Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

ΚΥΠΕΛΛΟ: ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ 16 ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ Β' ΦΑΣΗΣ


ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ – ΩΡΩΠΟΣ 2–4
Σημαντική έκπληξη έγινε στην Βάρη, όπου ο πάντοτε επικίνδυνος Ωρωπός απέκλεισε τον γηπεδούχο Κυανό Αστέρα με 4-2. Ο Ωρωπός προηγήθηκε 0-1 μόλις στο 2' με ατομική ενέργεια του Παπαγεωργίου (0-1). Στο 37’ οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν και δεύτερο τέρμα: Ο Παπαγεωργίου εκτέλεσε φάουλ, βρήκε τον Μπραχιμάι, κι αυτός έδωσε στον Π. Νικολαου, ο οποίος με ανάποδο ψαλίδι έγραψε το 0-2.
Απ’ εκεί και πέρα ο Αστέρας αντέδρασε και ισοφάρισε μέχρι την λήξη του ημιχρόνου. Στο 42’ ο Κοτζάι βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Ωρωπού και με ψηλοκρεμαστό πλασέ μείωσε σε 1-2. Στο τελευταίο λεπτό (45’) ανετράπη ο Ιωακειμίδης, όταν πλαγιοκόπησε την αντίπαλη άμυνα, κερδίζοντας πέναλτυ. Ο Κατσούγκρης το κτύπησε εύστοχα (2-2).
Το β’ ημίχρονο ξεκίνησε με τον Αστέρα να πιέζει για να πάρει την νίκη και ο Ωρωπός έπαιζε με αντεπιθέσεις. Στο 76’ ο Βεϊόγλου είχε σέντρα-σουτ στο δοκάρι αλλά στο 78’ ξανακτύπησε ο Ωρωπός!
Βγήκε στην αντεπίθεση ο Μίχας, κι έδωσε στον Μπραχιμάι, που έκανε με πλασέ το 2-3. Τέλος, στο 88' με νέα αντεπίθεση, ο Ωρωπός διαμόρφωσε το 2-4 με πλασέ του Κανάρη και πανηγύρισε την μεγάλη του πρόκριση στον γ’ γύρο της διοργάνωσης!
Διαιτητές: Πανούτσος – Κακάνης, Χαρισμανίδης.
ΑΣΤΕΡΑΣ Β.: Σταματόπουλος, Ιωακειμίδης, Γκιέργκι, Ιωσήπου (54' Ντόνης), Κόντι, Κοτζάι, Βεϊόγλου, Κατσούγκρης, Ζαμπάρας (34' λ.τρ. Μαυροθαλασσίτης), Μπάτσι, Μερκούρι (84' Λυμπερόπουλος).
ΩΡΩΠΟΣ: Ντέρκα, Γ. Μπαλόκας, Αλιάι, Βολιώτης (70' Γιουνάς), Π. Νικολάου, Σκαρμούτσος, Παπαγεωργίου (60' λ.τρ. Κανάρης), Ευφραιμίδης, Φιλλής (88' Κατσίκας), Μίχας, Μπραχιμάι.

O Kουμουλίδης μ' αυτό το διαγώνιο πλασεδάκι σημειώνει το 0-1
ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ – ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ 0–2
Με καλή εμφάνιση ο Νικολακάκης πέρασε από την Παλ. Φώκαια και απέκλεισε τον Πρωτέα με 2-0. Και οι δύο ομάδες χρησιμοποίησαν πολλούς αναπληρωματικούς παίκτες.
Ο Νικολακάκης προηγήθηκε στο 15' με διαγώνιο πλασέ του Κουμουλίδη (0-1) ενώ στο 67’ ο Εγιουρούμ με δυνατό σουτ πέτυχε το 0-2. Στο 75’ είχε καλή χαμένη ευκαιρία ο Μουκάνης.
Ο Πρωτέας προσπάθησε να απειλήσει την εστία του επανεμφανισθέντος Τσούνη, αλλά ο έμπειρος τερματοφύλακας έδειξε καλά ανακλαστικά και απέκρουσε (στο β’ μέρος και πριν το 0-2) σε δύο τετ-α-τετ με τον Παπαγεωργίου! Επίσης, στο 90’ απέκρουσε με ετοιμότητα κτύπημα φάουλ του Παπακωνσταντίνου.
Στον αγώνα υπήρξαν αρκετοί τραυματισμοί και ο Καραγιαννίδης στο 44’ αντικαταστάθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο… Ακόμη, στο φινάλε τραυματίσθηκε και ο Πεΐδης, του οποίου το κτύπημα (από νωρίτερα) στο κεφάλι, χρειάσθηκε μεταφορά κι αυτού στο νοσοκομείο!
Διαιτητές: Κορδολαίμης – Ρούντος, Τριγάζης.
ΠΡΩΤΕΑΣ: Παπαβασιλείου, Διακορώνας, Νίνα, Χύκα, Θάνος, Κατσούλας, Παπαγεωργίου, Ζντράβα, Κουλούρης, Παπακωνσταντίνου, Γεωργίου.
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Τσούνης, Καραγιαννίδης (46' Σοφιάνοβ), Γκίτζος, Ν. Παπαδόπουλος, Πεΐδης, Κουμουλίδης, Καλλέρης, Καβάσης (62' λ.τρ. Κοτσώνης), Εγιουρούμ, Πιτσούνης, Μουκάνης (86' Σταύρος).

