Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

ΝΙΚΗΤΕΣ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ – ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ ΠΟΛΥΔΕΝ. 0–0


Φάση από τον αγώνα
Ισοπαλία χωρίς τέρματα στο ντέρμπυ, ύστερα από πολύ ενδιαφέροντα αγώνα. Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι, που και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να πάρουν την νίκη και μάλλον δίκαια πήραν από ένα βαθμό.
Οι Νικητές μπήκαν πιο δυνατά στον αγώνα και είχαν σημαντικές ευκαιρίες με τον Σωτηρόπουλο και τον Σταθόπουλο στα πρώτα 15’ λεπτά ενώ διατήρησαν τον έλεγχο σε όλο το πρώτο μέρος.
Στο β’ ημίχρονο το παιγνίδι ήταν πιο ανοικτό, με χαμένες ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες. Η φάση που σημάδεψε το ματς έγινε στο 90’, όταν ο Παππάς από πολύ κοντά δεν κατάφερε να «νικήσει» τον Σεϊντή, ο οποίος απέκρουσε ενστικτωδώς!
Οι Νικητές χρησιμοποίησαν 7 παίκτες που προέρχονται απ’ την ακαδημία τους. Πρώτη εμφάνιση με την ανδρική ομάδα έκανε ο 16χρονος Α. Κάτσι.
Διαιτητές: Ν. Κορωνιάς – Καλαμπάκας, Πολίτης.
ΝΙΚΗΤΕΣ (Λαθουράς): Τοντισάκης, Τζούφι, Σέχου, Παπανικολόπουλος, Καρναβίας, Θεοχαρίδης, Γεράνης (78’ Κάτσι), Κοσκολός, Σταθόπουλος (74’ Μπλέτα), Σωτηρόπουλος, Παππάς.
Μ. ΑΕΤΟΣ (Διαμαντόπουλος): Σεϊντής, Καμάρας, Τοτόμης, Σ. Βασιλάκος, Ματζίρι, Θεοδωρής, Παπαθανασίου (60’ Γάγγας), Γκιάτα (78’ Πανανής), Σωτήρχος, Τζίκα, Ηλίας (87’ Λόης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money