Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

ΚΟΡΩΠΙ – ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 1–0



Το γκολ του Μαστρογιάννη

Επαγγελματική νίκη με 1-0 σημείωσε το Κορωπί, στο γήπεδό του, επί της Λαυρεωτικής που είχε μοιραίο παίκτη τον Μεντύ. Ουσιαστικά το Κορωπί νίκησε με μία φάση που δημιούργησε ενώ η Λαυρεωτική πίεζε, κυκλοφορούσε την μπάλλα, είχε την κατοχή σε πολύ μεγάλο ποσοστό αλλά γκολ …πουθενά! Επιπλέον οι φιλοξενούμενοι ήταν κουρασμένοι από τον αγώνα κυπέλλου της περασμένης Τετάρτης, που διήρκεσε δύο ώρες περίπου!
Στην μοναδική ολοκληρωμένη επιθετική προσπάθειά του στο 23’, το Κορωπί πέτυχε το νικητήριο γκολ με κοντινό πλασέ του Μαστρογιάννη, που εκμεταλλεύθηκε εξαιρετική κάθετη πάσα του Μπανάι.
Οι Λαυριώτες στο 32’ και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες, που δεν αξιοποίησε ο Μεντύ. Στο 41’ η Λαυρεωτική ζήτησε πέναλτυ σε μαρκάρισμα του Σεΐτι εντός περιοχής.
Στο β’ μέρος παίχθηκε κακό ποδόσφαιρο. Το Κορωπί πέρασε λίγες φορές την σέντρα και η Λαυρεωτική διατήρησε άκαρπη υπεροχή, χωρίς αποτέλεσμα.
Ένταση δημιουργήθηκε δύο φορές μεταξύ των παικτών, για μη εφαρμογή του fair-play, ευτυχώς χωρίς προεκτάσεις.
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Πολυχρονιάδης, Γκόντα.
ΚΟΡΩΠΙ (Μαγγίνας): Ούσιος, Καπουράνης, Βατίστας, Αλεξίου, Πάντου, Κάλης, Σεϊτάι (53’ Λυμπερόπουλος), Τογάλλι, Μπανάι (87’ Σπηλιόπουλος), Μαστρογιάννης, Βλάχος (71’ Μπονές).
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ (Παπαϊωάννου): Παππάς (75’ Λάμπρος), Χουσεΐν, Π. Βανγκέλι (75’ Κρυεμάντι), Πώχος, Παντελιάς, Βίλα, Μαρινάκης, Μαραγκός (56’ Απέργης), Μεντύ, Γιαχάεβ, Σεΐτι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money