Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ 1–3


Φάση από τον αγώνα

Ο Παθιακάκης «έσπασε» το αήττητο του Αφιδναϊκού και νίκησε μέσα στα Κιούρκα την τοπική ομάδα με 3-1. Ήταν η 4η συνεχής νίκη του Παθιακάκη που έχει υψηλούς στόχους εφέτος!
Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι (25’) σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ιορδανίδη. Η υπεροχή τους έφερε αποτέλεσμα στο 35', όταν ο διαιτητής είδε χέρι του Ζουβερέλλη εντός περιοχής κι έδωσε πέναλτυ! Ο Ντρένοβα το εκτέλεσε εύστοχα (0-1). Οι γηπεδούχοι από το 12' είχαν σημαντική απώλεια με τραυματισμό του Νικηφοράκη και δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα.
Στο β’ μέρος ο Αφιδναϊκός έγινε πιο μαχητικός αλλά η προσωπικότητα του Ντρένοβα υπερίσχυσε και ο Παθιακάκης στο 60' πέτυχε δεύτερο τέρμα! Ατομική ενέργεια και σουτ του Ντρένοβα (παρά την προσωρινή απόκρουση του Μορφονιού) έδωσε την ευκαιρία στον Μπούτιβα να πλασάρει και να κάνει το 0-2.
Ο Αφιδναϊκός προσπάθησε με μειώσει δημιουργώντας επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ του Μεϊντάνη, αλλά ο Παθιακάκης ήταν πιο ουσιαστικός και στο 70' με κοντινό πλασέ του Ιορδανίδη, ύστερα από ενέργεια και πάλι του Ντρένοβα, σημείωσε το 0-3.
Τελικά, οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 82' με εξαιρετικό σουτ του Καναβόγιαννη. Ο Αφιδναϊκός ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Καράμπελα στο 91' με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Μέτριοι οι διαιτητές Δραγάτης – Αλεξοπούλου, Μακρής.
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ (Κουτσούμπας): Μορφονιός, Τσαγκαράτος, Έ. Άλι, Νικηφοράκης (12' λ.τρ. Τάτσης), Ι. Νικολάου (60' Καραγιάννης), Ζουβερέλλης, Δήμας, Τσαλίδης, Ταμπάκου (75' Γκιόλλα), Καναβόγιαννης, Καράμπελας.
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Παπασταματίου): Μεϊντάνης, Ασημάκης, Ρακιτζόπουλος (70' Αρβανιτάκης), Κωστής, Τσίγκος, Αγγελίνας, Ρόμπολας, Μ. Τασιούδης, Ιορδανίδης (85' Αντεριώτης), Ντρένοβα (82' Γιώτης), Μπούτιβας.

* Στιγμιότυπα από τον αγώνα:
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money