ΚΟΡΩΠΙ – ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ 0–2
Μεγάλη και δίκαιη πρόκριση του Θησέα μέσα στο Κορωπί, επί της ομώνυμης τοπικής ομάδας με 2-0! Το σκορ άνοιξε ο Λαγός στο 37', με σουτ-λόμπα από πάσα του Βλασσόπουλου (0-1) και το έκλεισε στο 50’ ο Ζιάγκος με πλασέ, ύστερα από συνδυασμό Χατζόπουλου-Λαγού και σέντρα του τελευταίου στον σκόρερ (0-2). Λίγα πράγματα το Κορωπί, δεν είχε επιθετική ισχύ και «σκόνταψε» στο άψογο κεντρικό αμυντικό δίδυμο Τσέλιου-Μαντόπουλου. Στο β’ μέρος οι Νικηφοράκης και Μηναδάκης είχαν ευκαιρίες να σημειώσουν κι άλλα τέρματα υπέρ του Θησέα.
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Παπαδιώτης, Χριστόπουλος.
ΚΟΡΩΠΙ: Παπαθεοδώρου, Καπουράνης, Μπονές, Αλεξίου, Πάντου, Τογιάλλι, Μαστρογιάννης, Β. Παπαδόπουλος, Δάβαρης (46' Μουτζακάς), Σπηλιόπουλος (46' Μπανάι), Σεϊτάι (57' Βλάχος).
ΘΗΣΕΑΣ: Σόμογλου, Μηναδάκης, Μαγγίνας (78' Κωνσταντόπουλος), Μαντόπουλος, Τσέλιος, Χατζόπουλος, Βλασσόπουλος (48' Κουσούλης), Νικηφοράκης, Ζιάγκος, Διασίτης (62' Νικολέας), Λαγός.

ΑΡΤΕΜΙΣ – ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ 0–2
Εντυπωσιακή εκτός έδρας πρόκριση με 2-0 για τον Αετό Πικερμίου επί της Αρτέμιδος. Με τα δύο νέα αποκτήματα στην σύνθεσή του ο Αετός (τον τερματοφύλακα Βοτσίδη και τον μεσοεπιθετικό Ρακιπλάρι, προερχόμενους από τον Θησέα) πήρε την πρόκριση από την γηπεδούχο Αρτέμιδα, που έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα. Και τα δύο τέρματα του Αετού σημειώθηκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο. Στο 83’ ο Καραβατάκης έκανε το 0-1 και στο 90’ ο Ρακιπλάρι το τελικό 0-2.
Διαιτητές: Μανιώτης – Τσαλίκογλου, Μπαλάγκα.
ΑΡΤΕΜΙΣ: Μπλάνας, Παπακώστας, Καζάλας, Μωυσιάδης, Κολάγκι, Μπαταβάνης (70' Φυτιλής), Μπρέγκου, Ράσα, Παναγόπουλος (60' Τσουκαλάς), Κουτρουμπίνης, Κανάκης (20’ λ.τρ. Μυρτάι).
ΑΕΤΟΣ ΠΙΚ.: Βοτσίδης, Μαρκάτος, Μποζίνης (80’ Νικολάου), Α. Κονταρίνης, Καλογραιάκης, Μέρελλης, Αρβανιτίδης, Β. Φράγκος (70’ Σερμαγιάς), Ρακιπλάρι, Ζαφειρόπουλος, Κοντογιάννης (70’ Καραβατάκης).

