Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

ΚΟΡΩΠΙ – ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 0–0



Το Κορωπί δεν κατάφερε να σκοράρει και ο πάντοτε μαχητικός Άρης Βούλας πήρε την εκτός έδρας ισοπαλία μετά από δυνατό ματς, χωρίς πολλές σπουδαίες φάσεις.
Οι γηπεδούχοι διατήρησαν τον έλεγχο του αγώνα και σε 3 καλές περιπτώσεις που είχαν για να πετύχουν γκολ, ο Βλάχος δεν τα κατάφερε (μία στο 28’ σε τετ-α-τετ το σουτ κατέληξε άουτ, μία στο β’ μέρος έστειλε την μπάλλα σύρριζα στο δοκάρι πάλι άουτ και μία που έπιασε σουτ-λόμπα «κρέμασε» τον Κάρσο αλλά την τελευταία στιγμή ο τερματοφύλακας γύρισε και πρόλαβε ν’ αποκρούσει την μπάλλα).
Επίσης, χαμένες ευκαιρίες να σκοράρουν είχαν και οι Μαστρογιάννης και Μουτζακάς. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μια κακή ευκαιρία στο 35’ με τον Κριλή, που πλασάρησε ψηλά μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Διαιτητές: Μπερέτας – Β. Τζαφόλιας, Χριστόπουλος.
ΚΟΡΩΠΙ (Μαγγίνας): Ούσιος, Καπουράνης, Μπανάι, Αλεξίου, Πάντου, Κάλης, Πετράι (65' Δάβαρης, 85’ λ.τρ. Σπηλιόπουλος), Τογιάλλι, Μουτζακάς, Μαστρογιάννης, Βλάχος (85’ Σεϊτάι).
ΑΡΗΣ Β. (Δαγκούλης): Κάρσος, Κολτσίδας (83’ Λίτσας), Μήτσιος, Λάσκος, Διακρούσης, Τσιαγκάνης, Κριλής (75' Διγενής), Σταθάκης, Παπαγεωργίου, Παπαδημητρόπουλος, Μπουλλάρι (78’ Γιονγκσούνγκ).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money