Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ – ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 4–1


Φάση από τον αγώνα

Ο γηπεδούχος Ολυμπιακός Λαυρίου «καθάρισε» εύκολα με 4-1 τον μέτριο Παλληνιακό, παίζοντας πολύ καλά και σημειώνοντας γρήγορα γκολ… Στο 7' είχε δοκάρι ο Γκαβασιάδης και στο 10’ ο κορυφαίος του αγώνα Κοντογιάννης, έδωσε στον Γκαβασιάδη μέσα στην περιοχή, κι αυτός με πλασέ πέτυχε το 1-0. Αμέσως μετά (12’) έγινε και το 2-0, όταν ο Μουστόγιαννης σταμάτησε την μπάλλα (με το χέρι, σύμφωνα με τον Παλληνιακό) και με σουτ έγραψε το 2-0.
Ο Ολυμπιακός Λαυρίου ήταν πιο δυνατός, πιο αποφασιστικός και δημιούργησε ευκαιρίες στο 25' με σουτ του Τσιάτσιου (έδιωξε ο Αραχωβίτης), στο 30' με πλασέ του Γκαβαδιάση (άουτ) και στο 37' με σουτ του Καραγιάννη (σε κόρνερ ο Αραχωβίτης). Ο Παλληνιακός που βρήκε κάπως τον εαυτό του στο β’ μέρος, είχε στο 31' ευκαιρία με τον Καστή και στο 60' κεφαλιά του Μαυράκη από καλή θέση, άουτ. Στο 54’ αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού ο τερματοφύλακας Αραχωβίτης.
Οι γηπεδούχοι πέτυχαν το 3-0 στο 60', μετά από ατομική ενέργεια και πλασέ του Καραγιάννη ενώ στο 65’ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με πλασέ του Καλούδη (3-1).
Στο τελευταίο 20λεπτο του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι διατήρησαν την υπεροχή με προσπάθειες του Κοντογιάννη, που είχε δύο χαμένες ευκαιρίες πριν σημειώσει το τελικό 4-1 στο 80’, με σουτ ύστερα από πάσα του Καραγιάννη.
Στα τελευταία λεπτά του αγώνα δημιουργήθηκε επεισόδιο στην εξέδρα αλλά με την επέμβαση των ψυχραιμοτέρων αποφεύχθηκε γενικότερη σύρραξη…
Διαιτητές: Ελ. Αντωνίου – Πολυχρονιάδης, Βιτσεντζάτος.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ. (Δημητρόπουλος-Φαράκος): Τικταπανίδης, Βασιλείου, Πατσαούρας, Τσίκλος, Χόρτσας, Κοντογιάννης (80' Πετρίδης), Έλενας, Τσιάτσιος (70' Μπένας), Γκαβασιάδης (52' λ.τρ. Μητροφάνης), Μουστόγιαννης, Μ. Καραγιάννης.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Χριστοφιλέας): Αραχωβίτης (54' λ.τρ. Κόλλιας), Καββαδίας (65' Χαρίσης), Κούσης, Ελ Γκαμάλ, Καλούδης, Δαραμούσκας, Βλάχος, Μαυράκης (65' Κυριόπουλος), Καστής, Βυργιώτης, Κοβάνης.

* Στιγμιότυπα από τον αγώνα:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money