Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ 1–2



Ο καλύτερος Θησέας πέρασε με σημαντική νίκη 2-1 από την Βουλιαγμένη, που δεν είχε καλή απόδοση. Στην αρχή η Βουλιαγμένη έδειξε στοιχεία υπεροχής κι έχασε ευκαιρία με τον Παντελή Μαντακίδη. Πάντως από το 15’ είχε επέλθει εκνευρισμός στις τάξεις των γηπεδούχων λόγω της συνεχούς αντίδρασης της διαιτητού στις (πολλές φορές δίκαιες) απαιτήσεις τους. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με καλή κεφαλιά του Ζιάγκου (σε κόρνερ του Γεωργάτου). Το σκορ άνοιξε ο Θησέας στο 25’ με πλασέ του Γεωργάτου, μετά από εξαιρετική σέντρα του Λαγού (0-1).
Στο β’ μέρος υπερείχε ο Θησέας και μόνο μετά την μείωση του σκορ, η Βουλιαγμένη πήρε πρωτοβουλίες και είχε καλές ευκαιρίες… Στο 64’ απεβλήθη με 2η κίτρινη κάρτα ο Λάμπρος Μαντακίδης (είδε την πρώτη στο 62’ επειδή ζήτησε πέναλτυ, που πολλοί είπαν ότι υπήρχε, εκτός της διαιτητού). Με 10 παίκτες των γηπεδούχων στο γήπεδο, ο Θησέας πέτυχε το 0-2 στο 77’ με σουτ του Μαγκουσοχατζάκη (πλασέ μέσα από την περιοχή). Λίγο μετά (81’) η Βουλιαγμένη μείωσε με πλασέ του Παφίτη μέσα από την περιοχή (1-2).
Διαιτητές: Ελ. Αντωνίου – Πολυχρονιάδης, Κάλλης. Πολλά παράπονα εξέφρασαν οι γηπεδούχοι για τις υποδείξεις τόσο της Διαιτητού όσο και του πρώτου βοηθού. Θα προσκομίσουν στην διοργανώτρια σχετικό βίντεο…
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Πανούσης): Παπαχριστόπουλος, Ζακόπουλος, Λανάι, Βοργιάς, Αντωνόπουλος (46’ Τσοπουρασβίλι), Καρδαμίτσης, Πουλάι, Παπαβασιλείου (46’ Παφίτης), Κουσιάκης (80’ Χαλκιάς), Παντ. Μαντακίδης, Λάμπρ. Μαντακίδης.
ΘΗΣΕΑΣ (Χατζηαναστασίου): Τσούκας, Μηναδάκης, Μαγγίνας, Τσέλιος, Νικολέας, Κωνσταντόπουλος (70’ Νικηφοράκης), Μαγκουσοχατζάκης, Σοφρόνι (72’ Διασίτης), Ζιάγκος, Γεωργάτος, Λαγός (57’ Χατζόπουλος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money