Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ – ΓΕΡΑΚΑΣ 2–5


Ο Δελάρδας λίγο πριν σημειώσει το 0-1

Εντυπωσιακός κι αποτελεσματικός (σχεδόν κάθε ευκαιρία έγινε γκολ) ο Γέρακας, πέτυχε 5 γκολ κι επικράτησε με 5-2 του γηπεδούχου Παμπαιανικού, που ψάχνει ακόμη να βρει τα …βήματά του! Μέσα σε 30’ λεπτά παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 0-3 από ξαφνικές μεγάλες μπαλλιές, που έβγαλαν τους έμπειρους Δελάρδα και Μπερέτη μόνους τους μπροστά στον νεοαποκτηθέντα τερματοφύλακα Στεργίου. Πάντως, ο Παμπαιανικός αγωνίσθηκε, κι έπεσε μαχόμενος, αφού μείωσε 1-3 και πίεσε για κάτι καλύτερο... Ο Γέρακας ήταν εξαιρετικά στημένος ανασταλτικά και στην επίθεση άκρως αποτελεσματικός, έχοντας την ουσία!
Το 0-1 πέτυχε στο 15' ο Δελάρδας αφού πέρασε και τον Στεργίου. Στο 25' έγινε το 0-2 πάλι από τον Δελάρδα, ύστερα από πάσα του Μπερέτη και το 0-3 σημείωσε στο 29’ ο Αποστολίδης με ατομική ενέργεια και σουτ. Και στα 3 τέρματα του Γέρακα, η άμυνα του Παμπαιανικού άργησε να αντιδράσει…
Στο 38’ ο Κατσικώστας μείωσε 1-3 και καθώς στο β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι έδειξαν σημεία βελτίωσης, πάλι ο Γέρακας πέτυχε γκολ στο 55’ με πέναλτυ που κέρδισε ο Δελάρδας και κτύπησε εύστοχα ο Αποστολίδης (1-4).
Ο κορυφαίος του αγώνα Δελάρδας, έκανε χάτ-τρικ στο 60’, μετά από νέα πάσα του Μπερέτη, για το 1-5. Ο Παμπαιανικός στο 80’ έκλεισε την διαφορά του σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσιγάρα (2-5).
Διαιτητές: Πανούτσος – Καραπιπέρης, Ραδίσης.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Τριανταφύλλου): Στεργίου, Κατσίμπρας, Μπρέγιαννης, Ξεφτεράκης (75' Κατσάι), Σοτήρη, Λοτσάρης, Αντωνόπουλος (64' Παπακώστας), Παρθένης (64' Βεντούρης), Κατσικώστας, Τσιγάρας, Γιαμάς.
ΓΕΡΑΚΑΣ (Βαγενάς-Σαβούρδος): Φελέσκουρας, Ζούρας, Πατρινός, Καραμολέγκος, Βλαχιώτης, Δημητριάδης, Μπερέτης, Καλούδης (56' Παπαβασιλείου), Αποστολίδης (67' Δριλάκης), Μίαρης, Δελάρδας (62' Παργιανός).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money