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ – ΣΤΑΜΑΤΑ 3–0
Τα Γλυκά Νερά προκρίθηκαν εύκολα στην γ’ φάση του θεσμού με νίκη 3-0 επί της Σταμάτας. Με πολλές απουσίες βασικών παικτών τους και οι δύο ομάδες, δοκίμασαν διάφορα σχήματα για τις μελλοντικές ανάγκες τους. χτό με ρυθμό, μέχρι το 55', όπου οι γηπεδούχοι πέτυχαν δεύτερο γκολ και τελείωσαν την υπόθεση πρόκριση.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 3' με τον Κουφοκώστα, ο οποίος πλάσαρε από κοντά ύστερα από ασθενή απόκρουση του Πρωτοπαππά (1-0). Η Σταμάτα απείλησε μόλις στο 1’ με τον Σάββα. Το 2-0 σημείωσε στο 55' ο Κορώνης, μετά από ομαδικό συνδυασμό. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 65' ο Λαναράς, με σουτ.
Διαιτητές: Μπερέτας – Δ. Τζαφόλιας, Γουρνιάς.
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Πλεξίδας, Τσάνι, Πανάγου (46' Αλεξίου), Συμβουλίδης, Μιχελής, Βάρδας, Γάσπαρης (72' Δρούγκας), Κορώνης (64' Μπέλμπας), Κουφοκώστας, Νάνος, Λαναράς.
ΣΤΑΜΑΤΑ: Πρωτοπαππάς, Κριεμάδης, Σμυρναίος, Μητρόπουλος (46' Τσατσαράγκος), Παπάζης, Χρυσανθόπουλος, Φαραντάκης, Ν. Πέππας (46' Μπόρας), Μπουρτζαλιάνι (58' Μπέντης), Αγαπητός, Σάββας.

ΠΑΝΣΤΑΥΡΑΪΚΟΣ – ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 0–5
Μια καλή προπόνηση ήταν για τον Αήττητο το ματς στον Γέρακα με τον αδύναμο Πανσταυραϊκό. Η νίκη-πρόκριση με 5-0 ήταν εύκολη, παρ’ ότι έπαιξαν πολλά νέα παιδιά με την ομάδα των Σπάτων.
Ο Κουτρούμπας πέτυχε το 0-1 στο 9' με πλασέ και λίγο αργότερα ο Σέλβια με σουτ εκτός περιοχής έγραψε το 0-2. Το 0-3 σημειώθηκε από σέντρα του Τσαλάκου και κακό διώξιμο αμυντικού. Στο ημίχρονο το σκορ ήταν 0-4, με τον Κουτρούμπα να σημειώνει το δεύτερό του τέρμα, με σουτ από κοντά. Στο β’ μέρος ο Αήττητος είχε δοκάρι στο 50' με τον Κοσμά και ο Μωυσιάδης διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 60' με κοντινό πλασέ (0-5)
Διαιτητές: Κουτρομάνος – Περδίκης, Αλεξοπούλου.
ΠΑΝΣΤΑΥΡΑΪΚΟΣ: Κοροβέσης, Τσολαρίδης, Δ. Μήτρου (46' Μαγγιώρος), Λατσούνας, Κατσαρής, Λέκας, Μπαρδατσόγλου (76' Χασάπης), Σερβίσης, Σάκκας, Σκλήβας (53' Νανόπουλος), Θ. Μήτρου.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Συρίγος, Ράπτης, Τσαλάκου, Μπαράκος, Μωυσιάδης, Βιδάλης, Κουτρούμπας, Λαζάρου, Κοσμάς, Γκόμπλιας, Σέλβια.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ – ΔΙΟΝΥΣΟΣ 7–0
Ο Κεραυνός απέκλεισε τον Διόνυσο με 7-0 μετά από ματς …προπόνησης. Με πολλές αλλαγές βασικών τους στελεχών αγωνίσθηκαν και οι δύο ομάδες. Το 1-0 σημείωσε στο 10' ο Κώτσος, το 2-0 πέτυχε στο 15' ο Σταμάτης και ο ίδιος παίκτης το 3-0. Στο 40’ το 4-0 ο Ν. Βανγκέλι. Ο Γκόντζος με πέναλτυ στο 55' έκανε το 5-0, ο Χελιώτης στο 65' το 6-0 και το 7-0 πάλι ο Χελιώτης στο 75'.
Διαιτητές: Γκούβας – Ντόστης, Πολίτης.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Μπαντουράκης, Μαστροκώστας (45' λ.τρ. Αντωνίου), Μπρότσι (35' Γκούτσε), Ν. Βαγκέλι, Λιούμης (55' Κίτσος), Κακαράς, Κώτσος, Φουστέρης, Γκόντζος, Χελιώτης, Σταμάτης.
ΔΙΟΝΥΣΟΣΣ: Καλογρίδης, Δήμτσας, Ραπανάκης, Αρκατίνης, Ντόφης, Σκαφίδας, Καούσης (85’ Παλιούρας), Αναστασίου, Σαμαράς (73’ Αλεξανδρής), Αγγελόπουλος, Χάχαλης.

