Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ – ΚΟΥΒΑΡΑΣ 1–0



Ο Παλλαυρεωτικός σημείωσε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα με 1-0 επί του μαχητικού Κουβαρά. Ο αγώνας έγινε στο Λαύριο και κρίθηκε στο 83’ όταν ο Κώστας Παπαδόπουλος -που μπήκε ως αλλαγή- πέτυχε το χρυσό γκολ της ομάδας του, με σέντρα-σουτ που ξεγέλασε τον Καρύμπα. Ο Παλλαυρεωτικός υπερείχε στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού αλλά και ο Κουβαράς παρουσιάσθηκε βελτιωμένος συγκριτικά με προηγούμενες εμφανίσεις του.
Στο πρώτο ημίχρονο δεν έγιναν φάσεις και στο β’ μέρος οι αντίπαλοι προσπάθησαν να πετύχουν ένα γκολ… Υπήρξαν κάποιες ευκαιρίες κι από τις δύο πλευρές αλλά μετά το 60' επικράτησε ένταση στον αγωνιστικό χώρο και οι φάσεις ελαχιστοποιήθηκαν. Όλοι πίστεψαν ότι το ματς θα έληγε 0-0, ώσπου ο Κώστας Παπαδόπουλος με την δεινότητα και την προσωπικότητα που τον διακρίνει, έδωσε την νίκη στον Παλλαυρεωτικό!
Ο Κουβαράς προσπάθησε για το καλύτερο κι έχασε το ματς στα …σημεία. Πάντως, επιθετικά ήταν ακίνδυνος.
Διαιτητές: Μπερέτας – Πανούτσης, Βουδούρης.
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Ζαγουρής): Κάπα, Νικολαΐδης, Σουλιώτης, Ζουμάς (90’ Κωνσταντινίδης), Πάνου, Χρήστου (55’ Κ. Παπαδόπουλος), Φετολλάρι, Ασλάνι, Δρούγκας (78’ Μπαγιάστας), Μωραΐτης.
ΚΟΥΒΑΡΑΣ (Παναγόπουλος): Καρύμπας, Τσούνης (61’ Βουλισμάς), Σύρος, Λιάπης, Κοντζιάς, Στουραΐτης, Χατζής, Ελέζι, Κοντούλης (65’ Νικολακόπουλος), Σερμπενιάδης (75’ Εφραιμίδης), Μικιρδιτσιάν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money