γκολ.
Είναι γεγονός ότι οι νεαροί Ραπτογιάννης και Τσέλα, που μπήκαν ως αλλαγές στο β’ μέρος, έδωσαν άλλη πνοή στην ομάδα του Μαραθώνα και ήταν αυτοί οι δημιουργοί των δύο πρώτων τερμάτων της Μάχης με τις πάσες τους προς τον σκόρερ Λευτέρη Παπαδόπουλο!
Διαιτητές: Λάμπρου – Μήταρης, Γουρνιάς.
ΜΑΧΗ (Ηλιόπουλος): Παππάς, Καχόπουλος (75' Καρακοζίδης), Μουρούτης, Βούσουλας, Σωτηριάδης, Καραλής, Θανόπουλος (60' Τσέλα), Νταής, Α. Σένε, Αλ. Κοροβέσης (46' Ραπτογιάννης), Ελ. Παπαδόπουλος.
ΚΟΡΩΠΙ (Μαγγίνας): Ούσιος, Μπανάι, Βατίστας (55' λ.τρ. Βλάχος), Β. Παπαδόπουλος, Αμπεντινάι, Τογιάλλι, Πετράι, Κάλης (75' λ.τρ. Αδαμίδης), Μουτζακάς, Μαστρογιάννης, Πάντου (65' λ.τρ. Αλεξίου).

* Στιγμιότυπα από τον αγώνα:
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money