Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ – ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 0–1


ΚΕΡΑΥΝΟΣ-ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 0-1: Το γκολ του Μεντύ

Συνέχεια στο νικηφόρο σερί της έδωσε η Λαυρεωτική με νίκη μέσα στην Κερατέα 1-0 επί του τοπικού Κεραυνού. Διεξήχθη ένα πραγματικό ντέρμπυ, που κρίθηκε στην υπερβολική -πολλές φορές- δύναμη και το πάθος των παικτών αλλά και των οπαδών, που βρέθηκαν κατά εκατοντάδες στο στάδιο της Κερατέας…
Στα 96' λεπτά που διήρκεσε η αναμέτρηση «έπεσαν κορμιά» στο γήπεδο. Η Λαυρεωτική εμφανίσθηκε ψυχωμένη στο έπακρο και στάθηκε όρθια στην μεγάλη πίεση που δέχθηκε από τον Κεραυνό.
Ο αγώνας μπορεί να προσέφερε συγκινήσεις αλλά δεν είχε πολλές φάσεις μπροστά στις εστίες. Η πρώτη καλή φάση δημιουργήθηκε στο 23' από κακή άμυνα των φιλοξενουμένων. Η μπάλλα κτύπησε στον Μαγγανά και κατέληξε στα χέρια του τερματοφύλακα Παππά. Στο 30' ο Κεραυνός απείλησε με μπάσιμο από πλάγια του Φραγκή και πάσα στον Μπρότσι, που δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά από το ύψος του πέναλτυ. Στο 40’ ο Απέργης έπιασε σουτ από καλή θέση που έστειλε την μπάλλα ψηλά άουτ.
Στο β’ μέρος το ματς είχε καλύτερο ρυθμό. Στο 55' είχε άστοχο σουτ ο Ντε Ντέους και στο 60' από σέντρα του Ντε Ντέους, ο Ντάι με κεφαλιά αστόχησε ελάχιστα. Η Λαυρεωτική όμως κατάφερε να σκοράρει στο 65’. Ο Σεΐτι πραγματοποίησε δυναμικό μπάσιμο από πλάγια θέση, απέφυγε δύο αντιπάλους και πάσαρε στον αμαρκάριστο Μεντύ, ο οποίος με σουτ πέτυχε το 0-1.
Το παιχνίδι στην συνέχεια έγινε πιο απαιτητικό και ο Ντάι πλάσαρε στην κίνηση, ελάχιστα άουτ. Λίγο αργότερα ο Παππάς με δύσκολη επέμβαση στην γωνιά του απέκρουσε σουτ του Μπρότσι, ενώ στην άλλη πλευρά σουτ-κεραυνό του Π. Βανγκέλι απομάκρυνε ο Χαντζάρας σε κόρνερ. Στο 92' ο Κεραυνός έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ντάι με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε το ματς και η Λαυρεωτική, καθώς στο 96’ απεβλήθη ο Σεΐτι, επίσης με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Άγνωστοι προσπάθησαν να πυροδοτήσουν το κλίμα και τις σχέσεις μεταξύ των φίλων του Κεραυνού και της Λαυρεωτικής, όταν ώρες πριν από την συνάντηση της Κερατέας, πήγαν κι έγραψαν συνθήματα κατά του Κεραυνού σε ευκρινή σημεία της πόλης… Ευτυχώς, οι παράγοντες της ομάδας του Κεραυνού επενέβησαν έγκαιρα κι έσβησαν τα συνθήματα πριν προκληθεί οποιαδήποτε ένταση. Το ματς κύλησε με πολλά νεύρα, φωνές αλλά -ευτυχώς- και κλίμα συνεννόησης μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων…
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Δουλγεράκης, Ρούντος.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Μακροδημήτρης): Χαντζάρας, Φραγκής (71' Γκόντζος), Μπρότσι, Σότα (82' Σταμάτης), Ξένος, Λιούμης, Μαγγανάς (78' Μαστροκώστας), Κακαράς, Μουσαράι, Ντε Ντέους, Νταής.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ (Πετούρης): Παππάς, Τζώρας, Μαρινάκης, Πώχος, Παντελιάς, Χάλαρης, Απέργης (78' Π. Βανγκέλι), Μαραγκός, Μεντύ (89' Χουσεΐν), Βίλα (62' Κρυεμάνι), Σεΐτι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money