Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ – ΚΑΛΥΒΙΑ 1–0


Το γκολ του Πρωτέα με κεφαλιά του Κατσούλα

Ο Πρωτέας απέδειξε ότι είναι ομάδα έδρας και επεβλήθη των Καλυβίων με 1-0. Το τοπικό ντέρμπυ κρίθηκε στην δύναμη, καθώς οι προπονητές των δύο ομάδων έκαναν ό,τι μπορούσαν για την επικράτηση. Ο Πρωτέας ήταν καλύτερα στημένος και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τα Καλύβια, που είχαν την κατοχή της μπάλλας και την διάθεση για επιθετικό ποδόσφαιρο αλλά παράλληλα και πρόβλημα στην τελική προσπάθεια.
Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο 4’ όταν κακός υπολογισμός του Κόλλια, έφερε τον Μπαλογιάννη σε πλεονεκτική θέση και το φάουλ που ακολούθησε το εκτέλεσε άουτ ο Παπακωνσταντίνου. Στο 27’ καλά εκτελεσμένο φάουλ του Τσομπανάκη, έδιωξε σε κόρνερ με υπερένταση ο Παπαβασιλείου. Στο 40’ νέα καλή στιγμή για τα Καλύβια με τον Δ. Χριστόπουλο πέρασε ανεκμετάλλευτη.
Στο 45’ ο Πρωτέας πέτυχε το γκολ που έκρινε το παιχνίδι. Φάουλ που εκτέλεσε από πλάγια ο Μπαλογιάννης, έστειλε την μπάλλα μέσα στην μικρή περιοχή και ο Κατσούλας με κεφαλιά έγραψε το 1-0.
Στο β’ μέρος ο Πρωτέας φύλαξε περισσότερο τα νώτα του και δημιουργούσε κινδύνους με αντεπιθέσεις. Συγκριτικά, δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες από τα Καλύβια που είχαν προβλήματα στην ανάπτυξη και στην τροφοδοσία των επιθετικών. Στο 53’ σε κτύπημα φάουλ του Μπαλογιάννη, η μπάλλα βρήκε το δοκάρι. Στο 56’ πάλι ο Μπαλογιάννης, από πλεονεκτική θέση, πλάσαρε αλλά έδιωξε ο Κόλλιας. Ακολούθησαν δύο ακόμη καλές στιγμές από τους γηπεδούχους ενώ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 81’ με σουτ του Μάτι από την περιοχή που έφυγε άουτ.
Διαιτητές: Μπερέτας – Καραθανάσης, Σοφιάς.
ΠΡΩΤΕΑΣ (Σιδέρης): Παπαβασιλείου, Διακορώνας, Νίνα, Κούλιμπης, Χύκα, Κατσούλας, Βεϊζάι, Θάνος (90’ Δέδες), Ζντράβα (80’ Κουλούρης), Παπακωνσταντίνου, Μπαλογιάννης.
ΚΑΛΥΒΙΑ (Βασιλακόπουλος): Κόλλιας, Καραγιάννης (65' Ζατσελλάρι), Τραϊτοράκης (46' Πασχάλι), Φάν. Χριστόπουλος, Λευθεροχωρίτης, Κετέογλου, Τσώκος (46' Δημ. Οικονομίδης), Τσομπανάκης, Πλάκα, Μάτι, Σωτ. Χριστόπουλος.

* Στιγμιότυπα του αγώνα:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money