Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ 1–0


Η φάση που πρηγήθηκε της ακύρωσης του τέρματος του Νικολακάκη στο 15'

Νίκη του Νικολακάκη με 1-0 στο τοπικό ντέρμπυ των Αχαρνών, επί του Αχιλλέα. Από την αρχή οι γηπεδούχοι έδειξαν ότι ήθελαν περισσότερο το παιχνίδι, κι αφού έχασαν 2 ευκαιρίες στο πρώτο 10λεπτο, πέτυχαν γκολ στο 18’ με τον προωθημένο Ν. Παπαδόπουλο, το οποίο ακυρώθηκε ως οφ-σάιντ (ήταν οριακό αλλά μάλλον σωστή η υπόδειξη).
Στο 18’ ο διαιτητής με προσβλητικό τρόπο «πούλησε» εξουσία (σ.σ. δεν γνωρίζουμε ποιος δίνει στους ανώριμους νεαρούς διαιτητές αυτό το δικαίωμα) στον προπονητή του Νικολακάκη Κώστα Βρεττό (γνωστό για την μετριοπάθεια και ηρεμία του) και τον απέβαλε για διαμαρτυρία πολύ ήρεμη και επιπλέον σε φάση που είχε δίκιο! Παραλίγο να τιναχτεί το παιχνίδι στον αέρα, με αυτήν την αχαρακτήριστη και χωρίς λόγο απόφαση του διαιτητή… Άλλωστε αν ένας νεαρός διαιτητής δεν μπορεί να διαχειρισθεί την εντελώς ήπια συμπεριφορά ενός πανέμπειρου προπονητή, που έχει προσφέρει επί δεκαετίες στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τι άλλο μπορούμε να περιμένουμε;
Παρά την αποβολή του Κ. Βρεττού, οι παίκτες των γηπεδούχων πέτυχαν γκολ στο 42’, όταν σε σέντρα του Γκίτζου και κεφαλιά του Εγιουρούμ, ο Τόλιας απέκρουσε προσωρινά και ο Πιτσούνης με προβολή έστειλε την μπάλλα στα δίχτυα (1-0). Μετά το γκολ, ο τερματοφύλακας Τσούνης απέκρουσε επικίνδυνη σέντρα-σουτ του Τσαλιαγκού, ενώ και ο Κουμουλίδης είχε δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ.  
Στο β’ μέρος πάλι ο Νικολακάκης είχε ελαφρά υπεροχή κι έχασε ευκαιρίες αλλά και ο Αχιλλέας πίεσε και παρ’ ολίγο να ισοφάριζε σε αντεπίθεση στο 80’, όταν σε προσπάθεια του Μαραντίδη (μόνος κοντά στο σημείο του πέναλτυ) σούταρε άουτ! Ακόμη, ο Τσούνης απέκρουσε σουτ από καλή θέση του πολύ καλού Καλογήρου.
Μετριότατη και με πολλά λάθη η διαιτησία των Δραγάτη – Σπυρόπουλου, σωστός ο Κυριακόπουλος.
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Βρεττός): Τσούνης, Μιχαηλίδης, Γκίτζος, Ν. Παπαδόπουλος, Τσαπανίδης, Πεΐδης, Καλλέρης, Κουμουλίδης (90’ Σταύρος), Εγιουρούμ (85’ Μουκάνης), Πιτσούνης, Καβάσης (68’ Δαμιανίδης).
ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Καβαλλάρης): Τόλιας, Σιαδήμας, Καπούλας, Καραπαναγιώτης, Βαφειάδης, Αγγελόπουλος, Τσαλιαγκός (75’ Γκολλόσι), Καλογήρου, Σταματόπουλος (55’ Μαραντίδης), Τσάκαλος, Θεοδώρου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money