ΚΡΥΟΝΕΡΙ – ΔΟΞΑ ΠΟΝΤΙΩΝ 2–1
Δύσκολη πρόκριση πήρε το ανανεωμένο Κρυονέρι από την μαχητική Δόξα Ποντίων με 2-1. Το ματς ήταν ήρεμο και καθαρό, με τους γηπεδούχους να υπερτερούν σε ποιότητα και να επιβάλλονται στον αγωνιστικό χώρο στο μεγαλύτερο διάστημα. Οι φιλοξενούμενοι άφησαν καλές εντυπώσεις αφού προσπάθησαν για το καλύτερο.
Μόλις στο 2’ ο Αγγελιδάκης πέτυχε το 1-0 ενώ στο 50’ ο Καμαρίτης με κεφαλιά έκανε το 2-0. Προς το τέλος του αγώνα η Δόξα μείωσε με τον σκόρερ τον Κότσαλο (2-1).
Διαιτητές: Φωστέρης – Καραθανάσης, Β. Τζαφόλιας.
ΚΡΥΟΝΕΡΙ: Μαμάης, Σολδάτος, Κολώτας, Βαμβάτσικος, Κανταρέλλης, Καμαρίτης, Μανουσάκης (72' Κολίτσι), Σιατραβάνης (62' Σαχίνης), Άννινος (50' Ρίζος), Μανασίδης, Αγγελιδάκης.
ΔΟΞΑ Π.: Γκιόλιας, Παπαγεωργίου, Σιρινίδης, Μιχαηλίδης, Ρούντος, Αθανασέλος, Λαζαρίδης (76' Βενετικίδης), Κότσαλος, Ζωγράφος, Μαβίδης, Μυρισκλάβος (55' Χριστιανίδης).

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 1–0
Ο Σαρωνικός απέκλεισε την Βουλιαγμένη με 1-0, χάρη σ’ ένα γκολ που πέτυχε στο 58’ ο Κοντογιαννόπουλος με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Βελετάκου. Μέτριο παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις και ισοδύναμους αντιπάλους. Από το 85’ η Βουλιαγμένη έπαιξε με δέκα παίκτες λόγω τραυματισμού του Ζαχόπουλου, που αποχώρησε ενώ είχαν γίνει και οι τρεις αλλαγές.
Διαιτητές: Δραγάτης – Δουλγεράκης, Κυριακόπουλος.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ (Κοντός):Τζιβίλογλου, Δήμας, Μπούκης, Κατσίκης (80' Αλεξίου), Μαλατάνος, Παπαγιάνι, Νετάνι (75' Κιρίτσι), Πρίφτης (78' Κετέογλου), Βελετάκος, Κοντογιαννόπουλος, Τσομπανάκης.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Καπίρης): Μιχαλόπουλος, Τσοπουρασβίλι, Ταγκούλης, Ζακόπουλος, Μπακούρος (80' Π. Μαντακίδης), Καρδαμίτσης, Νικολαΐδης, Λανάι (46' Πρέλα), Κουσιάκης, Χαλκιάς, Χαντάντ (75' Πουλάι).

