Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ – ΜΑΡΚΟ 2–0



Εύκολη νίκη σημείωσε η Μάχη στον Μαραθώνα επί της ενισχυμένης Μαρκό με 2-0. Το σκορ διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο, όταν οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και μετά από συνεχή πίεση, σημείωσαν δύο τέρματα. Στο 7' μετά από κάθετη μπαλλιά του Μουρούτη, ο Λευτέρης Παπαδόπουλος ανετράπη μέσα στην περιοχή από τον τερματοφύλακα Κακαγιά και κέρδισε πέναλτυ, που εκτέλεσε εύστοχα ο Θανόπουλος (1-0). Στο 17' από την συνεχιζόμενη πίεση, έκανε λάθος ο νεαρός τερματοφύλακας της Μαρκό και ο Λευτ. Παπαδόπουλος πέτυχε το 2-0.
Έτσι, το παιχνίδι κρίθηκε από νωρίς και οι προσπάθειες των δύο ομάδων δεν είχαν άλλο αποτέλεσμα. Η Μαρκό βελτιώθηκε στην συνέχεια αλλά δεν κατάφερε τίποτε περισσότερο. Η Μάχη αρκέσθηκε στο σκορ του ημιχρόνου αν και θα μπορούσε να αυξήσει την διαφορά με λίγη προσοχή παραπάνω…
Διαιτητές: Μανιώτης – Τσαλίκογλου, Καραθανάσης.
ΜΑΧΗ (Ηλιόπουλος): Παππάς, Καχόπουλος, Μουρούτης, Βούσουλας, Σωτηριάδης, Καραλής, Θανόπουλος (62' Κ. Σένε), Νταής, Παρούσος, Α. Σένε (57' Ραυτογιάννης), Λευτ. Παπαδόπουλος (86' Αλ. Κοροβέσης).
ΜΑΡΚΟ (Οικονομόπουλος): Κακαγιάς, Κοντογιάννης (60' Μερκούρης), Σιδέρης (28' Λέμε), Πλίτσης, Τσετβερίκοβ, Σκορδάς, Καλαβρός, Δημογιάννης, Βασιλός, Κουτρομάνος, Λάππας (80' Μοιρασγεντής).

* Στιγμιότυπα από τον αγώνα:


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money