Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

ΝΙΚΗΤΕΣ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ – ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ 2–1


Φάση από τον αμφίρροπο αγώνα

Θετική πρεμιέρα για τους Νικητές (είχαν ρεπό την 1η αγωνιστική) που νίκησαν στην Ανθούσα την Δόξα Αγίας Άννας με 2-1. Δυνατό παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τους τρείς βαθμούς στις λεπτομέρειες.
Οι Νικητές προηγήθηκαν στο 6' ύστερα από έξοχο συνδυασμό Σωτηρόπουλου, Γεράνη, Θαν. Λεμονή και σκόρερ τον τελευταίο (1-0). Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, όμως οι γηπεδούχοι έχασαν κι άλλες σημαντικές ευκαιρίες, όπως αυτή στο 35' με κεφαλιά του Καρναβία μέσα από την μικρή περιοχή, μόλις άουτ αλλά και μία ακόμη με πρωταγωνιστή τον Παππά.
Στο β’ μέρος ο αγώνας ήταν πιο ισορροπημένος και η Δόξα ισοφάρισε στο 63', όταν μετά από συνδυασμό Πάτσιου-Νταλάνι, ο Μουρούτης βγήκε στην πλάτη της άμυνας, πάσαρε στον επερχόμενο Παϊτέρη που με ωραίο πλασέ πέτυχε το 1-1. Οι γηπεδούχοι σε καλή εκτέλεση φάουλ του Μπλέτα, στο 70', είχαν δοκάρι και ο επερχόμενος Κοσκολός σε κενή εστία, πλάσαρε άουτ! Κι ενώ οι φιλοξενούμενοι πίεζαν για ένα δεύτερο γκολ, στο 78' οι γηπεδούχοι βγήκαν σε αντεπίθεση, εκμεταλλεύθηκαν την λάθος συνεννόηση Κολονίκη και Μπακανδρίτσου (ο τερματοφύλακας έκανε «τσαφ») και ο Μπλέτα που κυνήγησε την φάση σημείωσε το 2-1 σε κενή εστία.
Η Δόξα έχασε σημαντική ευκαιρία να ισοφαρίσει, με δοκάρι που είχε στο 83'. Στην φάση αυτή οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν στον διαιτητή και τον δεύτερο βοηθό, γιατί σε φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή των Νικητών, ο Μουστάκας σούταρε και ο Καρναβίας έκανε χέρι πάνω στην γραμμή τέρματος! Επίσης, ο Κοσκολός δεν είδε 2η κίτρινη κάρτα για επικίνδυνο παίξιμο στο 85’ ενώ αντίθετα, ο Κολονίκης αντίκρισε 2η κίτρινη κάρτα για φάουλ που έκανε ο …Πάτσιος στο 90'!
Οι Νικητές είχαν άλλες δύο φάσεις να καθαρίσουν το ματς, αλλά ο Μπακανδρίτσος έκοψε τον Παππά στο 86’ σε τετ-α-τετ, ενώ στο 89’ ο Κορμπάκης έκοψε τον Μπλέτα λίγο πριν μπει στην περιοχή ολομόναχος.
Διαιτητές: Παπαδιώτης – Δουλγεράκης, Γκούβας. Ο Δουλγεράκης ήταν σωστός αλλά μέτριος ο διαιτητής, καθώς δέχθηκε παράπονα κι από τις δύο ομάδες. Κακός ο Γκούβας, που επικαλείτο σε κάθε επίμαχη φάση την δικαιολογία «δεν είδα»!
ΝΙΚΗΤΕΣ (Λαθουράς): Τοντισάκης, Τζούφης, Παπαπέτρου, Καρναβίας, Παπανικολόπουλος, Κοσκολός, Σωτηρόπουλος, Γεράνης (89' Κυρλάκης), Θαν. Λεμονής, Μπλέτα (91’ Σταθόπουλος), Παππάς (88' Σέχου).
ΔΟΞΑ Α.Α. (Γουργιώτης): Μπακανδρίτσος, Νερούτσος, Σούλης (79' Κολονίκης), Τσούπης, Μουστάκας, Βλάμης, Πάτσιος, Κορμπάκης, Στρατής (40' λ.τρ. Παϊτέρης), Νταλάνι, Μουρούτης (75' Κωτσαδάμ).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money