ΣΥΚΑΜΙΝΟ – ΚΟΥΒΑΡΑΣ 4–2
Το Συκάμινο που δεν έχει πετύχει ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα Γ’ κατηγορίας, κατάφερε ν’ αποκλείσει τον Κουβαρά, ομάδα Β’ κατηγορίας, έστω και στην παράταση!
Προηγήθηκε 0-1 ο Κουβαράς και ισοφάρισε το Συκάμινο 1-1 πριν λήξει το ημίχρονο. Στο β’ μέρος το Συκάμινο πήρε την πρωτοπορία στο σκορ με 2-1 αλλά ο Κουβαράς στο τέλος (88’) ισοφάρισε 2-2. Στην παράταση οι γηπεδούχοι πέτυχαν δύο ακόμη τέρματα και πανηγύρισαν την πρόκρισή τους στον γ’ γύρο του Κυπέλλου.
Πρωταγωνιστής του αγώνα αναδείχθηκε ο Στάθης Παλαιοσπύρος (πρώην παίκτης του Αυλώνα), ο οποίος σημείωσε τα 3 από τα 4 τέρματα του Συκαμίνου (τα δύο της κανονικής διάρκειας και το τελευταίο της παράτασης). Το άλλο γκολ του Συκαμίνου (το τρίτο στη σειρά) πέτυχε με απευθείας κτύπημα φάουλ ο Χρήστος Τιμπλαλέξης.


ΑΤΛΑΝΤΙΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ 2–1
Η Ατλαντίς ήταν καλύτερη και απέκλεισε με 2-1 τον Ολυμπιακό Λαυρίου, στην Ανθούσα. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 33' με κεφαλιά του Κούτρου, σε κόρνερ του Κόντι. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν στο β’ μέρος, ισοφάρισαν 1-1 στο 82' με πλασέ του Βασιλείου. Ωστόσο, ένα γκολ του κορυφαίου στο ματς Κολοτούρου, με κεφαλιά στο 87' σε σέντρα του Βιδάλη, διαμόρφωσε το τελικό 2-1.
Η Ατλαντίς απείλησε στο 5' με κεφαλιά του Κόντι (σε σέντρα του Τσιτοφώτου), στο 24' με σουτ-άουτ του Χρυσάφη, στο 35' με σουτ του Χρυσάφη και στο 40' σε ενέργεια του Μαλάι.
Ο Ολυμπιακός Λαυρίου, στο πρώτο ημίχρονο αμυνόταν στο μισό γήπεδο και είχε μια καλή ευκαιρία στο 43' με σουτ από πλάγια θέση του Έλενα.
Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι βελτιώθηκαν και είχαν μια καλή στιγμή στο 53' με τον Έλενα, ενώ στο 55' η Ατλαντίς απάντησε στις ευκαιρίες με κεφαλιά άουτ του Κολοτούρου (σε κόρνερ του Χρυσάφη) και στο 57’ ζήτησε πέναλτυ για κράτημα εντός περιοχής του Μαλάι. Στο 62' ο διακριθείς Κούτρος είχε ένα καλό σουτ που δεν βρήκε την εστία και στο 73' ο Τσίκλος, που είχε περάσει ως σέντερ-φορ, έχασε την ευκαιρία, όπως και στο 76' ο Καλλιαμπάκας (έσωσε με δύσκολη επέμβαση ο Τικταπανίδης).
Διαιτητές: Μαλαμάς – Δ. Τζαφόλιας, Καραθανάσης.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Τσιώλης): Αρχοντάκης, Τσιτοφώτος, Βιδάλης, Παπασωτηρίου, Κολοτούρος, Κουλλίρα, Κόντι (90' Οικονόμου), Μαλάι, Κούτρος (67' Καλλιαμπάκας), Χρυσάφης (80' Μπούμπας), Πανόπουλος.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ. (Φαράκος-Δημητρόπουλος): Τικταπανίδης, Βασιλείου, Πατσαούρας, Τσίκλος, Μπένας (65' Παπαγεωργίου), Μητροφάνης, Κοντογιάννης, Μ. Καραγιάννης, Γκαβασιάδης, Τσιάτσιος, Έλενας.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ – ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 0–3
Μια καλή προπόνηση ήταν το παιχνίδι του Παλληνιακού με τον Αστέρα στο β’ γήπεδο Γλυκών Νερών. Η πρόκριση με 3-0 του Παλληνιακού επιτεύχθηκε εύκολα, μετά από ικανοποιητική εμφάνιση, παρά τις αλλαγές στο σχήμα του. Πάντως και ο Αστέρας Γλυκών Νερών κατάφερε να ικανοποιήσει με την απόδοσή του.
Το σκορ άνοιξε στο 7' με κοντινό σουτ ο Μπούρας. Στο 35’ ο Καστής με κτύπημα πέναλτυ (που κέρδισε ο Χαρίσης) πέτυχε το 0-2. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε στο 70' πάλι ο πολύ καλός  Μπούρας. Ο Παλληνιακός είχε και δύο δοκάρια με τους Κοβάνη και Κυριόπουλο.
Διαιτητές: Κορδολαίμης – Μήταρης, Βιτσεντζάτος.
ΑΣΤΕΡΑΣ Γ.Ν. (Κοσμίδης): Πλέσσας, Νάσσιος, Πατραμάνης, Αβραμόπουλος, Λουλάκης, Ν. Ντούγιας, Παπουτσής (57' Σπυρόπουλος), Λεντζάκης (73' Βλάχος), Αναγνωστόπουλος (68' Αλεξανδρής), Βλαχιώτης, Κορδάτος.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Χριστοφιλέας): Κόλλιας, Θεοδώρου, Γιαννόπουλος, Κοτροζίνης (68' Καλφακάκος), Καλούδης, Καββαδίας, Χαρίσης (46' Κοβάνης), Μαυράκης, Καστής (62' Κυριόπουλος), Βυργιώτης, Μπούρας.

