Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016

ΝΕΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑΡΕΝΗ, Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ Α.Ο. ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ!Η διοίκηση Γιαρένη κατάφερε ότι δεν έχει καταφέρει μέχρι σήμερα καμία άλλη διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ! Να ωθήσει σε παραίτηση ολόκληρο το Διοικητικό Συμβούλιο ενός συλλόγου και εν προκειμένω του Α.Ο. Γλυκών Νερών! Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την εξοντωτική ποινή που επιβλήθηκε (με πρόστιμο 500 ευρώ) από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΑΝΑ στα Γλυκά Νερά, παραιτήθηκαν τα 8 τακτικά μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου, όπως και τα αναπληρωματικά, καθώς το σωματείο οδεύει προς διορισμό Διοικούσας Επιτροπής από το Πρωτοδικείο…
Επίσης, διεγράφη από μέλος του συλλόγου ο ταμίας της ΕΠΣΑΝΑ Ξενοφών Ρούσσης, για αντικαταστατική συμπεριφορά.
Το απόγευμα της Πέμπτης 17.11.2016 συνεδρίασε η διοίκηση των Γλυκών Νερών και παραιτήθηκαν όλα τα εκλεγμένα μέλη σε ένδειξη διαμαρτυρίας, μετά την εξοντωτική ποινή που επιβλήθηκε στον σύλλογο. Η απελθούσα διοίκηση διαβεβαίωσε τους φίλους της ομάδας ότι το σωματείο συνεχίζει και τώρα και αύριο να λειτουργεί κανονικά, καθώς θα κινηθούν οι απαραίτητες διαδικασίες ώστε να διορισθεί προσωρινή διοίκηση μέσω του Πρωτοδικείου, εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη λειτουργία της ανδρικής ομάδας και των υπολοίπων τμημάτων.

* Αναλυτικά στην ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρονται τα εξής:
«Στη συνεδρίαση του Δ.Σ του Α.Ο. Γλυκών Νερών, στις 16 Νοεμβρίου, ώρα 19:30’, πάρθηκαν οι παρακάτω αποφάσεις:
Α. Η ομόφωνη απόφαση για διαγραφή του Ξενοφώντα Ρούσση, από το μητρώο μελών του συλλόγου, για αντικαταστατική συμπεριφορά.
Β. Η ομόφωνη απόφαση για την υποβολή έφεσης κατά της ποινής που επιβλήθηκε στο Σύλλογό μας, από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΑΝΑ, στις 15/11/2016.
Στο τέλος της συνεδρίασης, παραιτήθηκαν 8 τακτικά μέλη του Δ.Σ, καθώς και όλα τα αναπληρωματικά, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, έπειτα από την προαναφερθείσα εξοντωτική ποινή που επιβλήθηκε στον Σύλλογό μας, από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΑΝΑ. Μια ποινή που αποτελεί κορύφωση του συνεχούς κατατρεγμού της ομάδας, τόσο από την διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ, όσο και από τις εις βάρος μας διαιτησίες.
Ο Α.Ο. Γλυκών Νερών είναι ένα ιστορικό σωματείο, το οποία προσπαθούμε με το υστέρημα όλων, σε δύσκολους καιρούς, να το κρατήσουμε ζωντανό και πρωταγωνιστή στον ποδοσφαιρικό χάρτη. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να μειώνει την ιστορία μας.
Με την απόφαση αυτή, θέλουμε να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα ότι ο Α.Ο. Γλυκών Νερών πιστεύει και το αποδεικνύει εμπράκτως από την ίδρυσή του, ότι οι αγώνες πρέπει να δίνονται και να κερδίζονται εντός του αγωνιστικού χώρου και όχι στο παρασκήνιο.
Ζητούμε συγγνώμη από τα μέλη και τους φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι είναι και οι μόνοι που έχουν δικαίωμα να μας κρίνουν, αλλά ταυτόχρονα θέλουμε να τους διαβεβαιώσουμε ότι η απόφασή μας αυτή, αποτελεί το ύστατο μέσον, της συνολικής μας προσπάθειας, να προασπίσουμε την αξιοπρέπεια του Συλλόγου.
Παράλληλα, θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους φιλάθλους μας, ότι ο Σύλλογος συνεχίζει και τώρα και αύριο να λειτουργεί κανονικά, καθώς θα κινηθούν οι απαραίτητες διαδικασίες ώστε να διορισθεί προσωρινή Διοίκηση μέσω του Πρωτοδικείου, εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη λειτουργία της ανδρικής ομάδας και των υπόλοιπων τμημάτων του Συλλόγου».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money