ΜΑΡΚΟ – ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ 4–1
Η Μαρκό επικράτησε 4-1 του Φοίβου Βάρης στο γήπεδο Μαρκοπούλου και προκρίθηκε. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σ’ όλη την διάρκεια του αγώνα ενώ ο Φοίβος με την νεαρή ομάδα του, απέκτησε καλές εμπειρίες από την αναμέτρηση.
Ο Βασιλός στο 38' με πλασέ σημείωσε το 1-0. Ο Κοντογιάννης στο 42' πέτυχε το 2-0. Ο Φοίβος μείωσε στο 50' με τον Απιδιανάκη (2-1). Το 3-1 έκανε στο 60' πάλι ο Βασιλός και το τελικό 4-1 στο 65' ο Μοιρασγεντής.
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Παπαδιώτης, Περδίκης.
ΜΑΡΚΟ (Οικονομόπουλος): Καραογλάνης, Κοντογιάννης, Σιδέρης, Πλίτσης, Τζανής (70' Πριονίδης), Σκορδάς, Καλαβρός (55' Δημητρακόπουλος), Δημογιάννης, Βασιλός, Μοιρασγεντής, Ζαφειρόπουλος (46' Τσέλιος).
ΦΟΙΒΟΣ (Τσολάκης): Χαλβατζής, Σ. Αραμπατζής, Αποστόλου, Βαλιδάκης, Πουρλουτίδης (Δασκαλάκης ΙΙ), Τουρπέτας, Δασκαλάκης Ι, Κυπαρίσσης (Τσαγκρώνης), Σιμόνι, Απιδιανάκης, Αγάλου.

ΡΑΜΝΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ – ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 0–3
Η Λαυρεωτική απέκλεισε τον Ραμνούντα στο Γραμματικό με 3-0 ύστερα από ευχάριστο παιχνίδι, που χρησίμευσε ως μια καλή προπόνηση των παικτών της Λαυρεωτικής και ως μια καλή εμπειρία των παικτών του Ραμνούντα.
Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το 0-1 μόλις στο 3' με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Βαλεντίνου Γιαχάεβ, που κέρδισε ο Απέργης. Στο 55' έγινε το 0-2 με πλασέ του Απέργη, από προσπάθεια του Σεΐτι. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 76' με κεφαλιά ο Βουκελάτος, μετά από σέντρα του Παντελιά.
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Τσαλίκογλου, Μπαλάγκα.
ΡΑΜΝΟΥΣ (Σιδέρης): Ζαγάρης, Κούκης (46' Δημονάνης), Κίτσι, Χατζηπέτρος, Κατούντας, Μυλωνάς (56' Μπούσουλας), Αμάτι, Κόλλιας, Σαμανίδης, Γκιόζι, Κληρονόμος.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ (Πετούρης): Παππάς, Παπακωνσταντίνου, Μαρινάκης (75' Βουκελάτος), Πώχος, Παντελιάς, Χάλαρης (80' Χαμόλι), Απέργης, Μαραγκός, Τζώρας, Γιαχάεβ (70' Ακαρέπης), Σεΐτι.

ΑΧΙΛΛΕΥΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ – ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ 2–0
Ο Αχιλλέας με νεανική σύνθεση απέκλεισε με 2-0 το Καπανδρίτι, που συνεχώς βελτιώνεται. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν όσο χρειαζόταν για να πάρουν την πρόκριση… Το Καπανδρίτι προσπάθησε αρκετά και «μάζεψε» εμπειρίες.
Ο Καψιώχας με κτύπημα φάουλ στο 42' άνοιξε το σκορ (1-0) και ο Αναπλιώτης στο 91' το έκλεισε (2-0). Στο 73' είχε δοκάρι ο Σάλαρι των γηπεδούχων.
Διαιτητές: Δραγάτης – Σοφιάς, Β. Τζαφόλιας.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Καβαλλάρης): Τόλιας, Κ. Μπεκρής, Καψιώχας, Τσαναχτσίδης, Βαφειάδης, Ξενάκης, Λίλο (59' Τσαλιαγκός), Πουλάι (67' Μαραντίδης), Αναπλιώτης, Καλογήρου, Θεοδώρου (46' Σάλαρι).
ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ (Τσομπανάκης): Σαρρής, Μπουλέκος, Λίκο, Πέτρου, Σίνας, Σελίστα, Τριανταφύλλου, Φ. Μαντάς, Κ. Μαντάς, Μελίρας (63' Βελτανιώτης), Βλάχος (69' Βασιλάκος).

ΑΝΟΙΞΗ – ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ 5–1
Εύκολη πρόκριση για την γηπεδούχο Άνοιξη. Απέκλεισε με 5-1 την Δόξα Αγίας Άννας, που άντεξε για ένα ημίχρονο. Με πρωταγωνιστή τον έμπειρο Δαρζέντα, που πέτυχε 4 γκολ, οι γηπεδούχοι επικράτησαν καθαρά στο β’ ημίχρονο. Οι αντίπαλοι είχαν αρκετές απουσίες. Η Άνοιξη είχε τον προπονητή των υποδομών Κώστα Κουτρομάνο στον πάγκο της, λόγω τιμωρίας του Θαλή Τσιριμώκου. Αγωνίσθηκαν και δύο νεαροί, οι 15χρονοι Ορνεράκης και Τόσκα.
Το 1-0 στο 6' με κεφαλιά του Δαρζέντα. Το 1-1 στο 32' ο Μουρούτης. Το 2-1 και πάλι ο Δαρζέντας (διαγώνιο σουτ μετά από συνεργασία με τον Σκούρα). Το 3-1 στο 52' και πάλι με τον Δαρζέντα, με εξαιρετικό τεχνικό σουτ εκτός περιοχής. Το 4-1 στο 77' ο Μπουσδέκης. Το 5-1 στο 87' ο Δαρζέντας με πλασέ από το σημείο του πέναλτυ, ύστερα από ασίστ του Δρόσου.
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Πολυχρονιάδης, Γκόντα.
ΑΝΟΙΞΗ (Κουτρομάνος): Θεοδωρής (77' Ορνεράκης), Δρόσος, Κολώτας (56' Μπουσδέκης), Κυριάκης, Τρακάκης, Λαγαστής, Ελευθερίου, Δαρζέντας, Σκούρας (73' Τόσκα), Αθανασόπουλος, Χατζηεμμανουήλ.
ΔΟΞΑ Α.Α. (Γουργιώτης): Μπακανδρίτσος, Μιχαηλίδης (46' Θεοδώρου), Σούλης, Μπαντής (75' Κοντός), Κορμπάκης, Βλάμης, Μουρούτης (76' Γιαννής), Μουγιολλάρι, Στρατής, Πάτσιος, Παϊτέρης.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money